Opublikowano 27 listopada 201212 l 0, 38, 10, 2, 1 - First Blood: Escape the pirates and survive in the wilderness - Magic Mushroom: Return to the doctor with the cave mushrooms - Worst Date Ever: Rescue Liza from the burning building - One of Us: Complete the Rakyat initiation - Hands Off My Stoner: Rescue Oliver from the pirates - Retake Wallstreet: Rescue Keith from Buck - Higher Than a Kite: Use your wingsuit to reach the Southern island - Deep Cover: Complete Riley's interrogation - Free Fall: Freefall more than 100m and live (Single Player only) - Inked Up: Earn 5 skill tattoos - Money to Burn: Spend $5000 at the shop - Aftermarket Junkie: Buy all attachments and paint jobs for one weapon - Rebel With a Cause: Liberate 3 outposts - Unheard: Liberate an outpost without triggering an alarm - Bagged and Tagged: Complete a Path of the Hunter quest - Road Trip: Complete a Supply Drop quest - In Cold Blood: Complete a WANTED Dead quest - Let the Trials Begin: Beat any Trial of the Rakyat score - Hunter Hunted: Lure and kill a predator - Poacher: Hunt and skin a rare animal - Artsy Craftsy: Craft 5 upgrades for your equipment - Needle Exchange: Craft 25 syringes - The Good Stuff: Craft a special syringe - Say Hi to the Internet: Find the lost Hollywood star - Heartless Pyro: Kill 50 enemies with the flamethrower (Single Player only) - Love the Boom: Kill 4 enemies simultaneously with one explosion (Single Player only) - Rock Always Wins: Fully distract 25 enemies with rocks (Single Player only) - Never Saw it Coming: Kill an enemy with a takedown from above from a glider, zipline or parachute (Single Player only) - Improper Use: Kill an enemy with the Repair Tool (Single Player only) - Toxophilite: Kill a target from 70m or more with the bow (Single Player only) - Island Paparazzi: Tag 25 enemies using the camera (Single Player only) - Fearless or Stupid: Dive more than 60m (Single Player only) - Here We Come: Complete "Ready or Not" Co-op map (Online/Offline) - Return to Sender: Complete "Sidetracked" Co-op map (Online/Offline) - Rocking the Boat: Complete "Overboard" Co-op map (Online/Offline) - Hide and Seek: Complete "Lights Out" Co-op map (Online/Offline) - Late Night Pick-up: Complete "Rush Hour" Co-op map (Online/Offline) - Getting Even: Complete "Payback" Co-op map (Online/Offline) - Have I Told You?: Survive the encounter with Vaas and escape - Taken for Granted: Kill Vaas - Poker Night: Kill Hoyt - Island Liberator: Liberate all outposts - Full Bars: Activate 9 radio towers - Archeology 101: Gather a total of 60 relics - Dead Letters: Gather all "Letters of the Lost" - Memory to Spare: Gather all the memory cards - Jungle Journal: Unlock 50 entries in the Survivor Guide - Poker Bully: Win $1500 playing poker - What a Trip: Attend the final ceremony - Fully Inked: Earn every tattoo by learning all the skills - Mastered the Jungle: Obtain all the Trophies Jeśli dobrze widzę to nie ma pucharka za mililard punktów i godzin w multi. Jak gierka okaże się faktycznie taka dobra jak się zapowiada to nie wypuszczę dopóki nie wyplatynuję
Opublikowano 26 grudnia 201212 l wie ktoś jak wbic trofika "kamień wygrywa"?, uzylem kamienia juz ze sto razy a trofika jak nie bylo tak niema
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Rock Always Wins Fully distract 25 enemies with rocks (Single Player only) Dosyć czasochłonne trofeum i jedno z – moim zdaniem – głupszych w “Far Cry 3”. Za pomocą rzutu kamieniem (prawy przycisk na krzyżaku) musimy odwrócić/zwrócić uwagę przeciwnika. Niestety, pełne rozproszenie zaliczone jest nam dopiero wtedy, gdy wróg uda się w kierunku, gdzie rzuciliśmy kamień, a następnie powróci na swoje miejsce. I tak w kółko. Niestety często, za którymś razem katowany przeciwnik zaczyna się irytować i rozpoczyna poszukiwania gracza. Wtedy najlepiej go odpuścić i zająć się rozpraszaniem kogoś innego.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Trofea są proste do zrobienia. Niekiedy nawet nie trzeaba zbierać wszystkiego aby zdobyć platyne. Oprócz tych kamieni mam już wszystkie 'trudniejsze' trofea. Na moje oko poziom trudności oceniam na 2/10. Gra dość długa więc nie nadaje się na szybkie zaliczenie platyny.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Jak ktoś robi platynę, a nie gra w świetną grę, to idzie tu wszystko zrobić w 25h (razem z co-op'em). Ani szybka, ani wolna platyna - czasowo średnio po prostu Poziom trudność jest żaden, bo przecież można jechać na easy i nie trzeba robić wszystkiego co jest do zrobienia. ode mnie 2/10 Edytowane 29 grudnia 201212 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Żeby zrobić trofea za coopa to dam radę samemu na dwa pady, czy potrzeba jednak drugiej osoby?
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Pożyczyłem grę więc nie mam za dużo na nią czasu i w pierwszym run'ie chcę zdobyć platynkę także mam pytanie co do trofeów - da się jakieś przegapić? Jeśli tak to jakie ?
Opublikowano 30 grudnia 201212 l bez drugiej osoby zapomnij, nawet easy jest wymagające o atakach psów nie wspomnę jak dopadną to bez współpracy ani rusz Edytowane 30 grudnia 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Jeśli będziesz nieostrożny, to teoretycznie dwa trofea mogą Ci nie wpaść: Niesłychany (wyzwól posterunek bez włączenia alarmu) i Dziara po całości ( odblokować wszystkie tatuaże, ucząc się umiejętności). Jeden z tatuaży wymaga cichego wyzwolenia dwóch posterunków. Może Ci się też przytrafić, że trofea za coopa się zglit(pipi)ą i nie będą wpadać w publicznych meczach. Ja tak miałem i dopiero jak byłem hostem, to wpadały. Co się przy tym wku.rwiałem to moje Po kilkanaście/kilkadziesiąt razy musiałem zaczynać mecz aż mi dało hosta. W razie czego tutaj masz poradnik do trofeów: http://www.ps3trophies.org/forum/far-cry-3/181574-far-cry-3-trophy-guide-roadmap.html
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Znacie jakąś dobrą miejscówkę, żeby zrobić zabicie z tyrolki? No i jakiś sposób na zabicie 4 osób jednym wybuchem, bo jakoś ciężko mi zebrać 4 osoby w kupie, żeby do nich z RPG przywalić
Opublikowano 10 stycznia 201312 l 4 osoby jednym wybuchem łatwo zrobić na jakimś posterunku, robisz zadymę żeby przyjechały posiłki i walisz z RPGa (zazwyczaj przyjezdzaja 2 auta obok siebie)
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Znacie jakąś dobrą miejscówkę, żeby zrobić zabicie z tyrolki? No i jakiś sposób na zabicie 4 osób jednym wybuchem, bo jakoś ciężko mi zebrać 4 osoby w kupie, żeby do nich z RPG przywalić 1. Będzie taka misja gdzie kilka razy z rzędu będziesz zjeżdżał na tyrolce, a co najlepsze z przeciwnikami pod sobą, będziesz wiedział. 2. Podłóż ładunek wybuchowy, zwab (np pojawieniem się) typków i kaaa bum.
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Każda nowa gra ma w zestawie Online Pass jeśli taki jest wymagany. Jeśli nie miałeś w zestawie a kupiłeś nową grę to znaczy że Cie ktoś w trąbę zrobił. Spotkałem się z tym w UK - przepakowywane gry bez oryginalnej folii która nie ma oznaczenia PS3. Z tego co kojarzę TR nie wymaga Online Pass'a (ale tutaj mogę się mylić ponieważ grę mam z cyfrowej dystrybucji). sorrki, ale prawie kazdy tu na forum skarzyl sie na FARCRY 3, ze nie ma OnlinePass'a w zestawie, ktory jest potrzebny do chociazby co-op'eracji. co prawda co-op'a mozna ukonczyc w splicie, ale to inna bajka. edit. gra byla nowa ze sklepu sieci gamestop.ie Edytowane 2 kwietnia 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Przecież do każdej nowej kopii Far Cry 3 był dodawany OP. Nawet zdjecie zrobiłem z mojej kopii Edytowane 2 kwietnia 201312 l przez Lionel
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Mevek - pierwsze słyszę żeby ktoś się skarżył że nie miał w nowej grze Online Pass'a. Może ostatnio za mało forum przeglądam
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l teraz widzicie, jak Kobieta potrafi omamic sobie faceta p.s przeciez ja mam uzywke przepraszam, za wprowadzenie w blad!
Opublikowano 14 lipca 201311 l (pipi)a platyna musi być brakuje mi tylko pucharków z multi, i jeszcze zabicie z tyrolki lub paralotni, ale nie chce wpaść choć zabiłem zjeżdżając pirata pistoletem więc nie wiem co jest nie tak bo pucharek wciąż nie wpadł
Opublikowano 14 lipca 201311 l z paralotni jest bardzo prosty. lecisz prosto na gościa i nic nie robisz, kill następuje automatycznie, kiedy wpadniesz na niego. nie możesz zbyt szybko leciec - tez miałem z tym problem
Opublikowano 16 lipca 201311 l Jaką misję po angielsku w coop trzeba ukończyć by zaliczyło pucharek "korek"
Opublikowano 16 lipca 201311 l Jaką misję po angielsku w coop trzeba ukończyć by zaliczyło pucharek "korek"To jest misja "rush hour"
Opublikowano 12 października 201311 l Trofiki za multi w FC3 są jakieś zbugowane? Na drugim Pleju przeszedłem cały chapter znów i nic nie wpadło, a tylko tego mi brakuje :|
Opublikowano 12 października 201311 l Mnie jak na razie wpadają za multi. Daj znać jakbyś chciał spróbować bo mnie też potrzeba jeszcze trzech chyba.
Opublikowano 15 października 201311 l I ja potrzebuje pomocy do dwóch map, Zemsta i Korek, ile razy bym nie grał losuje cały czas te same mapy...
Opublikowano 15 października 201311 l Nie możesz wybrać map za które brakuje Ci trofeów? Selectem się je chyba wybierało.
Opublikowano 15 października 201311 l Właśnie można chyba tylko na prywatnym wybierać, na publicznym jak się jest hostem, co się mi zdarzyło raz na 20 razy.