DaniDevil 7 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 Ja caly czas traktuje to jak zart bez stresu i przestan przepraszac:) Wlasnie jestem zdziwiony ta sytuacja ze chca za gre znowu nas skasowac:D Dziadostwo:D Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 To ze oni chca niewiele znaczy. Wazniejsze czego chce druga strona. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 Kto wie może jakimś "cudem" ta wersja będzie warta swojej cenny , nie ma o co spinać pośladów do puki się nie ukaże Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 A czemuz to znowu w pelnej cenie sie pojawia? Nawet Sega miala odrobine przyzwoitosci wypuszczajac kilkumiesieczne Anarchy Reigns w EU i US za pol ceny. 20£, 100PLN powinno kosztowac, bo za dwakroc wieksza cene mam chocby nowego Tomb Raidera, Dead Space 3 czy kto tam co lubi. Olac dziadostwo i kupic jaks stanieje do 50 PLN, 10£. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Olac dziadostwo i kupic jaks stanieje do 50 PLN, 10£. Przecież nikt ci nie każe kupować w pełnej cenie , jeśli się okaże że jest to w końcu "pełnosprawny" gaiden to jestem gotów zapłacić jak za nowy produkt.Jednak jeśli zmian będzie nie wiele względem poprzednich edycji to mówię stanowcze niet i nie wydam na nią ani złocisza co najwyżej się od kogoś pożyczy. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 "pełnosprawny" Twoja literówka bardzo mnie rozbawiła Głównie dlatego, że uświadomiłem sobie, że rzeczywiście, Ryu w NG3 jest niepełnosprawny xD Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 NG3 : Razor's Edge już w kwietniu w Europie i USA. Plus infor o zmianach i dodatkach w tej edycji: http://www.siliconera.com/2013/02/06/ninja-gaiden-3-razors-edge-360ps3-headed-to-europe-has-new-costumes/ Screeny z nowymi strojami: http://www.siliconera.com/2013/02/06/ninja-gaiden-3-razors-edge-screenshots-show-off-the-new-costumes/ Całkiem bogata ta edycja, choć zdaję sobie sprawę z tego, że to już powinno być wszystko w wersji podstawowej NG3. Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Czyli to jest ta Sigma 3 tak? Wścieknę się jeśli wyjdzie jeszcze jakaś edycja po RE. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Sigma to nie będzie - a w tym linku o zmianach brakuje sporo ważnych informacji t.j - będzie 6 broni, które będzie można upgradować. Będzie także znana i lubiana wszystkim broń BOTA dual sword:) Pewnie to żadne wytłumaczenie, ale wszystkie płatne DLC w naszej alfa wersji bedą tutaj dostępne już za darmo (lub jak kto woli po prostu będą w grze) Będą także nowe ninpo. Pięć dodatkowych mapek do Clan Battle. Liczba team missions została potrojona i będzie wynosić 100 (może zrobie w końcu jak nie będzie bug'ów) No i oczywiście 4 postacie z kampanii bedą dostępne w coopie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 No może wreszcie docenię to grę mimo wszystko MGR ,NG3 na dopingu, nowy GOW f yeah! 1 Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 (edytowane) Tecmo stracilo duzo fanow Ng dlatego ze oszukali ich. A Ng3R.R nie bedzie technicznie duzo lepsze od Ng3 bo jak widac po filmikach to wersja z WiiU dalej ma zadyszki:P Watpie w dobra sprzedaz gry bo miesiac wczesniej wyjdzie MgR.R i pewnie ci co zawiedli sie na Ng3 dadza sobie na wstrzymanie. No to duzo poprawili; A znajdą się te same zmiany widoczne z wersji-U Wii usunięcie QTEs, powrót rozczłonkowania, ulepszone AI wrogow. Sorki Gra dalej muli do tego Nic nie wspomnieli o Online wiec sadze ze dalej bedzie stalo na dobrym Poziomie:P Gra zapie..... Filmik z WiiU.. http://www.youtube.com/watch?v=JncVIh9JFi4 Edytowane 7 lutego 2013 przez DaniDevil Cytuj
Karas 433 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Preorder NG3:RE na ultimie to 129.90 więc nie tak tragicznie. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 Cena całkiem fajna, przynajmniej jeszcze szybciej spadnie poniżej 100zł, a wtedy wpadnie w ramy cenowe jakie akceptuję Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 Ma nie być tego laga podczas walki co mnie bardzo cieszy, gra laguje na filmiku gorzej od zwykłego Ng3 myślę, że na X/PS3 gra będzie mimo wszystko chodzić płynniej. Fajnie, że typów się tnie, że jest licznik karmy za który ulepszamy bronie itp i nawet jakieś up'y do nich coś wreście się dzieje..... 1 Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) Demko na US PSS - 879mb. E: MOC (pipi)A!!!!1! Edytowane 12 marca 2013 przez XM. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Przypomina to chociaż Ninja Gaiden Sigma 2? Jest duża różnica w stosunku do tego co zafundowano nam rok temu? Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) Nie wiem, nie grałem w NG3, ale ta gra jest zaje.bista, tyle powiem. Mobilność wrogów na poziomie "pierwszego" Gaidena, świetny system walki, powrót UT, wysoki poziom trudności, jest klimat, panowie. Biorę w premierę.Czy NGS2 przypomina? Bardziej starego Ninje 2 z 360 - szkoda, że szumnie zapowiedziane rozczłonkowanie jest tylko trochę lepsze niż w Sigmie 2, a nie jak w części z 2008 roku. A, gram na normalu i jest ciężko, nie to co w NGS2 gdzie nawet na MN patałachy czekały na nasz ruch. Non stop akcja, nikt nie stoi, bebechy latają i hity ciągną się co sekunde.E:I NIE MA PIE.PRZONEGO ŁAPANIA CO CHWILE! Największa durnota poprzedniej części.E2:Jedyna wada? Kamera jest najgorsza z serii, jeśli komuś sprawiała problemy kontrola w NG, a w "dwójce" myślał, że gorzej się nie da to się mocno zaskoczy... Edytowane 12 marca 2013 przez XM. Cytuj
Dani78 0 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) A ode mnie niech Tecmo spi(pipi) z Ta Gra. Ogralem Demo Ryu i Ayane i dziekuje dalej lag i dropy:P do tego dalej Ryu zwalnia przed jakims atakiem przeciwnika albo staje w miejscu minal Rok a tu dalej smierdzi Tak jak to bylo w Ng3... Ps.. Mr_Pepeush przymknij japke:P Edytowane 13 marca 2013 przez Dani78 Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) Lagi i dropy? Pierwsze słyszę, u mnie wszystko płynnie chodziło.E:Przeszedłem raz jeszcze, tym razem na hard - zero laga czy dropów. Nie rozumiem kompletnie drugiego zdania, że niby Ryu staje przed atakami. System jest o wiele bardziej podobny do "jedynki" niż do NG2. Nie ma ciągłego łapania, brak spamowania izuną i naprawdę fajnie myślący przeciwnicy. Jedynie czego brakuje to normalnego UT przez essencje, ale i tak jest w porządku. Edytowane 13 marca 2013 przez XM. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Dani, co ty pierd...z? jakie lagi i dropy - demo za(pipi)iste. To jest to, czego oczekiwałem - przeciwnicy inaczej się zachowują, nic mi nie lagneło nawet przez moment - może weź wywal ten swój dysk SSD bo gra głupieje W końcu Ryu nie jest jak podłuczony po przyjęciu ciosu na blok, reakcja zupełnie inna niż, w NG3 - aż nie mogę uwierzyć, że nie widzisz różnicy i porównujesz gameplay do poprzedniej części - zmęczony może byłeś Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 O wiele lepiej na pewno się w to gra niż w zje.baną sigmę 2, gdzie z przeciwnikami tylko izuna --> odskok --> ET/UT; Izuna --> odskok --> ...Tylko czemu ten dash jest jeszcze gorszy niż w poprzedniej części i nie wrócą do porządnego rolla? Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) Tylko czemu ten dash jest jeszcze gorszy niż w poprzedniej części i nie wrócą do porządnego rolla? Bo to taka teraz moda, by gracz nie miał wrażenia, że ciągle gra w tą samą grę więc wymyśla się dziwne udziwnienia by lud nie gadał, jak w przypadku COD, co rok odgrzewane kotlety Nie wiem jak wam, ale mi się w ng3 podobał łuk, a tu jakiś dziwny jest, no chyba że można go upgradować, to wtedy zrozumiem - no i ten celownik na pół ekranu - wtf? Edytowane 13 marca 2013 przez dzialkowiec Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Nie sięgnę po demo bo nie interesują mnie szczątkowe produkty, ale Razor's Edge kupię na stówę by może w końcu doświadczyć NG takim jakie znam i szanuję. Po waszych wypowiedziach czuję, że warto. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Ja pograłem tylko chwilę, po dosłownie kwadrans po tym jak odpaliłem, do drzwi zapukała Lara, ale nie zauważyłem większej różnicy w porównaniu z dwójką. Panowie, chciałem tylko dyskretnie przypomnieć, że na Normalu NG3 działało dość "znośnie", a problemy zaczynały się od Master Ninja i na online. Tam się zaczynało slo-mo i to czyniło grę praktycznie niegrywalną. Ja mimo wszystko poczekam aż gra stanieje i aż się "specjaliści" wypowiedzą, bo drugi raz nie chce mieć wściekłej piany na mordzie, że poleciałem do sklepu w dniu premiery, zapłaciłem 200PLNóff, a potem miałem z tego zabawy na jedno przejście, bo reszta była grywalna tylko po wypiciu wiadra melisy. Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) Czy w podstawce były apteczki? Denerwuje mnie tutaj healtbar i jego uzupełnianie po przez odpalenie Ninpo, durnota. Grając na MN wychodzą na jaw buble - postać czasem potrafi "zaplątać" się w kawałek deski wystającej z rusztowania i kaplica, problemy z wyjściem. Czy też totalnie zwalony łuk, ło matko. Potrafi walić w kogo zechce, zamiast zrobić system w którym postać wali strzałą w przeciwnika znajdującego się na przeciwko nas to Ryu potrafi się odwrócić i oddać strzał w postać oddaloną o 30m biegnącą sobie gdzieś w oddali do nas choć ma stojącego z metr dalej przeciwnika przed sobą. Durnota, na MN jest to nie do przyjęcia gdzie combo zabija (całe szczęście throwy nie są już tak zabójcze). A używanie L2 i ręczne celowanie mija się z celem bo potrafi zrobić to samo -> stoimy na przeciwko fienda, a Ryu odwraca się i celuje gdzieś w dal. Mega minus. No i ta kamera... to trzeba przeczyć na własnej skórze.Ale i tak jest spoko, już nie mogę się doczekać spotkania z Almą i Doku w fullu.Z tego co grałem na MN nie ma dropów -> w pewnym momencie 2 RPGmanów napieprza zdrowo z rusztowań + 3 bombardierów na motorach i wszystko stabilnie. Choć i tak nie liczę na to samo w multi. Edytowane 13 marca 2013 przez XM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi