Skocz do zawartości

GTA Vice City

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu miałyby się nie pojawić? GTA3 też w końcu wyszło na Psstore podobnie będzie z VC i SA, patrząc na niedawny news.

A w HD rimejki 3, VC i SA kompletnie nie wierzę, ba jestem pewien, że takie się nie pojawią.

Opublikowano

W sumie taki tytuł na IOS/Androidzie to z miejsca Nr. One na celowniku wszystkich grających na tych platformach. Nie mówiąc o liczbie potencjalnych klientów liczonych w setkach milionów, łatwości dystrybucji itp.

A na konsolach? Ciężko by im było konkurować z tuzami ala Call Of Duty, Assassin's Creed czy Halo.

Opublikowano

Na ps3 nie wyszło, ale mozna podobno połączyć kontroler ps3 z ajfonem

Jak się ma złamanego iPhone/iPada. Na oryginalnym systemie nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

iPhone ma IOS.

2razyjot ma urzadzenie z androidem.

do telefonu albo taba z andkiem, mozna bez problemu podpiac przez usb dualshock-a3 i grac w gta3, vc i pare innych gier.

Opublikowano

Złamany czy nie złamany iOs - duala nie da się sparować w przeciwieństwie do androida. Wiem bo zagłebiałem się z temat (mam iPhone'a).

Straszna lipa :(

Chyba czekam na OUYA.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z okazji promocji na PSN sprawiłem sobie VC, żeby odświeżyc wspomnienia i musze przyznac że gra chodiz bardzo słabo. Pomijając kwestie czysto wizualne, to jednak to ~20fpsów (max :/ ) zniecheca do gry.

San Andreas z PSN chodzi dużo płynniej.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio naszła mnie lekka chętka na Vice City; a jako ze samo granie mi już nie wystarcza ;) to postanowiłem zrobić coś od siebie - obrazek w stylu "mieszanym" między GTA IV, San Andreas i  Vice City. Oceńcie sami jak wyszło:
 iBH1TQZ.jpg

Edytowane przez łosion
  • Plusik 5
Opublikowano

Dzięki, ale taki rysunek to nic trudnego, każdy kto ma chociaż jedną sprawną kończynę byłby wstanie takie coś zrobic ;p 
Faktycznie, teraz jak patrze, to troche powypadkowe się te palce wydają; cóż, człowiek się na błędach uczy : )