DaN3000 80 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 "Butelka estusa. Kaplica Firelink." Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Ziewający smok to jeden z paru rodzynów w lokalizacji, ale oprócz tego jest bardzo, bardzo spoko. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Ale mimo wszystko w takich gierkach wole pozostać przy wersji ANG Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Ta gra ma naprawdę sympatyczne community, komunikacja za pomocą gestów, ruchów jest nieco uproszczona, ale ma swój unikalny klimat. W sumie cieszę się, że druga część wprowadzi komunikację głosową. Nie dość że będzie można pogadać z kimś podczas coopa, to pewnie w pvp trafią się świry jak w DayZ realizujący swoje socjopatyczne fantazje w grze video. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 W grze voicechat będzie dostępny tylko w coopie, tylko między osobami, które będą miały wyekwipowany odpowiedni pierścionek umożliwiający taką komunikację. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Szkoda, nie podoba mi się to. Ta komunikacja gestami jest genialna. Mam nadzieję, że nie przesadzą z tymi ułatwieniami. Ta gra powinna byc w pewien sposób nieprzystępna z ukrytymi ficzerami. Qjon, zawsze chcialem sie spytac, kto to jest na twoim avku? Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Nom uwielbiam te gesty. Nie ma to jak kogos najechać, wbić mu sztylet w plecy kiedy biedak będzie walczył z demonami a nad pokonanym truchłem wykonać Well! What is it! 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Nom uwielbiam te gesty. Nie ma to jak kogos najechać, wbić mu sztylet w plecy kiedy biedak będzie walczył z demonami a nad pokonanym truchłem wykonać Well! What is it! Nie wiem czy to jest powód do dumy. Uwielbiam zarzynać takich honorowych graczy. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Bo to jest inwazja! Jak chce sobie powalczyć na honorowych (sic!) zasadach to wbijam w undead burg albo oolacile. 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 (edytowane) Są gracze którzy chcą grać online żeby widzieć wskazówki, lub wezwać kogoś na pomoc. Wypruwają sobie flaki żeby dojść daleko bez zgonu. A tu wpada taki super bohater i w czasie twojej morderczej walki o przeżycie, wbija ci kosę w plecy. A po wszystkim cieszy michę i jeszcze cię upokarza gestem. Osobiście nigdy tego nie robiłem i uważam że to niefajne. Jak mnie napada ochota na najazd, to czekam aż gość się rozprawi z potworami i dopiero wtedy pojedynkuję się z nim. Jeżeli uda mi się wygrać, grzecznie się kłaniam. Edytowane 22 lutego 2014 przez anarom_pl 1 1 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Wtedy to nie jest najazd tylko pojedynek kiedy grałem sprawiało mi to radochę bo w żadnej innej grze nie dostałem tylu hate maili co w DS. Specjalnie jeszcze zakładałem Hornet ring wtedy ci wszyscy honorowi gracze życzyli mojej matce śmierci. To cześć gry, dodatkowa trudność, coś jak dodatkowy przeciwnik w przechodzeniu gry. Czy jest w tym coś złego? W końcu jest sie Darkwraithem a nie troskliwym misiem, nazwa do czegoś zobowiązuje a wczuć sie w role w tej grze jest niezwykle łatwo 1 Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Są sytuacje, w których "Well! What is it!" jest wzkazane. Polska ekipa sie tak wita (czyt. "No, mordo, no!") i gdy gra sie "legendą" czyli giant dadem Też nie mam nic przeciwko robieniu wszystkiego na co gra pozwala przy randomowych invazjach w miejscach innych niz "areny" do pvp. Czasem nawet, gdy gra sie np odpowiednim cosplayem, ukłony nie pasuja do klimatu postaci i po prostu nie wypada ich robić. Na arenkach zawsze pierwszy sie kłaniam gdy robie inwazje i czekam na ukłon gdy mam invadera. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Behind the Scenes: Polecam. Dużo fajnych cytatów od twórców, szczególnie te końcowe. Tekst Miyazakiego nie mógł byc bardziej prawdziwy. Cytuj
Pelle 4 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Na którymś z filmików widziałem rodzime napisy, nie chcę mi się przekopywać całego tematu, wie ktoś czy będzie lokalizacja ? Dostanę dostęp do konta z DSII od znajomego, problem w tym, że to Hiszpan i jak gra ma być po hiszpańsku to podziękuję i biorę płytowca Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Nadal brak daty premiery wersji pc, mam kupić znowu ps3? ;/ Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Nadal brak daty premiery wersji pc, mam kupić znowu ps3? ;/ Ja tak zrobiłem. Porządnie się nagram i sprzedam Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 50 procent więcej preorderów w UK niż przy DS1. Będę taki szczęśliwy jeśli gra się sprzeda jeszcze lepiej od poprzednika Tak btw dziś znów padł hint, że Sony współpracuje z From nad Demons Souls 2. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Tak btw dziś znów padł hint, że Sony współpracuje z From nad Demons Souls 2. ta gra jest potwierdzona ? kto ma wogóle prawa do marki ? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Nie jest potwierdzona, ale Miyazaki pracuje od dwóch lat nad secret projectem, pracownik sony od dawna sugeruje, że soulsy na ps4 powstają, a prawa do Demons Souls ma Sony. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Mogli by nam zrobić ładny prezent,bo mimo wszystko to właśnie dzięki klapkom co kupili wystarczającą ilość Demona ,Dark Souls się w ogóle ukazało. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ja jestem już 100 procent pewien, że dadzą nam taki prezent Przynajmniej nie muszę się bac, że jeśli DS 2 źle się sprzeda, to nie dostanę kolejnej dawki soulsów. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Raczej nie ma opcji żeby DS2 się sprzedał gorzej od 1.Promocja gry jest dużo lepsza i gołym okiem widać,że w internecie się dużo więcej o tym mówi. Mam nadzieję,że popularność serii wpłynie przede wszystkim na jej dopracowanie techniczne,bo DeS1 i DS1 to małe potworki techniczne. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Raczej nie ma opcji żeby DS2 się sprzedał gorzej od 1.Promocja gry jest dużo lepsza i gołym okiem widać,że w internecie się dużo więcej o tym mówi. Mam nadzieję,że popularność serii wpłynie przede wszystkim na jej dopracowanie techniczne,bo DeS1 i DS1 to małe potworki techniczne. Ano, też tak myślę. Może sukces tej gry natchnie innych twórców do pójścią inną ścieżką game designu, tak jak zrobił to - niestety - Uncharted. @Paliodor: https://www.youtube.com/watch?v=aHanNE1IcSU 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi