Figaro 8 203 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Tak, będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) Nowe screeny z DSII: Dark Souls II Screenshots Edytowane 12 lutego 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Mam nadzieję,że na next genach From nauczy się robić ładne gry,bo pomimo całej za(pipi)istości serii Souls nie można powiedzieć by jej przedstawicielki były tytułami ładnymi pod kątem technicznym. Po cichu liczyłem,że DS2 do miodnego gameplayu poprzedniczek dorzuci w końcu grafikę adekwatną do roku,w którym się ukazuje,bo patrząc na te screeny to tytuł wygląda słabo jako na grę wieńczącą generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Soban, From nigdy nie umiało uchwycac screenów z gier. W rzeczywistości tytuł wygląda o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Mí wystarcza taki poziom. Nigdy nie wymagam od tej serii by byla jakims graficznym benchmarkiem badz tech demkiem. Sam design seri daje wiecej niz wszystkie technologiczne (pipi)ki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) Oby. DeS i DS dupy nie urywały pod względem technicznym ofc.Mam tylko wielką nadzieję,że w DS2 nie dostaniemy Blighttown 2.0. Graficznej tragedii nie ma,ale wydaje mi się,że gdyby tytuł kopał dupę oprawą to mogłoby to mieć naprawdę pozytywny wpływ na ogólną sprzedaż. Edytowane 12 lutego 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 DeS i DS dupy nie urywały pod względem technicznym ofc.Mam tylko wielką nadzieję,że w DS2 nie dostaniemy Blighttown 2.0. A raczej 3.0 bo ten sam problem (bagno + dropy klatek/s były już w Demons Souls) Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Moja stara poczciwa PS-trójka, padła mi na amen dwa miechy temu. Nie dało jej się naprawić, więc sprzedałem za grosze na części. Dzisiaj dla tej jedynej niesamowitej gry kupiłem używaną konsolę. Mimo że od premiery mam PS4. Czy jest większy ode mnie fan tej gry. Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Myślę, że się znajdzie Są tacy co to mają po 3 kopie DkS - na X360, PS3 i PC. Edytowane 13 lutego 2014 przez DaN3000 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Myślę, że się znajdzie Są tacy co to mają po 3 kopie DkS na PS3- w wersjach jap, usa i euro. fix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 i w każdej platyna Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Mam trzy platyny w Demons Souls i jedną w Dark Souls. Razem cztery, można to chyba nazwać obsesją Dzisiaj czytałem trochę ciekawostek w CD Action i będzie sporo zmian na lepsze. Miedzy innymi teleportacja z ogniska do ogniska, będzie możliwa od początku gry . No i wreszcie między graczami będzie dostępna komunikacja głosowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Takie rzeczy to tylko w Demonie (niestety:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Nie podoba mi sie tylko, ze ciosy trzeba bedzie celowac galka nawet jak przeciwnik bedzie zalockowany Ludzie ktorych nagrania z bety ogladalem mowili ze, jest to z poczatku irytujace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Jak celować gałką? To postać nie będzie odwrócona w stronę przeciwnika po zalockowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Będzie, ale jeśli będziesz np chciał strejfować i jednocześnie atakować, to twój bohater zaatakuje w bok. Tak samo nie można intuicyjnie uciekać do tyłu i atakować. W skrócie gałka musi być albo skierowana w stronę przeciwnika albo w neutralu. Edytowane 13 lutego 2014 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) No to faktycznie, będzie trzeba się przestawić na nowe sterowanie. Edytowane 14 lutego 2014 przez Les777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 przecież kierunek ciosu mogli dać pod prawą gałkę przy zalokowaniu....... co do tej grafiki, to DS wygląda bardzo solidnie. w większości tekstury okej, zróżnicowane, dobre animacje, efekty świetlne. a dwójka wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Pamiętaj, że prawa gałka służy zmianie celu podczas zalockowania, więc nie mogli tego zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Damm biore na pc bo na chacie tylko ps4 Q co ty odpierd...asz w Gdansku?? Pytam sieĘ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Mam trzy platyny w Demons Souls i jedną w Dark Souls. Razem cztery, można to chyba nazwać obsesją Dzisiaj czytałem trochę ciekawostek w CD Action i będzie sporo zmian na lepsze. Miedzy innymi teleportacja z ogniska do ogniska, będzie możliwa od początku gry . No i wreszcie między graczami będzie dostępna komunikacja głosowa.. Teleport od początku gry do według ciebie zmiana na lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Takie rozwiązanie wyklucza niepotrzebny backtracking, no i było już w DeS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Takie rozwiązanie wyklucza niepotrzebny backtracking, no i było już w DeS. No tak, DeS... Ale to raczej inne zasady. Moim zdaniem to pomyłka, no ale to już wybór twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Mam trzy platyny w Demons Souls i jedną w Dark Souls. Razem cztery, można to chyba nazwać obsesją Dzisiaj czytałem trochę ciekawostek w CD Action i będzie sporo zmian na lepsze. Miedzy innymi teleportacja z ogniska do ogniska, będzie możliwa od początku gry . No i wreszcie między graczami będzie dostępna komunikacja głosowa.. Teleport od początku gry do według ciebie zmiana na lepsze? Oczywiście że tak. Chcesz czekać jak w poprzedniej części do ponad połowy gry. Prawdopodobnie teleportacja będzie możliwa tylko do wcześniej aktywowanych ognisk. Także w końcu nie będzie trzeba tyle dylać, żeby sobie np. takie Pyromancy Flame ulepszyć itd. Edytowane 15 lutego 2014 przez anarom_pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Mam trzy platyny w Demons Souls i jedną w Dark Souls. Razem cztery, można to chyba nazwać obsesją Dzisiaj czytałem trochę ciekawostek w CD Action i będzie sporo zmian na lepsze. Miedzy innymi teleportacja z ogniska do ogniska, będzie możliwa od początku gry . No i wreszcie między graczami będzie dostępna komunikacja głosowa.. Teleport od początku gry do według ciebie zmiana na lepsze? Oczywiście że tak. Chcesz czekać jak w poprzedniej części do ponad połowy gry. Prawdopodobnie teleportacja będzie możliwa tylko do wcześniej aktywowanych ognisk. Także w końcu nie będzie trzeba tyle dylać, żeby sobie np. takie Pyromancy Flame ulepszyć itd. No wg mnie takie wędrówki były dobrą stroną Soulsów. Boję się, że dzięki temu rozwiązaniu, w DS2 nie będzie juz tych wymyślnych skrótów, bo po co, skoro wystarczy se teleportnąc, niczym w Skyrimie.. Tak w ogóle widzieliście nowy trailer? Dosyc okropny. I to on będzie leciał w kinach. Połączenie Soulsów i Pixies nie daje tak dobrego połączenia, jak Namco myśli... Edytowane 15 lutego 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi