Skocz do zawartości

Zgadnij okładkę!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 1.12.2012 o 12:35, decoyed napisał(a):

przeczytaj zasady

Napisałeś posta w którym nie bylo zagadki więc wydedukowalem, że oddaleś czy coś. Weź wycziluj to tylko zabawa z obrazkami z gierek lol

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 1.12.2012 o 13:30, MaZZeo napisał(a):

Czas na trudniejsze trochę.

zk696t.jpg

Army of Two: The 40th Day

Niech decoyed zadaje jeżeli chce. Jak nie to ja zadam.

Edytka:

To co zadał decoyed to Mass Effect.

E2:

Literówka, żeby nie było, że źle odpowiedziałem ;)

Edytowane przez Square
Opublikowano
  W dniu 1.12.2012 o 13:43, decoyed napisał(a):

Nie bylo zagadki? Hmm to chyba masz inny "Internet" co zdjec nie wyswietla. Ale ok. Niewazne juz.

Użytkownik decoyed edytował ten post dziś, 13:25 PM

przecież edytowałeś posta żeby dodać jpg, ale najpierw było bez i dlatego ja wrzuciłem, ale już EOT Zadawaj jak masz płakać.

Opublikowano (edytowane)

Zerknij na czas edytowania mojego posta i kiedy pojawil sie Twoj. Powtorze po raz kolejny. Juz niewazne. Niech ktos zadaje. Na przyszlosc to lepiej powstrzymac sie przez te 30sekund od poprzedniej odpowiedzi i zaczekac az ktos zdazy zadac zagadke...

Edytowane przez decoyed
  • Plusik 1
Opublikowano

Dobra - @Igor67 poszedł i nie ma go już kilka h to ja pozwolę sobie zadać :)

riddle.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wtrącam się, ale jaki sens mają takie quizy jeśli mamy do dyspozycji wyszukiwarkę grafiki google? Każdy ten obrazek wystarczy wyszukać w internecie.

Ok Lionel się postarał.

Mass Effect 3. Oddaję.

Edytowane przez MajorZero64
Opublikowano
  W dniu 1.12.2012 o 18:48, MajorZero64 napisał(a):

Wtrącam się, ale jaki sens mają takie quizy jeśli mamy do dyspozycji wyszukiwarkę grafiki google? Każdy ten obrazek wystarczy wyszukać w internecie.

Na 4chanie widziałem też warianty (tyle, że to do płyt) "przestaluj do 10x10 i z powrotem" i "narysuj okładkę w Paincie". Można rozszerzyć.

Opublikowano

Major - jak ktoś nie umie się bawić i oszukuje to nic nie poradzisz - wystarczy w paint wybrać opcję "Przerzuć w poziomie" i już można oszukiwać google - sprawdziłem i działa z tym że można też niestety utrudnić samo zgadywanie.