Kazub 4 583 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 trudne początki ? w dark souls ? SKANDAL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Bossy to najmniejsze zmartwienie, ile razy już miałem, że lecę przez lokację i zabija mnie byle jaki pionek bo nie zwróciłem na niego uwagi. A mag to cienias i wiele na klatę nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Dwójka już nie będzie taka trudna bo już podstawy się ma z poprzedniej części. Pamiętam jak się uparłem że przejdę grę bez youtube, Miałem trzy momenty przy których prawię się poddałem 1. 2. Taurus Demon zanim obczaiłem że można mu skoczyć na łeb 3. Jak się w(pipi)ałem do tomb of giants bez zrodla swiatla i ze slabymi itemami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Po(pipi)ało ich z tą grą. Wracam do Donkey Konga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Napisz jakieś niespoilerowate wrażenia, please ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 W jedynkę dobrze gra mi się do dziś. Dwójka? Teraz rozumiem stwierdzenie że jest to Dark Souls Dark Soulsa. Będziecie teraz pewnie fappiwać jak to czytacie. Cóż, ja masochistą nie jestem. Tak bardzo mnie jednak ciśnie do tej szpili... Ale nie umiem zrobić progresu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Pewnie idziesz w złym kierunku Fajnie musi się tak grac, bez możliwosci zajrzenia wikipedii itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 W sensie że jest trudna? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) przecież on sobie jaja robi... edit: sam sobie odpowiem Edytowane 9 marca 2014 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 poniewaaaż? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Mielu mi pomógł. Brnę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 hehe wpadłem na jeszcze jeden powód aby poczekać na pc'tową premierę. Wtedy jak nie będę mógł przejść jakiegoś fragmentu wpiszę w google albo YouTube i po sprawie:) Wiem że bez poradników 3 bossów bym nie ubił w dark souls 1 a i pewny miecz na początku przygody bardzo mi się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Najważniejszy powód żeby nie czekać na wersję pc, to brak trofików i aczików. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Najważniejszy powód żeby nie czekać na wersję pc, to brak trofików i aczików. Ale jak to? Gra ma nie posiadać na steam osiągnięć/kart ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Super powód, zawsze miałem w (pipi)e trofea i śmiać mi się zawsze chcę jak tu czytam skamlenie ludzi o jakieś ustawki online żeby coś zdobyć, bo jednego osiągnięcia im brakuje do 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Acziki są na steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 hehe wpadłem na jeszcze jeden powód aby poczekać na pc'tową premierę. Wtedy jak nie będę mógł przejść jakiegoś fragmentu wpiszę w google albo YouTube i po sprawie:) Wiem że bez poradników 3 bossów bym nie ubił w dark souls 1 a i pewny miecz na początku przygody bardzo mi się przydał aha to jak grasz na konsoli to nie możesz na youtubie zobaczyć jak coś przejść xD? bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) też nie myślę o trofeach podczas zakupu. Teraz gram w South Park na pc i zapłaciłem 100 zł mniej niż za wersje na ps3 z trofeami . Kiedyś ganiałem za achievementami ale po roku fascynacji zrozumiałem że w ten sposób tracę połowe funu z gry. Nie skupiałem sie na historii etc tylko myślałem jak zrobić dany achievement Poczekam może po prostu na pierwsze recenzje i jak będą dobre opinie o wersji na ps3 to pewnie się złamię ale jak dowiem się że animacja chrupie to czekam na wersje pc. Na xbox 360 w dark souls grałem dosyć długo i spadki mnie wkurzały. Ostatnio pograłem troszkę na pc z modami etc i jest lepiej nadal nie perfekcyjnie bo to skopany port ale i tak lepiej @ Bartiz Jak grasz na premierę to często jeszcze nie ma za dużo dobrych rad a miesiąc po premierze jest już tego cała masa (teraz tak z jedną zagadka w thief miałem że znaleźć pomocy nie mogłem a zagadka była skopana przez deweloperów i bez użycia focusa nie dało rady jej skończyć tyle że ja focusa wyłączyłem aby sobie utrudnić grę ) Edytowane 9 marca 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Dla mnie trofea to dodatkowe wyzwania, które podnoszą poprzeczkę trudności i przedłużają rozgrywkę. Nie gram na pc i moi przyjaciele kooperacyjni również., dlatego osiągnięcia z tej platformy dla mnie nie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 trofea super sprawa. liczę na jakieś trudniejsze tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Do kiedy jest embargo na recenzje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 W okolicach premiery, dzień przed chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Ok czyli dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Dark Souls to chyba ostatnia gra, którą kupowałbym bazując na recenzjach... Nie ufałbym tym łamagom, którym nie będzie się chciało wgłębic w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 pewnie będzie coś w stylu za trudna 2/10 wiadomo ze fani beda zadowoleni;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi