Opublikowano 30 grudnia 201212 l Dead Island Edit: sekunda Edytowane 30 grudnia 201212 l przez Zdunek
Opublikowano 8 stycznia 201312 l odkopuje lekko, stawiam na Mario & Luigi Partners in Time :potter: Heh - dzięki za trop: Mario & Luigi Superstar Saga Wiedziałem, że gdzieś widziałem tę skarpetę edit: Coś ode mnie: edit2: Hint: W tej grze podpowiedź kosztuje... edit3: Hint2 Bohaterowie tej gry trudnią się rozwiązywaniem zagadek... down: zadajesz Edytowane 13 stycznia 201312 l przez stoodio
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l Heh - Rayman Origins edit: sprawdziłem, w co ostatnio giercowałeś - jesteś przewidywalny Edytowane 20 kwietnia 201311 l przez stoodio
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l nie, po prostu chcialem dac cos latwego a jako ze mnie ostatnio rayman otacza (sygna, gry, stronke na projekt nawet robilem o raymanie), to byla peirwsza mysl dajesz
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l A plus za poprawną odpowiedź? edit: Hint - w tle widać charakterystyczny pysk kosmity... edit2: Hint#2 - gra na NDSa Edytowane 25 kwietnia 201311 l przez stoodio