anarom_pl 120 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Zobaczymy jak to rozwiążą . Dokładnie nie napisali jak to będzie wyglądać. Być może teleportacja będzie możliwa tylko do głównych ognisk. Jak poprzednio. Edytowane 15 lutego 2014 przez anarom_pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Przecież potwierdzono, że teleportować będzie się można właśnie do takich "głównych" węzłów, a nie dowolnego aktywowanego ogniska Nie ma co się spinać przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Przecież nikt się nie spina. To swobodna rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 No zobaczymy jak to będzie. Niemniej dalej wolałbym danie teleportu od połowy, ale to już wizja reżysera Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Miałeś rację. Ten nowy trailerek na kolana raczej nie rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Nie wiem jak Wy ale ja juz sie nie moge doczekac zeby zginac po raz kolejny Czemu premiera nie mogla byc w lutym i tak juz gra jest gotowa niech przyspiesza premiere - zamiast opozniac jak to w dzisiejszych czasach jest modne to by przyspieszyli, a ile fejmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Też nie wiem jak przeżyję ten miesiąc. Żeby tak człowiek mógł się na ten czas zahibernować Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Tak w ogóle widzieliście nowy trailer? Dosyc okropny. I to on będzie leciał w kinach. Połączenie Soulsów i Pixies nie daje tak dobrego połączenia, jak Namco myśli... Masz namyśli "to" : Edytowane 15 lutego 2014 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 No zobaczymy jak to będzie. Niemniej dalej wolałbym danie teleportu od połowy, ale to już wizja reżysera Troche by było bezsensu w założeniach nie uważasz? Przecież warp było dostępne po zdobyciu Lordvessel czyli po ukończeniu jakiegoś etapu gry, jeśli to jest kontynuacje to według mnie nie takie głupie jest wprowadzenie tego od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 kontynuacja ? myślałem, że nie będą powiązane fabularnie. a nawet jeśli są powiązane fabularnie, to ten sam choosen undead nie byłby przecież znowu głównym bohaterem, to nie jest kolejna część rambo Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) No nie chodziło mi w tym sensie że to ten sam choosen undead, ale załóżmy że to jego potomek czy cos w tym rodzaju, ten z 1 nauczył go wiekszości tajników - oczywiście czyste gdybanie, wątpie żę w ogóle ta kwestia będzie poruszona w DkS2 Edytowane 16 lutego 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Z tego co czytałem, będzie można sobie zresetować punkty doświadczenia i rozdzielić je ponownie. W tym celu trzeba będzie zanieść jakiś przedmiot w jakieś na razie nieokreślone miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 ale załóżmy że to jego potomek czy cos w tym rodzaju, ten z 1 nauczył go wiekszości tajników o ja pyerdole, oby nie. ani żaden zaginiony brat bliźniak, alter ego, czy inne kiczowate rozwiązania na ciągnięcie sequela. będzie można sobie zresetować punkty doświadczenia i rozdzielić je ponownie o ja pyerdole, oby nie. dam se punkta tu, tu i tu, a jak mi się odwidzi, to se pozmieniam. obranie kierunku rozwoju nie poniesie ze sobą żadnych konsekwencji. nie wiem, czy będą teraz większe różnice w klasach, ale to wskazywałoby na to, że będzie można przerobić się z wariora na maga, nawet w połowie gry. czyli w trakcie jednej gry wypróbować różne warianty, bronie, czary. ułatwi to też zmienianie builda pod pvp.......ale nie. oby nie. teleportacja od początku też budzi obawy. są przecież skróty. ale zobaczymy, jak rozmieszczą te kluczowe bonfires. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 No i mówili że ognisk ma być o wiele więcej, w ogóle można przypuszczać że gra będzie o wiele przystępniejsza dla świeżego gracza niż pierwsze DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 O ja pyerdole, oby nie. dam se punkta tu, tu i tu, a jak mi się odwidzi, to se pozmieniam. obranie kierunku rozwoju nie poniesie ze sobą żadnych konsekwencji. nie wiem, czy będą teraz większe różnice w klasach, ale to wskazywałoby na to, że będzie można przerobić się z wariora na maga, nawet w połowie gry. czyli w trakcie jednej gry wypróbować różne warianty, bronie, czary. ułatwi to też zmienianie builda pod pvp.......ale nie. oby nie. Też wolałbym żeby tego nie było. Jestem tak nawiedzony, że będę co chwilę latał i kombinował ze zmianami. Wolałbym nie mieć tej pokusy Ale pewnie znajdzie się duża grupa graczy którym to się na pewno spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) A co jeśli reset statsów będzie dostępny np. raz na playthrough? A co jeśli reset statsów będzie dostepny do kupienia w PSStore? ; D Edytowane 16 lutego 2014 przez Qjon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 A co jeśli reset statsów będzie dostępny np. raz na playthrough? A co jeśli reset statsów będzie dostepny do kupienia w PSStore? ; D a kysz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Przecież to gra tego typu, że i tak większosć graczy będzie miała po kilka postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 FS zapowiedzialo szeroka oferte dodatkowow dostepnych po premierze w PSstore: 10 000 dusz - 8.99 zl 100 000 dusz - 18.99 zl Banisher (przedmiot odsylajacy najezdzcow do ich swiata i zabierajacy ich dusze) - 26.99 za 5 sztuk Dodatkowo dla tych, ktorzy zloza preorder czeka niedostepny nigdzie indziej poziom trudnosci "classic", gdzie checkpointy beda tylko przy ogniskach a dusze beda tracone po smierci, jestes w stanie podolac wyzwaniu? Zamow juz teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Jak ktoś nie ma co z pieniędzmi robić, niech sobie kupuje. Dla mnie to zupełnie niepotrzebne bzdety. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Boje sie, ze patrzac na to jak Namco sobie pozwala to w trzeciej czesci na serio mozemy cos podobnego zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Tak w ogóle widzieliście nowy trailer? Dosyc okropny. I to on będzie leciał w kinach. Połączenie Soulsów i Pixies nie daje tak dobrego połączenia, jak Namco myśli... Masz namyśli "to" : Tak jak lubie pixies, tak ta piosenka mi ni cholery tutaj nie pasujeTe dwa trailery mialy dobrze dobrana muzyke http://youtu.be/asgxfHZlQGk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Tak. Mati sobie tylko żartuje Edit ten trailer z e3 jest genialny. Edytowane 16 lutego 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Tak w ogóle widzieliście nowy trailer? Dosyc okropny. I to on będzie leciał w kinach. Połączenie Soulsów i Pixies nie daje tak dobrego połączenia, jak Namco myśli...Masz namyśli "to" :http://www.youtube.com/watch?v=UeRQmZjIZQM Tak jak lubie pixies, tak ta piosenka mi ni cholery tutaj nie pasujeTe dwa trailery mialy dobrze dobrana muzyke http://youtu.be/asgxfHZlQGk Zaciekawił mnie w tym pierwszym trailerze z e3 jak koles rozwala drzwi w 1.08 - ciekawe, jak myslicie? Bedzie sie dalo rozwalac drzwi czy to po prostu taka "lokacja"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2014 Nowy trailer. Wzruszający, hihi. "This isn't about death. This is about what you learn from death" ;'( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi