Piwo_HD 5 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zobaczymy co to jest w praniu to będziemy gdybac o kolejnych odsłonach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 O której jutro ma być ten pokaz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Teraz jeszcze wyczytałem, że seria ma być tetralogią a ostatnia odsłona ukaże się w 2019 roku - czyli wydawanie nowej odsłony co dwa lata. Cóż, patrząc na wydawcę, to powinniśmy się cieszyć, że daje chociaż te 24 miesiące developingu. Wszystkie gry Activision mają co najmniej 2 letni cykl produkcyjny. Zresztą nie wiem kto przy zdrowych zmysłach by się cieszył jakby grę wydawano co 3 lata. Trzeba być masochistą żeby się niby cieszyć z czekania tyle czasu na kolejną odsłonę ulubionej serii, a jeśli ktoś łupie w multi to już w ogóle oszukuje sam siebie. Edytowane 16 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Źle się wyraziłem, chodziło mi o odstępy pomiędzy kolejnymi odsłonami. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Źle się wyraziłem, chodziło mi o odstępy pomiędzy kolejnymi odsłonami. Wiesz, nikt Cię nie zmusza do kupowania co roku Call of Duty - tym bardziej, że seria idzie osobnymi torami gdzie gry robią praktycznie osobne teamy. Modern Warfare to nie kontynuacja Black Ops i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Sam przyznaj, że pod względem oprawy, Modern Warfare 3 to był krok w przód patrząc przez pryzmat takiego Black Opsa. Jest jedna rzecz, którą lubię w Acti, i tym samym nie trawię w przypadku EA. Acti nie zmienia zaraz nazwy jakiegoś przygarniętego studia, natomiast Elektronicy zaraz mianuj.a to na "EA-coś". Mam nadzieję, że firma potrafi dostrzec potencjał Bungie i Destiny i daje developerom całkowicie wolną rękę. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Zresztą nie wiem kto przy zdrowych zmysłach by się cieszył jakby gręwydawano co 3 lata. Trzeba być masochistą żeby się niby cieszyć z czekania tyle czasu na kolejną odsłonę ulubionej serii, a jeśli ktoś łupie w multi to już w ogóle oszukuje sam siebie. Chłopie, ja się nie cieszę z czekania, ale z tego, że przez 3 lata zrobi się więcej niż przez 2. Większość sequeli teraz powstaje 24 miesiące, i w większości przypadków widać jak na dłoni, że to za mało czasu, żeby zrobić z serią coś większego, weź Mass Effecta 3, co tam jest nowego? Modyfikacja broni i Shepard może robić fikołajki, no super (pipi)o, ale to trochę mało, nie uważasz? A teraz CDRED robi Wiedźmina 3 właśnie trzy lata i co? No i są efekty w postaci otwartego świata. Ja rozumiem, że ty należysz do osób, które nawet przy Halo 24 wydawanym co miesiąc, będziesz tupać nóżkami z radości, ale nie nazywaj mnie od razu masochistą, bo wolę trochę dłużej poczekać i dostać lepszą grę. Nie gram w 5 serii na krzyż, także wątpliwe, żeby przez ten rok dłużej się nudził i nie miał w co pykać na swej konsolce. PS. Nie ogarniam tych cytatów. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jest jedna rzecz, którą lubię w Acti, i tym samym nie trawię w przypadku EA. Acti nie zmienia zaraz nazwy jakiegoś przygarniętego studia, natomiast Elektronicy zaraz mianuj.a to na "EA-coś". EA w takiej sytuacji działa w swoim interesie, trudno im z tego powodu robić jakieś wyrzuty. Acti nawet jakby chciało, to nie mogą tego z Bungie zrobić bo nie są ich właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Tak, mają ich tylko pod skrzydłem wydawniczym. Ale też na pewno wspierają ich finansowo. Nie wiem jaki jest kapitał zakładowy Bungie, więc się tylko domyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Kre3k: Wierz mi, gdyby CDPR było stać zatrudnić więcej ludzi, to tego Wiedźmina 3 byś zobaczył po 2 latach, może nawet by tak było gdyby w międzyczasie nie bawili się w konwersję na X360 Why so defensive? Edytowane 16 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Teraz jeszcze wyczytałem, że seria ma być tetralogią a ostatnia odsłona ukaże się w 2019 roku - czyli wydawanie nowej odsłony co dwa lata. Cóż, patrząc na wydawcę, to powinniśmy się cieszyć, że daje chociaż te 24 miesiące developingu. W dokumentach było - co 2 lata sequel, a w latach pomiędzy rozszerzenia, także co roku by coś z serii było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czyli szykuje się po prostu trylogia? Od teraz do 2019, przez sześć lat mamy całe trzy odsłony. W takim razie Bungie już stworzyło całe uniwersum, teraz będą realizować resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) W dokumentach było - co 2 lata sequel, a w latach pomiędzy rozszerzenia, także co roku by coś z serii było. No ale chodziło o DLC-ki tak? Czyli zwykłe map packi, bez przesady więc z tym "co roku". Czyli szykuje się po prostu trylogia? Nie trylogia, tylko TETRAlogia, czyli 4 odsłony. Widocznie trylogie wyszły z mody i się przejadły. 2013 - Destiny 2015 - Destiny 2 2017 - Destiny 3 2019 - Destiny 4 A i tak po tym 2019 się okaże, że zyski zbyt duże by kończyć, i zrobią nową tetralogię (ale już nowe studio, bo Bungie znów zapragnie stworzyć coś nowego). Edytowane 16 Lutego 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W dokumentach było - co 2 lata sequel, a w latach pomiędzy rozszerzenia, także co roku by coś z serii było. No ale chodziło o DLC-ki tak? Czyli zwykłe map packi, bez przesady więc z tym "co roku". Jakby chodziło o zwykłe map packi, to by nie było napisane w dokumentach "expansion pack". "Bungie also agreed to put out four downloadable expansion packs code-named "Comet," every other year beginning in the fall of 2014." http://www.latimes.com/entertainment/envelope/cotown/la-et-ct-bungie-activision-contract-20120521,0,3463781.story Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W dokumentach było - co 2 lata sequel, a w latach pomiędzy rozszerzenia, także co roku by coś z serii było. No ale chodziło o DLC-ki tak? Czyli zwykłe map packi, bez przesady więc z tym "co roku". > Czyli szykuje się po prostu trylogia? Nie trylogia, tylko TETRAlogia, czyli 4 odsłony. Widocznie trylogie wyszły z mody i się przejadły. 2013 - Destiny 2015 - Destiny 2 2017 - Destiny 3 2019 - Destiny 4 A i tak po tym 2019 się okaże, że zyski zbyt duże by kończyć, i zrobią nową tetralogię (ale już nowe studio, bo Bungie znów zapragnie stworzyć coś nowego). Musi to być niezły pewniak skoro tyle przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) W dzisiejszych czasach to mało popularne, wydawać duży dodatek, prościej jest zrobić sequela, chyba że gra jest...MMO. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W dzisiejszych czasach to mało popularne, wydawać duży dodatek, prościej jest zrobić sequela, chyba że gra jest...MMO. Nie ma znaczenia czy uważasz czy to popularne, czy nie. Taki jest zapisane w ich kontrakcie, to tak najprawdopodobniej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Teraz jeszcze wyczytałem, że seria ma być tetralogią a ostatnia odsłona ukaże się w 2019 roku - czyli wydawanie nowej odsłony co dwa lata. Cóż, patrząc na wydawcę, to powinniśmy się cieszyć, że daje chociaż te 24 miesiące developingu. 4x co 2 lata sequel ... i pomyśleć że przy takiej Zeldzie developing trwa średnio co 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jeżeli gra faktycznie zmierza na X360/PS3 to mam kurde nadzieję, że zobaczymy dzisiaj gameplay z tych konsol bo jak mi walną jakimś teaserem z cieniem jakiejś postaci, to się załamię Edytowane 17 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Zrobiłem odliczanie do ujawnienia (dokładny czas potwierdzony na neogafie): EDYTA: Jakie to forum jest upośledzone - informacje będą o 19.00 naszego czasu. IGN wysypało się z konceptami: http://www.metacafe.com/watch/9917841/destiny_concept_art_analysis/ Edytowane 17 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) -At least 3 classes: Hunter (Sniper), Warlock (Magic - maybe pets as well), Titan (looks like an assault class)-Always connected "mmoish" - no subscription fee-City on Earth as a social hub-Mars and Earth Moon as visitable Locations-"Space Zombies" Edytowane 17 Lutego 2013 przez Kre3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Ciekaw jestem jak w rzeczywistości będzie wyglądał ten sieciowy aspekt. Liczę jednak, że będzie w tym przewaga fabularnego podejścia do rozgrywki. Edytowane 17 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jeszcze filmik z IGN potwierdza, że gra również zmierza na next-geny. No i jak myślicie, co to będzie? Borderlands tylko za dużo większe pieniądze i ze skalą uniwersum? Edytowane 17 Lutego 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jeszcze filmik z IGN potwierdza, że gra również zmierza na next-geny. Prawdziwą bombą będzie jak się okaże, że będą wspólne serwery: X360 + NextBox (w ramach Xbox Live) i PS3 + PS4 (w ramach PSN). Edytowane 17 Lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Design niszczy na tych obrazkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi