Opublikowano 21 marca 201312 l Pew pew pew: Cycki też "som" jak widać. Edytowane 21 marca 201312 l przez Suavek
Opublikowano 29 marca 201312 l Nie do końca na temat, ale całkiem zabawne, a małolaty z Graczpospolitej pewnie nie załapią , więc wrzucam tutaj:
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l >72 "Twelve of the suspended animation life support canisters failed while in deep space. This left Khan and 30 female and 42 male Augments to survive"
Opublikowano 17 maja 201311 l Autor Osoby które już oglądały film (Irlandia) są zachwycone więc jest bardzo dobrze, ja jeszcze muszę trochę poczekać ;( z drugiej strony nie rozumiem aż tak dużej odległości premiery Polskiej od innych krajów
Opublikowano 17 maja 201311 l Ja muszę niestety obejść się ze smakiem, gdyż wygląda na to, że nie będzie u mnie seansów w 2D... Na 3D nigdzie się nie wybieram. Czytałem ogólny zarys fabuły i już z tego można wychwycić liczne nielogiczne babole, aczkolwiek jeśli chodzi o kino akcji sci-fi, które wbrew nazwie nie jest klasycznym Star Trekiem, to może być równie zabawne widowisko co poprzednik. I tyle mi wystarczy w sumie - będę chciał ambitnego treka to po raz setny obejrzę DS9. ;> Edytowane 17 maja 201311 l przez Suavek
Opublikowano 18 maja 201311 l Niektóre kina oferują seanse tego typu filmów (akcji) także w 2D. W moim przypadku nic podobnego nie ma miejsca, więc kino moich pieniędzy nie dostanie, a ja będę musiał poczekać na wydanie DVD/BR...
Opublikowano 18 maja 201311 l Akurat ja widzialem 3D w IMAX i byl to pierwszy film ktory w 3D naprawde mi sie podobal
Opublikowano 19 maja 201311 l bylem wczoraj w kinie i potwierdzam to co napisal wet_willy, warto zobaczyc into darkness w 3D.
Opublikowano 24 maja 201311 l Autor (pipi)a u mnie na wsi dopiero od 14 czerwca w kinie trochę sobie jeszcze poczekam
Opublikowano 25 maja 201311 l No ale porównywanie Imaxa do zwyczajnego kina, to jak porównywanie orgazmu do przedwczesnej ejakulacji, więc nadal nie wiem czy opłaca się iść do Heliosa.
Opublikowano 27 maja 201311 l Kiedys napisalem kontrowersyjna opinie na temat Transformers 2 i sie czepia. Nie traktuj tej wypowiedzi powaznie..
Opublikowano 27 maja 201311 l Autor Z innej beczki właśnie rozpoczęła się kampania marketingowa w Polsce, stąd mam jedno pytanie ? Skąd taka ujowa reklama ja (pipi)e bardziej z(pipi)ać się jej nie dało.
Opublikowano 27 maja 201311 l Ocena na IMDB mowi wszystko o tym filmie. A, i po Avatarze najlepsze 3d jakie widzialem w kinie. Az przykro, ze tego filmu nie ma w Imax u nas w kraju.