Gość DonSterydo Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Dzisiaj wciągnąłem pierwszą część na BR - było parę głupot, moim zdaniem zbyt dużo zbiegów okoliczności no i trochę nieścisłości z tymi czarnymi dziurami, ale generalnie film dobry. Facet z trailera mówi, że wrócił - kim on jest? Edytowane 6 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Jeżeli druga część wypali to szykuje się nam potężny restart serii pełnometrażowej, która pewnie na 3 częściach się nie skończy Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Ja to już od paru lat czekam na serial nowy. Myślałem, że wróci wraz z nową serią, ale niestety zawiodłem się Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 pjerdole, nie oglądam żadnych trailerów, chce się w pełni rozkoszować tak jak pierwszą częścią (tej nowej serii). no i wiadomo Star Trek >>>>> Star Wars. ogólnie star warsami sie jarałem za młodego w gimbazie jeszcze albo w podstawówce (jakie armie! wojny! ;o), a teraz to oglądać guwna nie moge Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 ploty są, że niby Khan no gdzie tam khan? ploty sprzed 2 lat gosciu z trailera to Gary Mitchell. Były kumpel kirka z telekinetycznymi mocami czekam i cholernie się ciesze nie tylko na drugą czesc, ale w ogole na restart. Pierwszy star trek jest zbyt archaiczny i smieszny jak na te czasy Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 No teorie mówiące, że to Mitchell są dużo bardziej prawdopodobne. No i ta blondynka jest uderzająco podobna do partnerki Mitchella z TOS. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 grudnia 2012 Pierwszy zwiastun ponowił spekulacje, że John Harrison Cumberbatcha to w istocie Khan ukrywający się pod pseudonimem. Cumberbatch ucina je, mówiąc że jego postać to na pewno John Harrison, a nie Khan. - Gram Johna Harrisona, który jest terrorystą i niesamowitą postacią. Nie jest to dwuwymiarowy sympatyczny łotr. Ma wielkie powody i mam nadzieję, że w pewnym momencie będziecie mogli nawet sympatyzować z jego pobudkami, dla których robi to, co robi - niekoniecznie ze środkami, które wykorzystuje. Była to świetna zabawa i nie dlatego, że grałem czarny charakter, ale dlatego, że miał on swoje powody i trudno nie zrozumieć jego punktu widzenia - opowiadał aktor. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Gra Johna Harrisona, który może być Garym Mitchellem albo nawet Khanem podszywającymi się pod tego JH. Są informacje, że Alice Eve gra Dr. Carol Marcus a to łączy całą historię z Khanem. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Preview przed Hobbitem gniecie jajca. Mało słychać ale idzie się domyślić sporo. Na yt nie ma ale po necie lata, ja znalazłem an rlslog.net Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Poprzedni film był naprawdę świetny (tylko te zbiegi okoliczności...). Czekam z niecierpliwością na kolejny. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Preview mocno humorystyczny, trochę taki Indiana Jones na obcej planecie (ucieczka przed tubylcami, wybuch wulkanu). Bardzo głupkowata sekwencja, ale fajne się to ogląda. Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Nowy zwiastun. Można oglądać, nie ma spoilerów i w zasadzie nie pokazuje dużo więcej od teasera. http://www.youtube.com/watch?v=Fr3jVk-kL8A Cytuj
Shago 3 603 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Teaser zrobil znacznie wieksze wrazenie, jak ten zwiastun.. Cytuj
Paliodor 1 816 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Taka ciekawostka związana z filmem: http://uk.movies.yahoo.com/jj-abrams-screens-new-star-trek-film-for-terminally-ill-fan-091452603.html Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 No czytałem już. Niezła reklama filmu Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 No mieli mu pokazać, ale w miarę jak prace nad filmem się potoczą, czyli prawdopodobnie Dan zobaczył nieukończoną wersje ST XII. Niestety on umrze a my pójdziemy na fulla. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 stycznia 2013 (edytowane) Fani ST twierdzą oni, iż odkryli właśnie prawdziwą tożsamość bohatera granego w filmie "W ciemność Star Trek" przez Benedicta Cumberbatcha. Twórcy widowiska utrzymują, że brytyjski aktor wciela się w niejakiego Johna Harrisona. Według znawców tematu, nie jest to jednak prawdziwe nazwisko czarnego charakteru. Wątpliwości wywołała wypowiedź jednego ze scenarzystów filmu. Stwierdził on, iż bohater Cumberbatcha nie jest oryginalną postacią, lecz został zaczerpnięty z bogatego uniwersum "Star Treka". Jak twierdzą fani, kogoś takiego jak Harrison wcześniej w serii nie było. Goszcząc w siedzibie odpowiedzialnego za realizację filmu studia Bad Robots, wysłannik portalu Hit Fix miał okazję zapoznać się z wielką księgą grafik koncepcyjnych. Znalazł w niej charakterystyczny karabin, którym w zwiastunie "W ciemność" włada Cumberbatch. W księdze urządzenie było podpisana jako broń Aprila. Fani skojarzyli fakty i doszli do wniosku, że Harrison to w rzeczywistości Robert April - komandor Gwiezdnej Floty oraz pierwszy kapitan statku Enterprise. Postać ta pojawiła się w serii kilka razy, w tym w serialu animowanym w odcinku pt. The Counter-Clock Incident. Edytowane 25 stycznia 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Z tym że to też mógł być mislead Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Swoją drogą, krzyk tej blondi jest tak sztucznie wymuszony, że nie tylko dziwię się, że poprzestali na tym ujęciu, to że jeszcze akurat tym promują film w praktycznie każdym zwiastunie... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 lutego 2013 Autor Opublikowano 6 lutego 2013 Krzyk to jeszcze nic w porównaniu z jej mimiką twarzy chyba w szkołach aktorskich już niczego nie uczą. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2013 Autor Opublikowano 13 lutego 2013 Chyba najlepszy zwiastun, ze wszystkich 1 Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Taki bajer: Jedna scena lepsza od oryginału: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi