Paliodor 1 791 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Ja mam nadzieję, że framerate będzie w miarę ok w wersji na PS3, bo te bardziej otwarte lokacje z tego co widziałem po niektórych screenach jakoś mnie martwią bo dotychczas gra trzymała się raczej "korytarzowego" designu. A mimo to zdarzały się pamiętliwe lokacje z slow mo cinematic experience XD Jakby ktoś miał w łapkach wersję "demo" to niech napisze jak to wygląda sprawa z płynnością rozgrywki. Edytowane 6 marca 2014 przez Paliodor Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Chyba jakoś wytrzymam i poczekam na wersje pc. Jedno mnie ciekawi a staram się nic o grze nie czytać. Wybór klasy to nadal kosmetyka i róznica w początkowych statach? Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Chyba jakoś wytrzymam i poczekam na wersje pc. Jedno mnie ciekawi a staram się nic o grze nie czytać. Wybór klasy to nadal kosmetyka i róznica w początkowych statach? nic się w tej kwestii względem jedynki nie zmieniło. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 jak coś, to namieszali w statystykach i nie ma co przydzielać punktów na zasadach wyniesionych z jedynki. doszły nowe i większość starych jest zmieniona. pewnie większość ludzi zacznie gre swordsmanem, ja chyba też Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Taka figurkę bym wziął z limitką 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Jak na to patrze to zastanawiam się czy brać na premierę wersje ps3 czy na pc'towa czekać. Hajp jest ale to gra na pół roku a nie na tydzień czy 2 więc poczekać miesiąc mogę. Gorzej że nie wiem czy wierzyć w zapewnienia twórców że tym razem dark souls to nie skopany port gdzie nawet rozdziałki nie dało się zmienić Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Oglądajac streama jedna walka z bossem świetnie się komponuje z muzyką. Mówię o tym utworze: (daję w spoilera żeby nie było) https://www.youtube.com/watch?v=24wiTAqCVqE Szkoda że nie wrócił ten z Demons Souls, ale DkS kompozytor też nie jest zły Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Jak na to patrze to zastanawiam się czy brać na premierę wersje ps3 czy na pc'towa czekać. Hajp jest ale to gra na pół roku a nie na tydzień czy 2 więc poczekać miesiąc mogę. Gorzej że nie wiem czy wierzyć w zapewnienia twórców że tym razem dark souls to nie skopany port gdzie nawet rozdziałki nie dało się zmienić Ja biorę na pc, teraz i tak cisnę w diablo. Ja tam im wierze, wczesniej na pc to bylo zwykły port, teraz wszystkie wersje powstawały równolegle. Plus zawsze jakieś fixy mogą sie pojawić. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Boli mnie, że znowu będę widział slide show na bagnach. lobosjr na twitchu będzie od wtorku (pewnie w środę naszego czasu) streamował dwójkę, jak komuś nie straszne spoilery to jest dobra okazja, bo koleś jest niezłym graczem. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 pograłem godzine ale znowu sie gra randomem więc podziekowałem, nic specjalnego. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Jak widać gra oddziela chłopaczków od prawdziwych mężczyzn. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 prawdziwy mężczyzna nie traci czasu na takie gry 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) A na jakie? Rambo? Edytowane 8 marca 2014 przez suteq Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) krótkie i przyjemne które nie będą odrywały od dorosłego zycia i pozwolą pomimo krótkiego czasu i małego wkłądu osiągnąc z nich zadowolenie, a resztę czasu poswiecic pracy i rodzinie. Dlatego granie w takie gry to powrót do bycia dzieckiem, co złe nie jest, ale to ty pierwszy podjales temat prawdziwego mezczyzny. Edytowane 8 marca 2014 przez _Milan_ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 kiedyś klnąłem że gry są krótkie, teraz robie 6 posiedzenie do dead space 3 i chciałbym mieć już tą przyjemność ze skonczenia jej, ale nie, jest długa i znowu musze czekac pare dni aż w nia pogram. To jest ciekawy temat ogolnie. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 krótkie i przyjemne które nie będą odrywały od dorosłego zycia i pozwolą pomimo krótkiego czasu i małego wkłądu osiągnąc z nich zadowolenie, a resztę czasu poswiecic pracy i rodzinie. Dlatego granie w takie gry to powrót do bycia dzieckiem, co złe nie jest, ale to ty pierwszy podjales temat prawdziwego mezczyzny. przykro mi że praca i rodzina wysysają całą Twoją energię i jedyne na co masz siłę, to anczartedy z auto aimem, ale myślę że nie jest to zbytnio oznaka prawdziwego mężczyzny. Prawdziwy mężczyzna w jednym dniu nauczy syna czegoś ważnego, zarobi na żarło do garnka, zaspokoi kobietę i pokona bossa w DkS w ciągu 24 godzin. A tak jesteś casualem nie tylko w świecie gier, ale i tym realnym, najgorsza opcja ;/ 1 Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Niby spoko ale jak tak wszyscy będą płakać, że "olaboga gra długa i trudna,a mnie tu prawdziwe życie i w ogóle trudne sprawy/dlaczego ja gonią" to już w ogóle będzie powstawał sam syf na 3godziny z prowadzeniem za rączkę by się gracz nie przemęczył. Całe szczęście, że jeszcze wychodzą gry typu tych z serii Souls, dających posmak wyzwania i satysfakcji z pokonania jakiejś trudności, o czasie gry i fakcie, że jest co w niej robić nie wspominając. Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Milan, zdziwiłbyś sie jak dojrzałe community ma DkS. Przynajmniej w Polsce. Średnia wieku najbardziej aktywnych graczy na polskim forum oscyluje powyżej 30-tki. Sam sie zdziwiłem ilu z nas posiada dzieci i normalną () rodzine. Tyle, ze na obecnym etapie wiekszość gra juz tylko pvp a tu przeciez mozna odpalić konsole zarowno na kilka jak i kilkadziesiąt walk. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Zresztą zawsze mnie troszkę śmieszy ten argument, ze praca, dzieci, żona, true life itd. Jak ktoś chce to i na przyjemności znajdzie się czas. Na początek wystarczy odstawić crapiaste Dead Space 3 i ten czas przeznaczyć na pykanie w Soulsy 2 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Albo po prostu odłożyc internety. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 za dużo dopowiadacie i za bardzo na serio bierzecie moje słowa. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 bo to co napisałeś, to było poważne osobiste gó.wno i ciężko nam z tym Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ta gra jawi się jako totalne przegięcie. Pierwszy prawdziwy seryjny przeciwnik... Nie spoiluję. Serio From Software? Jak można w tak perfidny sposób zdysbalansować plansze i samą grę. W skrócie run bitch for your life do pierwszego bossa. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ta gra jawi się jako totalne przegięcie. Pierwszy prawdziwy seryjny przeciwnik... Nie spoiluję. Serio From Software? Jak można w tak perfidny sposób zdysbalansować plansze i samą grę. W skrócie run bitch for your life do pierwszego bossa. #i`m_hyped <figaro> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi