Banny 2 656 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 (edytowane) jakieś info? edit: sorry, nie doczytałem nieumiemwklejaćnewsów Edytowane 24 października 2014 przez Banny Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Ja jestem jedynym źródlem jakiego potrzebujesz. 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Plotki sa. Ze kody na steamie itd, dlatego zostawiam sobie jeszcze ps3, a sprzedam w lutym zamieniajac na ps4 z Bloodborne. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 wiadomo coś o ewentualnych planach wypuszczenia comlete edition ? a jeśli nic, to jak oceniacie szanse, że kiedyś wyjdzie ? Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Są bardzo duże szanse. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Nic o tym nie wiadomo, ale obstawialbym, ze takowa sie pojawi. 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Warto brać dlc? Kosztuje tyle co dałem za nowe ds2 zaraz po premierze. Czytałem tutaj narzekania na recykling bossów. Jeszcze pytanie kiedy dlc staję się dostępne i czy tez jest troche kombinowania zeby je odblokowac jak to bylo w jedynce? Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Podobno DLC bardzo dobre w porównaniu z podstawką. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Jeszcze pytanie kiedy dlc staję się dostępne Z tego co kojarzę to po niektórych bossach (na pewno po rottenie i old iron kingu), pojawia się portal przenoszący do dlc, chyba nie ma kosmicznych wymagań jak w jedynce. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Guernica przejrzyj wcześniejsze strony tego tematu, przy każdym dodatku pisałem jakiegoś większego posta z przemyśleniami na temat jego zawartości. Nie jestem szczególnym fanem DaS2, uważam je za najsłabszego Soulsa, ale przy DLC bawiłem się generalnie naprawdę dobrze i polecałbym je każdemu, bo są lepsze od podstawki. Cena za season pass to trochę ponad 100zł - za taki prajs dostaniesz łącznie do ok. 10 godzin zabawy, więc już dalej musisz zadecydować sam. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Ja jakis czas temu kupilem Crown of the old iron king, przyjemnie sie gra, jest raczej wymagajaca, i ma dwoch fajnych bossow, i jeden z recyclingu. Pozatym niektore nowe pierscienie sa fajne. Z reszta DLC na razie sie wacham. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Kazde z 3 DLC warte kupna. Naprawde polecam. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Ja sie wstrzymalem, 10h zabawy za 100zl to troche ponad moja kieszen, tym bardziej, ze dlc pozniej nie odsprzedasz. Poczekam na "gold edition" i wtedy zakupie drugi raz jedna z najlepszych gierek na ps3 : ) Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Mnie speedruny nie interesuja. Jestem graczem pvp. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Edycja z wszystkimi dlc i poprawioną grafiką w 2015 na PS4/Xone https://www.youtube.com/watch?v=ozHP9kxZW7Q 2 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Gdyby gra nie miała zapowiedzianego dodatkowego contentu tylko była HD portem, to po premierze Bloodborne nawet bym na nią nie splunął, a tak trzeba będzie znowu wyciągać banknoty ;/ Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Z jednej strony się ciesze bo kompletne wydanie i chętnie zagram ponownie, z drugiej w(pipi)ia mnie zachowanie devów bo z tego co pamietam to zapowiadali że nie wydadzą gry ponownie na next-geny bo to nie w ich "stylu", ale widze że poczuli hajsik to odrazu styl sie zmienił... Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) czy ta wersja tylko dla next genów będzie? liczyłem na "gold edition" ps3. chociaz na koncu trailera sa znaczki konsol i obok ps4 mamy ps3 Edytowane 25 listopada 2014 przez Banny Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) @Banny - ta wersja wyjdzie także na PS3/X360 jako właśnie "complete edition" Co ważniejsze, te dodatkowe funkcjonalności, czyli: Additional NPCs added for an enhanced story experience. Parameter adjustments for improved game balance. Augmented item descriptions. Improved online matchmaking functionality zostaną dla posiadaczy podstawowej wersji Dark Souls 2 udostępnione za darmo w formie patcha. Co jeszcze ciekawsze, w wersji PS4/XONE/PC zwiększona zostanie ilość graczy w jednej sesji online z 4 do 6, tak więc fightclubowcy na pewno się ucieszą. Edytowane 25 listopada 2014 przez Qjon 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Wsumie to mogliby zrobić coś takiego jak z Metro czyli wydać Dark Souls Redux tj 1 + 2 bo na Demon's Souls to nie ma co liczyć bo wiadomo że Sony trzyma to pod kocykiem 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 @Banny - ta wersja wyjdzie także na PS3/X360 jako właśnie "complete edition" Co ważniejsze, te dodatkowe funkcjonalności, czyli: Additional NPCs added for an enhanced story experience. Parameter adjustments for improved game balance. Augmented item descriptions. Improved online matchmaking functionality zostaną dla posiadaczy podstawowej wersji Dark Souls 2 udostępnione za darmo w formie patcha. Co jeszcze ciekawsze, w wersji PS4/XONE/PC zwiększona zostanie ilość graczy w jednej sesji online z 4 do 6, tak więc fightclubowcy na pewno się ucieszą. Qjon nic Ci sie nie pomylilo? Z 4 do 6? Czyli teraz do pomocy zamiast 2 graczy bedzie mozna przywolac 4? Ja pierdziele co za glupota. Myslenie zmienilo sie z utrudniania na ulatwianie. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Zdecydowanie powinno być jak z Metro - wyraźnie poprawiona szata graficzna, usprawnienia, a fHD+60k/s to oczywista zmiana. Oczywiście całość w formie zestawu, który kosztuje powiedzmy te 140zł.Kolejna ekipa, która podobnie jak chłopaki od GTA zarzekała się, że gra na tę generacje się nie ukaże, a tu niespodzianka. Myślą portfelami, nie ma co na taki stan rzeczy narzekać, wszak nikt nikomu nie każe gry kupić. Z drugiej strony gracze sami są sobie nieco winni. Po olbrzymim sukcesie reedycji GTA V zapewne nastąpi wysyp kolejnych tego typu odgrzewanych kotletów. I coś czuję, że choć taki DkS II, czy inny tytuł będzie chodził na allegro za kilkadziesiąt zł, to wydawca usprawiedliwi cene (jak za nową grę) z tytułu pracy włożonej w projekt + DLC.Znacznie bardziej ciekawiłoby mnie odświeżenie Demon's (Dark) Souls (II) na takim silniku Bloodborne, ale na to nie ma co liczyć. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Jaki by kotlet z tego nie wyszedł, to najwierniejsi i tak kupią Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Miejcie też na uwadze, że to raczej Bandai Namco ciśnie From żeby wypuścić tę grę na nową generację, bo nie mają na 2015 praktycznie żadnej dużej zapowiedzi (nie liczę wydawania Wieśka 3 w części regionów), a samo wydanie edycji gra+dlc na past geny było tylko kwestią czasu. Qjon nic Ci sie nie pomylilo? Z 4 do 6? Czyli teraz do pomocy zamiast 2 graczy bedzie mozna przywolac 4? Ja pierdziele co za glupota. Myslenie zmienilo sie z utrudniania na ulatwianie. Z dostępnych materiałów można wnioskować, że max 3 white phantomy do pomocy. Liczę na to, że przy większej ilości pomocników bossowie oprócz dodatkowych zasobów zdrowia dostaną więcej przydupasów (tak jak na NG+) do pomocy, żeby to jakoś zbalansować. Albo po prostu idziemy w full prowadzę_cię_za_rączkę mode bo hajs musi się zgadzać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi