Bzduras 12 667 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Pisz młokos, pisz jak najwięcej Cytuj
jimmy 1 298 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 37 minut temu, DarkStar napisał(a): To przy okazji zapytam -- dla kogoś kto nigdy nie grał w VC, nadal lepiej grać dziś w oryginał czy już w Definitive Edition z najnowszym paczem? Tylko DE - wygląda i chodzi świetnie, ma kilka ficzerów poprawiających doświadczenie (np. kółko wyboru broni/stacji radiowych), a ostatnio dodane klasyczne oświetlenie potęguje klimat. Najlepiej odpal wersję na PS5 (wyższa rozdzielczość) i koniecznie graj na performance mode (Quality niewiele zyskuje, a dramatycznie redukuje liczbę klatek). Cytuj
pawelgr5 1 477 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kusicie chlopaki. Moj ostatni kontakt z VC to okolice premiery. No zagralbym ale kiedy to wszystko wcisnac Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Vice City to akurat nie jest moloch, kilka-kilkanaście godzin i masz z głowy Najważniejsze to wyrwać w dobrej cenie, kolekcja nie jest warta dwie i pół bomby. Takie 70-80zł można rzucić, ale nic ponad to. Cytuj
Boomcio 4 107 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Albo w abo za 20 bodaj że 6 zeta na spróbę. Ja tak wziąłem i nie gram. He he. Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 49 minut temu, Bzduras napisał(a): kolekcja nie jest warta dwie i pół bomby. Takie 70-80zł można rzucić, ale nic ponad to. Obecnie jest za 107 zł za wszystkie 3 gry. Ja nigdy nie grałem w trójkę i VC, a w San Andreas trochę, ale mi nie siadł klimat w tamtym czasie. Jak już dojrzałem do bycia czarnym gangusem, to było kilka (a może i dziesięć) lat po premierze i ostatecznie nigdy nie zagrałem. Ta gra grzeje wiecznie miejsce na ławce rezerwowych w moim backlogu. Pierwsze i jedyne GTA jakie ukończyłem to V. W IV dużo grałem, ale mnie system zapisu pokonał po tym jak musiałem jakąś misję powtarzać i powtarzać i powtarzać i powtarzać... I tego się obawiam obecnie w VC i SA. Ograłem The Lost and Damned parę lat temu na Series X, przynajmniej dodatki do czwórki mają checkpointy. Cytuj
jimmy 1 298 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, DarkStar napisał(a): Obecnie jest za 107 zł za wszystkie 3 gry. W cyfrze to brać, bo nigdy nie było taniej i raczej nie będzie. A jak Ci nie zależy na wersji PS5 to pudła z PS4 okresowo spadały do 70 zł. Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 12 minut temu, DarkStar napisał(a): Obecnie jest za 107 zł za wszystkie 3 gry. No to tak na granicy, tak jak dżimi mówi - cyfra taniej to na PC tylko lata (85zł za komplet). Jeśli masz ciśnienie to bierz, trylogia to nadal znakomite gry które świetnie przetrwały próbę czasu. Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Gdzie jest po 85 zł na PC? Najtaniej było za 90 na Epicu kiedyś. Mnie interesuje właśnie wersja PC by na Rogalu pograć. Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ty, faktycznie Nie wiem skąd ta cena mi się wzięła, dałbym sobie rękę uciąć, że za tyle widziałem. Sprawdzając historię cen widzę, że właśnie bym się żegnał z jedną z rąk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi