Kazub 4 585 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 po pokonaniu Velstadta w pomieszczeniu z królewskim pierścieniem chodzi typek z wielkim mieczem w kółko, nie atakuje mnie i ja go nie mogę zranić, będę się z nim tłuk jeszcze? "typek" Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Dobrze chociaz ze nie napisal "jakis random" xDTak, bedziesz sie z nim napyerdalac. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 dobrze, bo aż się prosi żeby mu przyje.bać Cytuj
kola_i_rum 3 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 grałeś w tę grę czytając co jest napisane, czy tak nie do końca? Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 znaleźć i rozdeptać, to mój cel. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 CoCo jumbo i do przodu 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 o właśnie. to pewnie ten cały Vendrick, ale taki chudy? Wielki cwaniaczek, a taki szczypior Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 To nie jest boss obowiązkowy wiec mozesz go ominąć przy okazji dużo tracąc. A zeby go ranic tez trzeba co nie co zebrac wiec no nie wiem czy sam do tego dojdziesz czy trzeba ci szepnąc co nie co W podstawce same cieniasy raczej , zabawa sie jednak zaczyna jak chcesz ubic starozytnego smoka i dark lurkera No i w dlc jest tez juz mocno co robic. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Darklurker raczej jest przy(pipi)any tylko dla postaci typowo pod meele ale lightning spearami hp całkiem szybko mu spada. Cytuj
kola_i_rum 3 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) To nie jest boss obowiązkowy wiec mozesz go ominąć przy okazji dużo tracąc. A zeby go ranic tez trzeba co nie co zebrac wiec no nie wiem czy sam do tego dojdziesz czy trzeba ci szepnąc co nie co W podstawce same cieniasy raczej , zabawa sie jednak zaczyna jak chcesz ubic starozytnego smoka i dark lurkera No i w dlc jest tez juz mocno co robic. niby można dojść do wniosku, że pewna grupa istot go nienawidziła, natomiast żeby ich dusze miały aż tak wymierny efekt jak obniżanie obrony? sam na to nie wpadłem, po prostu miałem je w eq bo coś mi mówiło, że nie warto ich zużywać. Edytowane 9 stycznia 2016 przez kola_i_rum Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Możliwe że oryginalna japońska wersja miała bardziej konkretną inskrypcję dla tych dusz. Vaati na swoim kanale kiedyś pokazywał przykłady jak wer ang została skiepszczona. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Boss w Kapliczce Amandy Amana, a nie Amanda. Siedziba Cursed Clanu w DkS2, takze nie wiem czy juz nie naraziles sie na gniew. No i o czym piszemy. Prawdziwe DkS2 bylo w premiere. Chwile pozniej juz byly patche oslabiajace przeciwnikow - czyli easy mode. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 a ja byłem w kapliczce Amandy. Bardzo możliwe z tym klanem, już kilku wącha kwiatki. 2 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 To nie jest boss obowiązkowy wiec mozesz go ominąć przy okazji dużo tracąc. A zeby go ranic tez trzeba co nie co zebrac wiec no nie wiem czy sam do tego dojdziesz czy trzeba ci szepnąc co nie co W podstawce same cieniasy raczej , zabawa sie jednak zaczyna jak chcesz ubic starozytnego smoka i dark lurkera No i w dlc jest tez juz mocno co robic. niby można dojść do wniosku, że pewna grupa istot go nienawidziła, natomiast żeby ich dusze miały aż tak wymierny efekt jak obniżanie obrony? sam na to nie wpadłem, po prostu miałem je w eq bo coś mi mówiło, że nie warto ich zużywać. I cos ci mówiło tez zeby np spasć nizej poziom w czarnym jaze w odpowiednim miejscu? No to gratuluje, Jackowski by sie nie powstydził 1 Cytuj
kola_i_rum 3 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) za pierwszym przejściem akurat tej duszy z czarnego jaru nie miałem, miałem pozostałe. Przy ng+ już grałem z fextralife. Możliwe że oryginalna japońska wersja miała bardziej konkretną inskrypcję dla tych dusz. Vaati na swoim kanale kiedyś pokazywał przykłady jak wer ang została skiepszczona. Edytowane 12 stycznia 2016 przez kola_i_rum Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 jest trochę zacięcie, zabiłem strażnika i opiekuna tronu i w sumie nie mam pomysłu co trzeba dalej zrobić. Już mi się pier.rdolą te wszystkie lokacje... Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 A nie było ze po nich jest od razu ostatni boss? Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 po zabiciu ich nic szczególnego się nie stało, użyłem kości wiodącej do ogniska i tyle. Nie wracałem drogą którą przyszedłem, takim długim niby mostem, może tam coś miało się wydarzyć, nie wiem. Cytuj
kola_i_rum 3 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 po zabiciu ich nic szczególnego się nie stało, użyłem kości wiodącej do ogniska i tyle. Nie wracałem drogą którą przyszedłem, takim długim niby mostem, może tam coś miało się wydarzyć, nie wiem. Jakiś bug, bo powinna być teraz walka z nashandrą i ewentualnie potem ze scholarem (aida?) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
shinian 635 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Zaden bug. Najzwyczajniej w swiecie nie pokonal Giant Lorda i nie ma w inventory Giant's Kinship. 2 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Tak jak pisze shinian. A ten na CC chcial isc Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Myslalem, ze ta gra jest trudniejsza, ale skoro 14letni siostrzeniec przeszedl ja ostatnio to taka raczej nie jest. W dodatku ogral gre na 14calowym crt tv XD Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 W wieku 14 lat grałem lepiej niż teraz więc nie wiem co to za wyznacznik trudności gry na podstawie wieku gracza. Jakby miał 5 lat to może wtedy, ale z drugiej strony jak miało się te 6-7 to przechodziło się Contre na jednym życiu o czym teraz mogę zapomniec. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Jeśli chodzi o gry zręcznościowe to też grało mi się łatwiej, ale nie w kazdą. Po czasie odpaliłem 3 eyes i przeszedłem z palcem w tyłku a za dzieciaka mi się grało ciężko. Za to już w Battle Toads i ich skuterki pocinało mi się bez rzucania padem. DS2 chyba nie jest typowo zręcznościowy, więc trochę się dziwię zwłaszcza, że na takim gó.wnianym tv niewiele widać. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 E dla chcącego nic trudnego. Jeden znajomy raz męczył Demonsy na CRT ciemniejsze lokacje były dla mnie jak granie na ślepo ale podołał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi