misiek271 0 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 WItam mam pytanko czy pomiedzy nintendo ds lite lub dsi istnieje możliwość wymieniania sie pokemonami ze starszych wersji np fire załózmy mam 2 nintendo ds lite 2 ry pokemon fire i chciałbym wymienić pokemony czy jest to mozliwe Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Dlaczego założyłeś nowy temat do zadania tego pytania? Istnieje już jeden o Pokemonach. Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: nie. DS-y nie obsługują GBA Cable Link, a więc gry z GBA nie mają fizycznej możliwości połączenia się z drugim DS-em. Oczywiście też nie mają dostępu do WiFi konsoli. Jest jeden wyjątek od tej sytuacji - Fire Red i Leaf Green sprzedawane były z własnymi adapterami WiFi. Jeśli znajdziesz drugą osobą, która też ma taki adapter, będzie mogli się wymieniać, nawet grając na DS-ach. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Jeśli masz do DS-a nagrywarke marki EZ-Flash 5/5i to mogę ci krok po kroku wytłumaczyć jak z jej użyciem przenieść sejwa z gry gba na nagrywarke w Sopocie 1 a z niej do właściwej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi