Yano 3 697 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 moim zdaniem te 2 screeny wszystkiego dowodzą, tam serio widać ten napis pytanie tylko czy V = GZ czy to bedą 2 gry Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Oj Kojima, ty to umiesz trollować i robić genialne filmiki nakręcające hype Czuć klimacik MGS'a w tym filmiku, a i sama główna postać przypomina Big Bossa. A też i inne co mignęły również przywodzą na myśl inne charaktety z tego uniwersum. Jedyny minus to ofc tępy dubstep, no ale rozumiem, że dla mass napędzanych colą coś też muszą zostawić by się wczuły. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Jak wy w ogóle śledzicie informacje o swojej ulubionej serii? To nawet ja słyszałem wielokrotnie, że Kojima wspominał, że GZ to tylko prolog do V, która powstanie później. Więc nie, Yano, Mysza i ktoś tam jeszcze, to nie jest GZ. To jest ten przedsmak next-genów właśnie, po skończeniu pracy nad GZ ruszą pracę nad V. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Zapamiętam sobie ostatnie zdanie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 727 Opublikowano 8 grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 grudnia 2012 To ma być na next-genach? Przecież TLOU niszczy ten trailer wizualnie. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) No zapamiętaj, Batman: Arkham City i tak jest najlepszą grą wszech czasów. XD Dziwi mnie po prostu, że największe nerdy uniwersum tego nie wiedzą, że GZ nie jest V, a ja wiem. Edytowane 8 grudnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Pewnie nextgeny mają za mało mocy dla geniuszu Kojimy Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 No na pewno to nie będzie na next genach. Ludzie w ogóle nie łapią, że tutaj ÓSWIETLENIE sprawia wrażenie, że gra czy ten trailer wygląda tak super. Już na gameplayach z Ground Zeroes było widać, że oprócz za(pipi)istego oświetlenia to gra może się "pochwalić" średnimi teksturkami np. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Pewnie nextgeny mają za mało mocy dla geniuszu Kojimy Je.błem ale pewnie tak jest 1 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 , że Kojima wspominał, że GZ to tylko prolog do V, ja wiem że on to mówił, ale on mówi różne rzeczy i też nie raz zmieniał zdanie , wiec nie jestem taki pewny jak to w koncu bedzie Cytuj
Zwyrodnialec 1 727 Opublikowano 8 grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 grudnia 2012 Ciekawe czy podczas tej wędrówki gdy Snake się zatacza rosły mu wąsy w czasie rzeczywistym. 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ground Zeroes to taki prolog jak Tanker czy Virtuous Mission. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 I to się nazywa marketing. Rzucili trailer jakieś gry, ludzie są pewnie, że to MGS, tylko nie wiadomo czy GZ, czy może V, a może to jedna i ta sama gra, tylko GZ to prolog jak napisał MajorZero, a Kojima siedzi przed monitorem i ma niezły ubaw. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) typ ma na koszulce 'bad robot' czyli studio JJ Abramsa które jest znane z uber virali a Kojima był na VGA i pewnie toczył beke z nerdowni, mistrzostwo Edytowane 8 grudnia 2012 przez black mamba 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Moby Dick Studio was founded by CEO Joakim Mogren= "project ogre". Najlepiej wywalić ten temat albo przenieść do części poświęconej MGS Edytowane 8 grudnia 2012 przez BoroBoro Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Moby Dick Studio was founded by CEO Joakim Mogren= "project ogre". Najlepiej wywalić ten temat albo przenieść do części poświęconej MGS Było na pierwszej stronie już. ;d Edytowane 9 grudnia 2012 przez Hela Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Mega zaskoczenie, jak to zobaczylem to.... nie wiedzialem co mam myslec bo zupelnie nie spodziewalem sie czegos takiego, przeciez dopiero niedawno zapowiedziano Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Trailer zrobil na mnie wrazenie, jest bardzo tajemniczy i ma klimat ! Czekam na wiecej informacji, chcialbym zeby gra ukazala sie jeszcze na ta generacje - w sumie to oplaca im sie ja wywawac na obecne konsole bo jest ich dostatecznie duzo na rynku i gra juz na poczatku znajdzie wieksza ilosc odbiorcow niz gdyby ukazala sie na nowe konsole. Kojima po raz kolejny pokazal klase - najpierw przy nieoczekiwanej prezentacji MGS: Ground Zeroes, a teraz za sprawa Phantom Pain ! Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Ja bym się tak nie nastrajał i nagle nie wychwalał Kojimy ponad miarę. Ja nadal nie wierzę, że ten efekt da się uzyskać jeszcze na tych sprzętach, więc albo to jest puszczone na high-endowym PC albo to zwykłe tech demo, które pokazuje możliwości silnika pod nowe systemy. Jedynie The Last of Us pod tym względem zapowiada się wiarygodnie. W Ground Zeroes póki co średnio wierzę. Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ja od pierwszej prezentacji nie wierzę, że ten cały Fox Engine będzie śmigać w takiej formie na tej generacji. Stwierdzenia, że to odpalają na pc o konfiguracji ps3/x360 może sobie między bajki włożyć...znając Kojime jakby to chodziło na konsolach to w podskokach pierwszy by to pokazywał z padem w ręku, a na innych pokazach pauzował,bawił się filtrami,obracał kamerą itp by udowodnić, że to realtime Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Dla mnie to od samego początku wydawało się podjerzane. Może ta gra będzie tak śmigać ale na PC, bo na pewno nie na tych konsolach. Nie wiem nad czym ludzie tak fapują i jeszcze do tego wierzą w bullshit Hideo. W rzeczywistości dostaniemy oprawę nieco lepszą od MGS4. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Ja tam sie nie nastawiam - jak gra wyjdzie na ta generacje to dobrze, a jak na kolejna to tez bedzie ok. Poki co nie oceniam po tym na co gra sie ukaze bo interesuje mnie to co pokazano i wlasnie to zrobilo na mnie wrazenie, niezaleznie od platformy na jaka sie ukaze - no chyba, ze bedzie to tylko PC, a ze na kompie raczej nie gram to wole zeby wyszlo na konsole. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) 4 sec i hasło : let it all end. cos sie rusza, przeniósł bym ten temat lub wywalił a dyskusja niech będzie w dziale o mgs http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9JDx8p8giYQ Edytowane 10 grudnia 2012 przez BoroBoro Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Polgladalem screeny i jestem sklonny twierdzic, ze to raczej gra na current-geny bo jak na next-geny wyglada to troche za slabo. W tym materiale wiele efektu robia odpowiednie filtry i oswietlenie, fakt wyglada to dobrze, ale nie az tak zeby mialo nie pojsc na obecnych konsolach, do tego wiadomo, ze filmiki fajnie wygladaja przez odpowiednie ukazanie scen. Ciekawe tylko czy to jakas odrebna czesc MGS czy moze jednak Metal Gear Ground Zeroes. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Wersje na currenty bedzie wygladac jeszcze gorzej I na 100 % gra wyjdzie też na nexty. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 (edytowane) Na PPE wlasnie pojawil sie news: Zgodnie z wcześniejszymi obserwacjami (znaczki PS3 i X360 na oficjalnej stronie), gameplay z The Phantom Pain pochodzi z current-genowych konsol. Wszystkie sekwencje graficzne w trailerze (który możecie zobaczyć w tym miejscu) zostały wygenerowane w czasie rzeczywistym (na silniku gry). Na oficjalnej stronie pojawił się następujący wpis: "Wszystkie zaprezentowane materiały pochodzą z grafiki real-time'owej, z hardware'u odpowiadającemu current-genom (PS3 & X360)". Tyle w kwestii oprawy na current-genach. Trailer w lepszej jakosci: Link do newsa: http://www.ppe.pl/ne...a_PS3_X360.html Edytowane 11 grudnia 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi