Opublikowano 31 grudnia 201410 l Ucz się Abrams jak się robi Star Treka i to przy budżecie kilkudziesięciokrotnie mniejszym. W 2015 będzie pełnometrażowy film, który będzie kontynuował wątek poruszony w Prelude. Edytowane 31 grudnia 201410 l przez Kymel
Opublikowano 13 lutego 201510 l Właśnie doczytałem, że stołek reżysera nowego Star Treka (po tym jak JJ uciekł do Star Wars a Orci zrezygnował) dostał Justin Lin...
Opublikowano 14 lutego 201510 l Właśnie doczytałem, że stołek reżysera nowego Star Treka (po tym jak JJ uciekł do Star Wars a Orci zrezygnował) dostał Justin Lin... już jedną serię uratował więc nie wiem skąd ta skrzywiona mina.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Chodzi Ci o te kilka filmów z serii FF? Trochę daleko im do s-f i tego się obawiam. Do tego tyle zmian na stołku reżysera rzadko kiedy dobrze zwiastuje. Jakoś entuzjazm mi lekko opadł po tej informacji.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Chodzi Ci o te kilka filmów z serii FF? Trochę daleko im do s-f z każdą kolejną częścią coraz bliżej .
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ale to nie jest guwno obesrane tylko kultowa i szanowana marka sajfaj więc ogarną.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Chodzi Ci o te kilka filmów z serii FF? Trochę daleko im do s-f i tego się obawiam. Do tego tyle zmian na stołku reżysera rzadko kiedy dobrze zwiastuje. Jakoś entuzjazm mi lekko opadł po tej informacji. bo star treki abramsa są blisko sf
Opublikowano 14 lutego 201510 l Chodzi Ci o te kilka filmów z serii FF? Trochę daleko im do s-f i tego się obawiam. Do tego tyle zmian na stołku reżysera rzadko kiedy dobrze zwiastuje. Jakoś entuzjazm mi lekko opadł po tej informacji. bo star treki abramsa są blisko sf No nie jest to żaden hard s-f, bo w założeniu chyba ST takim w ogóle nie jest, ale przynajmniej JJ coś tam liznął w temacie dobrej rozrywki z elementami fantastyki (Fringe, Lost), za to Lin jedynie za autkami driftował do tej pory... Pewno się chłopak cieszy jak Tusk w Brukseli, ale kurde jestem sceptyczny i kropka.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ja mam tylko marzenie, aby wreszcie do kurwy nędzy skupili się na eksploracji kosmosu, ustanawianiu Pierwszej Dyrektywy, kontaktach z innymi rasami (Wulkanie, Klingoni, Andorianie, Ferengi, Kardasjanie, Xindi), a nie tylko film akcji i chuj. Bardzo lubię oba Abramsowe Treki, ale brakuje im prawdziwego ducha, który przyświecał serii od początku. PS. ST musi wrócić do TV.
Opublikowano 14 lutego 201510 l a ja bym wolał ekranizacje mass effecta shepard > kirk kroganie > klingoni asari > wolkanie
Opublikowano 14 lutego 201510 l Też byłbym rad na kinowego Mass Efekta. Z oryginalnym ost oczywiście. @Masorz, fabuła skupia się podobno na tej 5 letniej misji więc może być dobrze. Plus Simon "Beam me up, Scotty" Pegg przy scenariuszu. Wierzę, że będzie lepiej niż przy Into Darkness.
Opublikowano 15 lutego 201510 l a ja bym wolał ekranizacje mass effecta shepard > kirk kroganie > klingoni asari > wolkanie Kroganie to już w ogóle zerżnięci z Klingonów ;]
Opublikowano 27 lutego 201510 l http://comicbook.com/2015/02/27/star-treks-leonard-nimoy-passes-at-83/
Opublikowano 27 lutego 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=vtQUePN5y40 ;( + Dodał MODERATOR Blantman ale ogarnij może
Opublikowano 28 lutego 201510 l już miałem złe przeczucia jak były donosy, że trafił do szpitala z ciężką chorobą płuc .
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Mam już 'kupione' i za pewne niedługo seans. Fajnie, że w oryginalnej linii czasowej i 10 lat po finale Voyagera rozgrywa się akcja. Czekov, Tuvok Tylko ocena 4,6/10 na imdb nie zachęca niestety.