Skocz do zawartości

Jakie najlepsze wyścigi na Ps Vita?

Featured Replies

Opublikowano

Hejka, mam problem z kupnem gry dla syna znajomej, a mianowicie na gwiazdkę młody dostanie Vitę, lubi grać w wyścigi, z tego co wiem NFS oraz Colin, wiem, że ponoć najlepsza na Vitę jest Wipeout, a coś po za tym co jest godne polecenia? Przewertowałem troche magazynów PSX Extreme, jednak gdzieś mi kilka numerów wcięło, więc nie wiem jakie jeszcze mogę młodemu dokupić na prezent.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 6,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wszystkie gry wyścigowe na Vite: http://www.gamefaqs.com/vita/list-47 Za dużo tego nie ma.   Jak tytuł dla dzieciaka to może ModNation Racers? Wipeout jest dobry, ale może dla nieco starszych? M

• Grałeś w to w ogóle? Albo chociaż nie po pijaku?

• NFS MW  czym się różni od   Need for Speed: Most Wanted - A Criterion Game     ?? na priva możecie  napisać   ale serio jakie są różnice

Opublikowano

Generalnie to nie bardzo jest w czym wybierać, w tym problem. Skłaniał bym się bardziej w stronę Wipeout, ewentualnie Need for Speed ;)

Opublikowano

wipeout 2048 dość trudna ale najlepsza ścigałka.

wrc 3 alternatywa dla wipeout ale tutaj ścigasz się z czasem

f1 2011 - taka sobie.

Need for Speed: Most Wanted powinna zaspokoić potrzeby

Asphalt Injection - na tym samym poziomie co NFS

zdecydowanie odradzam Ridge Racer, może spodobac się najbardziej ale płacić tyle samo pieniędzy za grę która posiada 5 samochodów i 3 trasy i każe sobie płacić dodatkową kasę za kolejne trasy i samochode poprzez DLC to złodziejstwo!

Może wejdzi na youtube i pokaż synowi filmiki z każdej gry i niech sam zdecyduje :)

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Asphalt Injection odradzam kupa straszna! Za to polecam Wipeouta 2048, świetny gameplay i grafika. Pierwsze moje spotkanie z serią i problemy dopiero zaczęły się gdy chciałem mieć wszystkie elitarne przeloty w 3 sezonie, ciężko idzie ;) Mam też Motorstorma RC ale jego można dorwać tylko na PSN albo pudełko i kod do pobrania. To drugie wyrwałem za 34 zł z wysyłką nowe w foli na allegro. Ja bym młodem kupił Wipeouta i plus Motorstorma RC z racji świetnego stosunku ceny do jakości ;)

Opublikowano

Wszystkie gry wyścigowe na Vite:

http://www.gamefaqs.com/vita/list-47

Za dużo tego nie ma.

Jak tytuł dla dzieciaka to może ModNation Racers?

Wipeout jest dobry, ale może dla nieco starszych?

Mi jako dzieciakowi, Wipeout 1 się nie podobał. :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

najlepszy bedzie most wanted.

wipeout może szybko odrzucić... gra jest zwyczajnie trudna.

Opublikowano

Most Wanted jest moim zdaniem świetną grą na Vitę. Posiadam też Asphalta i F1 2011, ale najlepszy na pewno jest NFS.

Opublikowano

Orientujesz się może czy są róźnice w grze miedzy wersją PSVita a PS3?

Oczewiście mam na myśli NFS:MW

Opublikowano

Orientujesz się może czy są róźnice w grze miedzy wersją PSVita a PS3?

Oczewiście mam na myśli NFS:MW

Mniejszy ruch uliczny i oczywiście grafika (choć nieznacznie, MW na Vitę wygląda naprawdę bardzo ładnie). Gra nie posiada online passa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Asphalt Injection - na tym samym poziomie co NFS

Grałeś w to w ogóle? Albo chociaż nie po pijaku? ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

NFS MW  czym się różni od   Need for Speed: Most Wanted - A Criterion Game     ?? na priva możecie  napisać :P  ale serio jakie są różnice