Texz 670 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Zaskoczony jestem, że ta uważana m.in. przeze mnie najlepsza odsłona GTA nie ma własnego tematu. http://www.rockstargames.com/videos/video/10391 Ależ, nie. Oczywiście. Obchodzimy 10 lecie tej cudnej szpili. Oj, Rockstar odmłodziło ją na komórkach i tabletach. Wygląda nieźle, z zauważalnym progresem jeżeli porównać do prostego portu jaki zrobiono w przypadku trójki. Miło powrócić do słonecznej Florydy lat 80. Nie wiem czy to magia ale gra się równie dobrze jak te 10 lat temu... 1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 nie gra się równie dobrze ze względu na spier.dolone sterowanie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Przepraszam bardzo, ale nie da się wygodnie grać na telefonach dotykowych, to jest udowodnione naukowo. Czekam aż Gameklip i DS3 do mnie dolecą, wtedy możemy porozmawiać o tej grze. Inna sprawa, że R* znowu pokazuje swój kunszt w pisaniu gier na inne platformy niż konsole... Wstawili grę do Play Store i prawie momentalnie ją zdjęli, pewnie tyle zgłoszeń o nieprawidłowym działaniu dostali. Może do świąt naprawią co trzeba i na SGS3 będzie można pograć. I trochę lepszą wydajność niż GTA3 poproszę, bo to się cięło na wszystkim, od SGS2, iPhone'a 4 po Nexusa 7. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 wierząc mojemu iTunes'owi - 1020,8 MB Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 grudnia 2012 Jakoś ja daję radę ogarnąć te GTA na tablecie. Prawda, że nie jest tak intuicyjnie jak na padziku ale też nie ma tragedii jak np: z nowszych gier Jet Set Radio. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Nie jest źle. Wiadomo, że to nie pad, ale można popykać trochę. Kilka moich screenów: Ach, ten klimat. Jazda PCJ-600 po wybrzeżu, a w tle Emotion 98.3. Tego mi brakowało <3 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 to chyba wygląda lepiej niż wersja pecetowa, przynajmniej ikony... Cytuj
Masny 343 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Różnice między wersją PC na pierwszy rzut oka: -Nowy, dynamiczny cień Tommiego -Czytelne rejestracje pojazdów -Bardziej "plastyczne" oświetlenie -Nowe drzewa? -Lepszy model Tommiego -Nowe, lepsze dłonie w cut-scenkach (palce!) i wiadomo, HUD, menu itp. Edytowane 6 grudnia 2012 przez łosion Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 grudnia 2012 Tekstury nie są już rozmazanymi plackami, ale mają całkiem szczegółową fakturę. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 szkoda, że wersja VC ze steam to techniczna kaszana, mogliby ją też poprawić. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Tekstury nie są już rozmazanymi plackami, ale mają całkiem szczegółową fakturę. Racja, ale nie wszędzie. Dodatkowo zmieniony (tak jak w GTAIII 10th Anniversary) został dystans rysowania. Usunięta została "młga" z horyzontu, przez co cały obraz zyskał na ostrości (i sterylności ;/), ale sprytnie maskuje to delikatnie zwiększony bloom. Edytowane 6 grudnia 2012 przez łosion Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) -Nowe, lepsze dłonie w cut-scenkach (palce!) Dokladnie, maja palce! Edytowane 6 grudnia 2012 przez Voytec Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Na pierwszym xboxie też mieli. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Jezu pamiętam jak namawiałem ojca na wymianę PC żeby pograć w VC i 3 a teraz na telefonie można grać w lepszą graficznie wersję... NA TELEFONIE Edytowane 7 grudnia 2012 przez kudlaty88 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 W Vice City zagrałem pierwszy raz u kumpla na jego wypasionym PC'cie - szczękę z podłogi zbierałem całą noc. Te skutery, te motorówki, TE MOTORY. Przed zagraniem każdego dnia czytałem recenzję w jednej z gazet (nie pamiętam, czy to było PSX czy N+). Pamiętam tylko fragment z opisem tego, jak to Tony ćwiczy cięcia kataną na tle zachodzącego słońca. Ach, wspomnienia. Chyba najdłużej grałem właśnie w Vice City i chyba jest to też moja ulubiona odsłona. Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 To było w N+ . Pamiętam też reklamę "GTA:VC" od polskiego dystrybutora ze sloganem "Nie ukradłeś? Nie zabiłeś? Duuużo przegapiłeś!" z Tommym Vercettim popylającym na motorówce/motorze w tle . Cytuj
Masny 343 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Z tego co pamietam to Rockstar wspominal co, ze przy okazji premiery GTA VICE CITY na telefony ujawni nigdy wczesniej nie pokazywany artwork? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 grudnia 2012 Zastanawia mnie dlaczego Rockstar tak uparcie ociąga się ze wrzuceniem trylogii w HD na konsole. Przecież ludzie to kupią, mimo że to ma teraz już 10 lat... Polatałem RC helikopterkiem. Misja ukończona za pierwszym razem. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 RC helikopter na budowie, na misja sni mi sie po nocach do dzis, brrr Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 RC helikopter na budowie, na misja sni mi sie po nocach do dzis, brrr Ja tą szybko ogarnąłem, bardziej mnie irytowała ta w studiu filmowym gdzie trzeba było latać awionetką i rozrzucać ulotki. Zwrotność tego samolociku była słaba, więc tor lotu trzeba było korygować z dużym wyprzedzeniem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 jak sie juz raz ogarnelo RC to bylo proste, pierwszy raz to byl koszmar zwlaszcza jak sie probowalo latac jak byl wlaczony kod na latanie samochodami (nie chcial latac wtedy) no i mowie ciagle o wersji na PC bo ja to wtedy nie mialem konsol ' Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Przecież VC i SA w HD mają wyjść w przyszłym roku na PS3. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Przecież VC i SA w HD mają wyjść w przyszłym roku na PS3. Info? Bo jest tylko mowa o zwykłych wersjach na PSS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi