Opublikowano 28 listopada 201212 l Platformy : Xbox360, PS3...???... Developer : Bungie <3 Gatunek: MMOFPS??? Premiera : 2013 ??? http://www.youtube.com/watch?v=GmkSs0WHey0 concept art Edytowane 28 listopada 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 28 listopada 201212 l Zapowiada się interesująco, concept arty są bardzo kllimatyczne więc może wyjść z tego jakiś fajny kawałek kodu. Szkoda tylko,że to MMO...
Opublikowano 28 listopada 201212 l Jakie MMO? Jezeli wierzyc materialowi video w pierwszym poscie to Bungie wysmialo takie spekulacje. W kazdym razie czekam na wiecej info i mam nadzieje, ze wyjdzie z tego cos rownie dobrego jak cala seria Halo.
Opublikowano 28 listopada 201212 l Problem z tymi artami jest taki, że tylko ostatni pochodzi od Bungie, a większość pozostałych jeśli nie wszystkie zostały zrobione na zamówienie firmy wynajętej do promocji przez niezaleznych grafików na potrzeby promocji gry u dystrybutorów itp. Edytowane 28 listopada 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 listopada 201212 l ten zimowy concept art mnie ownuje, sam design tego hełmu to 10/10, zapachniało Killzonem ale z 3x ciekawszym art dajrekszyn, ale będę się tasował dopiero jak zobaczę czy zdołali przenieść te pomysły do gry no i trzeba to zobaczyć w ruchu bo jak znowu robią kolorowe laserki to ja odpadam na starcie podobno ma być teaserek tego na VGA
Opublikowano 28 listopada 201212 l Autor Obce planety, FPS, dog fighty, myśliwce przy akompaniamencie Martin O'Donnell do tego wszystkiego wykreowany z głębią otwarty świat SciFi w wydaniu Bungie to już zaczyna działać wyobraźnia Edytowane 30 listopada 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 28 listopada 201212 l Niech zrobią użytek ze świetnego space szutera jaki wykombinowali w Reach i zrobią całe poziomy walki w kosmosie