Opublikowano 17 lutego 201312 l Powinno tak być, w grach tego typu ogromnie ważnym aspektem jest przecież liczba graczy.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Zapowiada się świetnie. W końcu coś nowego. Art z księżycem niszczy designem ! Pierwszy raz od dwóch lat zaczynam mieć hype na grę Edytowane 17 lutego 201312 l przez terror
Opublikowano 17 lutego 201312 l Powinno tak być, w grach tego typu ogromnie ważnym aspektem jest przecież liczba graczy. Ja się cieszę z wersji na obecne konsole i jakbym mógł później kontynuować na nowym sprzęcie, to bym był w niebo wzięty
Opublikowano 17 lutego 201312 l Jak na razie to nic ciekawego. :] bezkitu, jakieś artworki kosmosu, które wyglądają jak pierwsze lepsze ze strony www.scifiuniverseartwork.com i już podnieta. Jak dla mnie ziew i jeszcze ten "mmoish" troche słabo.
Opublikowano 17 lutego 201312 l No jak ktoś się spodziewał czegoś innego niż brania garściami z Halo, to może mieć niezłego zonka
Opublikowano 17 lutego 201312 l Promethean z Halo 4 + Claptrap z Borderlands 2 = Edytowane 17 lutego 201312 l przez Hela
Opublikowano 17 lutego 201312 l Tym samym Destiny to dla mnie najbardziej oczekiwana gra roku mega arty
Opublikowano 17 lutego 201312 l Autor Tym samym Destiny to dla mnie najbardziej oczekiwana gra roku mega arty Z tego co pamiętam to jeszcze do niedawna nie była bo spod Acti Edytowane 17 lutego 201312 l przez Bushisan
Opublikowano 17 lutego 201312 l Autor Twitter zaczyna ćwierkać We'll reveal @Bungie's Destiny right here in just a few hours. Tell your friends.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Tym samym Destiny to dla mnie najbardziej oczekiwana gra roku mega arty Z tego co pamiętam to jeszcze do niedawna nie była bo spod Acti Nie będę hejtowal z tego powodu, w obecnych czasach każdy wydawca ma coś za uszami, myślę że Bungie dostanie sporo wieksży support niż pod skrzydłami np. EA.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Ciekaw jestem czy popularność gier Bungie na platformie Xbox przełoży się na jakąś dysproporcję, zahaczającą o anomalię, w sprzedaży Destiny pomiędzy Xbox'em a Playstation. Z tego co piszą, to liczba grających będzie miała kluczowe znaczenie nie tylko w trybach czysto sieciowych. Edytowane 17 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 lutego 201312 l Tym samym Destiny to dla mnie najbardziej oczekiwana gra roku mega arty Z tego co pamiętam to jeszcze do niedawna nie była bo spod Acti Nie będę hejtowal z tego powodu, w obecnych czasach każdy wydawca ma coś za uszami, myślę że Bungie dostanie sporo wieksży support niż pod skrzydłami np. EA. Jeszcze Ci przypomnę te słowa jak z Bungie stanie się pod skrzydłami Acti to samo, co z Blizzardem.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Tak na marginesie, to oni powinni zacząć ostro promować Destiny jakimiś gameplay'ami itp. już teraz skoro gra ma wyjść pod koniec tego roku na PS3/X360 - jak myślą, że samą marką Bungie i kasiorą Activision "zmuszą" w pół roku mln ludzi do kupna zupełnie nowego IP, to mogą się ostro przejechać. Niemożność powtórzenia uprzedniego sukcesu przez dużych developerów to akurat nie pierwszyzna w branży. Z ostatnich przykładów to chociażby Rage się kłania albo porażka Epic w wypromowaniu czegokolwiek poza Girsami. Edytowane 17 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 lutego 201312 l Twitter zaczyna ćwierkać We'll reveal @Bungie's Destiny right here in just a few hours. Tell your friends. Za godzinę będzie tu - http://uk.ign.com/articles/2013/02/15/ign-live-presents-the-reveal-of-bungies-destiny
Opublikowano 17 lutego 201312 l O ile dobrze pamiętam to acti ma zamiar wydać na kampanię reklamową destiny najwięcej kasy ze wszystkich gier jakie dotąd wydali. Aż strach się bać co będzie się działo 3 miesiące przed premierą Wiadomo kto robi soundtrack do gry ? Jeśli ludzie od halo 1-3, reach to wspaniale http://www.gametrailers.com/videos/3m9i50/destiny-pathways-of-darkness-reveal Edytowane 17 lutego 201312 l przez terror
Opublikowano 17 lutego 201312 l Czyli pseudo-MMO, bez subskrypcji, ale zawsze podłączonym do internetu trzeba być.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Podjarka zniszczona czekam na więcej. Tym samym Destiny to dla mnie najbardziej oczekiwana gra roku mega arty Z tego co pamiętam to jeszcze do niedawna nie była bo spod Acti Nie będę hejtowal z tego powodu, w obecnych czasach każdy wydawca ma coś za uszami, myślę że Bungie dostanie sporo wieksży support niż pod skrzydłami np. EA. Jeszcze Ci przypomnę te słowa jak z Bungie stanie się pod skrzydłami Acti to samo, co z Blizzardem. A co się stało z Blizzardem niby?