Skocz do zawartości

Dark Souls II

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwójka już nie będzie taka trudna bo już podstawy się ma z poprzedniej części. Pamiętam jak się uparłem że przejdę grę bez youtube,

Miałem trzy momenty przy których prawię się poddałem

1. dark-souls-games-boobs-gif-723658.png

2. Taurus Demon zanim obczaiłem że można mu skoczyć na łeb

3. Jak się w(pipi)ałem do tomb of giants bez zrodla swiatla i ze slabymi itemami.

Opublikowano

W jedynkę dobrze gra mi się do dziś. Dwójka? Teraz rozumiem stwierdzenie że jest to Dark Souls Dark Soulsa. Będziecie teraz pewnie fappiwać jak to czytacie. Cóż, ja masochistą nie jestem.

Tak bardzo mnie jednak ciśnie do tej szpili... Ale nie umiem zrobić progresu :(

Opublikowano

hehe wpadłem na jeszcze jeden powód aby poczekać na pc'tową premierę. Wtedy jak nie będę mógł przejść jakiegoś fragmentu wpiszę w google albo YouTube i po sprawie:)  Wiem że bez poradników 3 bossów bym nie ubił w dark souls 1 a i pewny miecz na początku przygody bardzo mi się przydał :)

Opublikowano

Super powód, zawsze miałem w (pipi)e trofea i śmiać mi się zawsze chcę jak tu czytam skamlenie ludzi o jakieś ustawki online żeby coś zdobyć, bo jednego osiągnięcia im brakuje do 100%.

Opublikowano

hehe wpadłem na jeszcze jeden powód aby poczekać na pc'tową premierę. Wtedy jak nie będę mógł przejść jakiegoś fragmentu wpiszę w google albo YouTube i po sprawie:)  Wiem że bez poradników 3 bossów bym nie ubił w dark souls 1 a i pewny miecz na początku przygody bardzo mi się przydał :)

aha to jak grasz na konsoli to nie możesz na youtubie zobaczyć jak coś przejść xD? bo nie kumam

Opublikowano (edytowane)

też nie myślę o trofeach podczas zakupu. Teraz gram w South Park na pc i zapłaciłem 100 zł mniej niż za wersje na ps3 z trofeami :) . Kiedyś ganiałem za achievementami ale po roku fascynacji zrozumiałem że w ten sposób tracę połowe funu z gry. Nie skupiałem sie na historii etc tylko myślałem jak zrobić dany achievement :)

Poczekam może po prostu na pierwsze recenzje i jak będą dobre opinie o wersji na ps3 to pewnie się złamię ale jak dowiem się że animacja chrupie to czekam na wersje pc. Na xbox 360 w dark souls grałem dosyć długo i spadki mnie wkurzały.  Ostatnio pograłem troszkę na pc z modami etc i jest lepiej nadal nie perfekcyjnie bo to skopany port ale i tak lepiej :D

@ Bartiz

Jak grasz na premierę to często jeszcze nie ma za dużo dobrych rad a miesiąc po premierze jest już tego cała masa :)     (teraz tak z jedną zagadka w thief miałem że znaleźć pomocy nie mogłem a zagadka była skopana przez deweloperów i bez użycia focusa nie dało rady jej skończyć tyle że ja focusa wyłączyłem aby sobie utrudnić grę :P )

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Dla mnie trofea to dodatkowe wyzwania, które podnoszą poprzeczkę trudności i przedłużają rozgrywkę. Nie gram na pc i moi przyjaciele kooperacyjni również., dlatego osiągnięcia z tej platformy dla mnie nie istnieją.