raven_raven 12 014 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Mało tego, ostatnio odkryłem, że nie ma mowy o żadnych obtarciach, bo tam na zaciskach są takie gąbeczki, które temu zapobiegną. To jest naprawdę przemyślana konstrukcja, dzięki gąbeczkom mamy też najlepszy możliwy uchwyt telefonu, bo one dociskają się obudowy generując najlepszy możliwy zacisk. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2013 Ja mam delikatne otarcia na tylnej klapce od telefonu. Ale dla mnie to nie wada. Gameklip rox! Jedyna wada to wciaz cena przystawki, joypada + aplikacji niezbednych. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 A jak mam etui z latexu to wejdzie tam telefon czy muszę go wyjmować? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 maja 2013 Autor Opublikowano 7 maja 2013 Ja wyciagam tel. ze swojego zelowego kondoma za kazdym razem. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 eee, to by mi się nie chciało Zostaje przy 3dsie i Phoenix Wright ;-) Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Samsung wydaje oficjalnego gamepada do swoich flagowych telefonów. Jak ktoś będzie widział cenę, niech da znać. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Logitech też wydaje pada do iPhonów, jakieś 400zł, zwie sie iLogotech. Za jakiś czas, z mobilnych sprzętów, widzę tylko smartfony, tablety i... 3DSa ze swoimi specyficznymi grami. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 ten kontroler logitecha zwie sie powershell jeden z dwoch ktorym warto sie blizej przyjzec, ten drugi to moga ace power Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 grudnia 2013 Dobra. Jest juz san andreas zlokalizowane przez zdolnych ludzi? Chetnie sixaxisa podepne do gameclipa i znowu wyrusze na ulice san andreas. Port vice city byl IMO swietny, spolszczenie przeniesione na najwyzszym poziomie no i sterowanie defaultowe po sparowaniu smartka z padem bylo tip top. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi