DaN3000 80 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Można też opuścic przymierze gadając ze Sweet Shalquoir w Majula. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 JEST! Paczka wysłana o 6.29 UPS Express Saver czyli będzie na jutro!!!!!!!!!!!!! HYPE LUDZIE Tylko nie wiem czemu jest napisane że paczka wazy 5kg, lol? 1 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) JEST! Paczka wysłana o 6.29 UPS Express Saver czyli będzie na jutro!!!!!!!!!!!!! HYPE LUDZIE Tylko nie wiem czemu jest napisane że paczka wazy 5kg, lol? dostaniesz 2 cegły ktoś się pewnie walnął Edytowane 12 marca 2014 przez ofsajd Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Może wysłali kolekcjonerke Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 JEST! Paczka wysłana o 6.29 UPS Express Saver czyli będzie na jutro!!!!!!!!!!!!! HYPE LUDZIE Tylko nie wiem czemu jest napisane że paczka wazy 5kg, lol? W niektórych firmach kurierskich mają najniższą kategorię od 0 do 5kg. Także nawet jak paczka waży niecały kilogram, to i tak cena liczy się do 5 kg. Wiem bo byłem dwa lata kurierem. Tyrka od rana do nocy i to często za słabą kasę. Także panowie, jak taki spocony biedak zjawi się u was pod drzwiami, nie szczędźcie napiwków Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Pojechali nieźle w tej części. 2 pierwszych bossów była spoko, ale dla kogoś kto zaczyna przygodę od DSII i tak mogli być niezłym szokiem. Natomiast to co spotkałem jako 3 i 4 było już próbą sił. Trzeci boss to trzech kolesi do pokonania, a czwarty to sześć gargulców xD. Są mniejsze niż w DS, ale mają dokładnie takie same ataki. Budzą się jeden po drugim jak 4 kings, więc jak się człowiek nie pospieszy ta ma przerąbane. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 hmmmm mam pytanko o lokalizacje pierścienia zmniejszającego ubytek hp po śmierci do 1/3 paska życia. W 3 recenzjach o tym przeczytałem ale chciałbym wiedzieć gdzie go znaleźć. Ktoś ma jakiś dobry film na youtube etc ? Trzeba powoli sie przygotowywać na piątek Mam zamiar przeżyć jak najdłużej Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Nie spotkałem tego pierścienia, ale hp po deadzie nie spada na 50% jak w Demons Souls Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Launch Trailer: "Your flesh will decay. Your mind will fade. But you won't ever die." Cytuj
django 549 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Jak patrze po streamach to niezle wykastrowali oswietlenie w stosunku do bety/dema. Mam nadzieje, ze wersja PC zostala bez zmian. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) też mam wrażenie że grafika jest nieco bardziej sterylna i uproszczona niż DS1 ale z drugiej strony jeśli dzięki temu framerate będzie w miare stabilny to jestem w stanie to przeboleć, każdy napewno pamieta jak beznadziejnie spadały FPSy podczas pobytu na bagnach (a przecież ta lokacja była ciemna i nie była jakoś strasznie widowiskowa a i tak bieganie po niej męczyło oczy) btw hajp mnie złapał ale nie przeszedłem jeszcze DS1 (bo dostałem w dupe), myślicie że jest sens brać sie za ds2? czy jeszcze szybciej oberwe po (pipi)e? w ds1 zatrzymałem sie tuż przed crystal dragonem (czy jak mu tam) swoją drogą miałem pełny i znacznie ulepszony zestaw "steel armor", pamietam że po wnikliwym czytaniu tabelek wyszło mi że ten zestaw ma najlepszy stosunek obrony do ciężaru (i najlepszą obrone po pełnym ulepszeniu ze zbroi z przedziału średniego ciężaru), farmienie tego zestawu zajelo mi sporo czasu a i tak dostawałem w dupe...) ale to chyba dlatego że nie miałem wysokiego skilla, a co najwyżej średnio dobry... Edytowane 12 marca 2014 przez Yano Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Bierz jedynke i przechodz do konca, ta sama przyjemnosc a do czasu przejscia 2 juz stanieje i wtedy sobie kupisz Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Crystal Demon czyli że kto, Seath? Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 btw hajp mnie złapał ale nie przeszedłem jeszcze DS1 (bo dostałem w dupe), myślicie że jest sens brać sie za ds2? czy jeszcze szybciej oberwe po (pipi)e? Raczej oberwiesz szybciej. Nie grałem zbyt długo, ale przeciwnicy są dosyć silni i częściej atakują w sporych grupach (biegniesz sobie spokojnie korytarzem a tu zza rogu wylatuje 6 typów z longswordami i robią sobie gangbang). Dodatkowo jest jakby zmniejszony hitbox przez co trochę trudniej wymierzyć ataki z doskoku. Mimo wszystko i tak bym grał bo gierka jest świetna i bardzo motywuje do kombinowania i pokonywania przeszkód na różne sposoby, chyba pierwszy raz w serii miałem taką sytuację, że musiałem całkowicie zmienić ekwipunek i styl gry aby ubić bossa. 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Bardzo duża ta różnica w pokazowej wersji gry, a pomiędzy wersją finalną - myslalem ze bardziej kosmetyczne rzeczy, a tu aż tak?http://www.youtube.com/watch?v=jhckus8ktgEŚmiem twierdzić że to co jest pokazane to wersja na next-geny :PP Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Pewnie wcześniejsze filmiki były z wersji PC , która teraz będzie dopieszczona . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 ciekawe czemu wrzucili tą porąbana j-rockową muzyczke z dragons dogmy Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Bardzo duża ta różnica w pokazowej wersji gry, a pomiędzy wersją finalną - myslalem ze bardziej kosmetyczne rzeczy, a tu aż tak? http://www.youtube.com/watch?v=jhckus8ktgE Śmiem twierdzić że to co jest pokazane to wersja na next-geny :PP W lepszym gameplayu przyciski z X360 więc zapewne gra na PC. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Podstawowe pytanie do grających. jak odwrócić hollow? mam tą lalkę, ognisko i dupa wyskakuje mi napis, że nie da się teraz tego zrobić więc biegam z połową życia Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Podstawowe pytanie do grających. jak odwrócić hollow? mam tą lalkę, ognisko i dupa wyskakuje mi napis, że nie da się teraz tego zrobić więc biegam z połową życia A po co Ci ognisko? Czy ty nie próbujesz jej spalić przypadkiem? Normalnie używasz jak humanity w DS1 i wracasz do żywych Btw, czy nie popadamy za bardzo w paranoję z tymi spoilerami, nie sądzę, żeby ta informacja komuś zabawę popsuła? 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Tak, próbowałem spalić jak jakies voodoo Dzięki! Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Spalanie tego w ognisku daje inny efekt - blokuje invade'y/summon'y. Może ma to jakiś głębszy sens, ale marnowanie tego w celu zablokowania multi wydaje mi się mało rozsądne Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Epicnamebro już gra kurde, korci żeby obejrzeć ale postanowiłem grać bez opisów i spoilerów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi