raven_raven 12 013 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 "Uwielbiam FFX i FFXII. FF XIII zapowiada się obłędnie, kupuję w ciemno." (pipi), najgorzej stracone 130 zł ever. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 1. Ta generacje bedzie za(pipi)ista .... - n/c 2. Westerny są hujowe - po zagraniu w RDR musiałem to odszczekać 3. Konsole są lepsze od PC - niestety nie miałem racji :confused: 4. "Uwielbiam FFX i FFXII. FF XIII zapowiada się obłędnie, kupuję w ciemno." - pod tym sie podpisze ..... ale se w brode plułem . Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 "halo jest slabe" - od jakiegos czasu uznaje ze to jednak spoko giera, choc nie mialem nigdy okazji pograc, to po roznych filmach na yt z meczow ligowych itp jestem w stanie sie tego trzymac. mam nadzieje ze kiedys sobie pogram po sieci w hejlo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi