Skocz do zawartości

Oceń okładkę PSX Extreme #184

Okładka PE #184 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz okładkę nowego PE ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

Kurde, znowu daję 10... No grafik robi u was ostatnio robotę! Okładka jest bardzo wyrazista, a ten kolo się wręcz z niej wylewa. Kolorystka w porządku, napisy nie bolą. W to mi graj.

• Mogłoby się obyć bez tego podpisu pod Far Cry 3... wzmianka o GTA V też taka sobie.   dam 7

Opublikowano

Kurde, znowu daję 10... No grafik robi u was ostatnio robotę! Okładka jest bardzo wyrazista, a ten kolo się wręcz z niej wylewa. Kolorystka w porządku, napisy nie bolą. W to mi graj.

Opublikowano

Też mi się okładka bardzo podoba, brawo ;)

Edytowane przez Yuhas

Opublikowano

Romek dostał podwyżkę to się stara :devil:

Opublikowano

Mazzeo masz rację, jak dla mnie im mniej napisów tym lepiej. Vide GameInformer

Opublikowano

Dam 7, art fajny, tylko mniej napisów by się przydało albo chociaż mniejsza czcionka. Info o GTA w górnym rogu to już w ogóle padacznie wygląda i psuje ogólny wygląd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

(...) do tego jeszcze informacje o GTA V na okładce, jakby w tę jedyną grę chciała zagrać cała Polska. Wiem, że tak jest, ale (...)

No więc, WTF?