ornit 2 945 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9hCZlXxp6sA Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ciekaw jestem jak dużo nowego contentu będzie tak naprawdę zawierała ta wersja, bo jednak jakoś nie mam ochoty przechodzić tę grę po raz kolejny Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Ten remaster będzie w 60 fpsach. I tym sposobem olewam past genową wersję. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Nie chce mi sie w to wierzyc, kto tak powiedzial? Oficjalna wiadomosc? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Past genowa wersja też chodzi czasami w 60fpsach - framerate jest unlocked Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Past genowa wersja też chodzi czasami w 60fpsach - framerate jest unlocked Nom, niezły motyw jak się przed walką z skeleton lordsami wchodzi do tych małych jaskiń i framerate skacze ~30 -> 60 -> ~30 No i ta majula, w której jest czasem chyba mniej niż 20. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Dobrze zrobilem ze sie pozbylem wersji na ps3, ogram sobie lepsza wersje z wszystkimi dlc Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Nie chce mi sie w to wierzyc, kto tak powiedzial? Oficjalna wiadomosc? Wygląda na to, że zmian w Dark Souls II - Scholar of The First Sin (PS4) w porównaniu do wersji na PlayStation 3 będzie sporo. 1080p, ulepszone efekty świetlne, nowe filtry, no i największa zmiana – 60 klatek na sekundę. Koniec? To wszystko? Gdzie tam! W Dark Souls II - Scholar of The First Sin (PS4) pojawią się również zmiany w samej rozgrywce. Zapomnijcie o przechodzeniu gry w ten sam sposób, co wcześniej, bo przeciwnicy i przedmioty nie znajdują się już w tych samych miejscach. Wrogowie będą potrafili również przejść przez „bramę mgieł” i ścigać nas jeszcze dalej niż do tej pory. Ilość pamięci ram w PlayStation 4 została wykorzystana, co do tego nie ma wątpliwości. Same bronie także uległy modyfikacjom. Niektóre są mniej wytrzymałe, inne słabsze, a jeszcze inne zostały ulepszone, co oznacza dużo zmian w balansie. Do tego wszystkiego dostaniemy trzy wcześniej wydane DLC oraz nową zawartość w postaci tytułowego mędrca. Wygląda na to, że jeśli ktoś nie grał dotychczas w Dark Souls II, to dostanie prawdziwą wersję deluxe. http://www.pssite.com/news-39438-dark_souls_ii__scholar_of_the_first_sin_dziala_w_1080p_i_60_klatkach_na_sekunde.html Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Dzisiaj pomagalem innym w walce z tym nowym update bossem, calkiem w pyte Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Eeeeee czy oni tutaj porównują Scholar of the First Sin z ps4 z podstawką DS2 na PC i PS3? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Czyli Scholar of the First Sin na ps3 nie będzie miał 60 klatek? : ( Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 No nie wyczarują nagle z PS3 więcej mocy obliczeniowej niż mieli rok temu 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Powinni pójść za ciosem i gra winna wyglądać jak zwiastuny DkS II, którymi "dziennikarze" się zachwycali. A dodatnie pierwszego DkS i to w komplecie 140zł, to oczywista oczywistość. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Przynajmniej etapy ktore mialy byc w pidzu ciemne, tym razem sa, i bez pochodni ciezko. Ciekawe jak black gulch wyglada. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 No ja nie łykam tego remastera bo tu nic nie ma zmian. Remaster to ma być taki jak w TLoU czy TR, a tutaj? klon wersji PC. I tak jak pisze Sylvan, gdyby puścili to w takiej formie jaką zaprezentowali na pierwszych materiałach, to stałbym w kolejce w day one. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Gdyby sie dalo to by puscili. Tutaj i tak grafika nikogo, a imo jest i tak dobra. Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Niezła kpina. Przecież taka reedycje Metro 2033 pokazuje, jak powinno się odświeżać gry. Nie psioczę ot tak sobie na DS. Wiesz dobrze Jerome, że uwielbiam tę serię, ale są pewne granice.Dałoby się, ale twórcy są leniwi, liczą na szybki, łatwy zysk. Reedycje się znakomicie sprzedają (takie odświeżone GTA V sprzedało się znacznie lepiej niż niejedna nowa, znakomita gra). DkS II był mocnym kandydatem do tytułu gry roku.Kto nie grał, pewnie kupi. A i wielu mających DkS II bez tego się skusi.Niemniej nie nazwałbym Dark Souls II urodziwą gra, a fHD+60k/s plus kilka efektów niespecjalnie ja upiększą. Od XO/PS4 powinniśmy wymagać więcej, jak porty gier sprzed roku z podbitą rozdzielczością, dodanym DLC, a wszytko w cenie nowej gry. I nie ma tu znaczenia klasa DkS II. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Czy mi się wydaję czy ta gra na ps3 po wszystkich patchach ma trochę poprawiony framerate? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Ja kupię ze względu na DLC - wszystko w jednym pudełku będę miał. Wymęczę i gra trafi w kolejne spocone ręce. Edytowane 8 lutego 2015 przez Banny Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Osobiście bardziej bym się ucieszył z odświeżonego i dopakowanego w nowych bossów i lokacje Demon's Souls w wer multplatformowej, ale to tylko marzenia ściętej głowy niestety. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Jak dla mnie to najlepsza gra poprzedniej generacji. Ale skoro kwadratowi kokosów przy odświeżeniu FF VII nie chcą zbijać, to tym bardziej taka wersja DS nie przejdzie. Jedyny ratunek niestety, to odpowiedni PC i mody. Może kiedyś zrobią z nim, to co z Skyrimem. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Osobiście bardziej bym się ucieszył z odświeżonego i dopakowanego w nowych bossów i lokacje Demon's Souls w wer multplatformowej, ale to tylko marzenia ściętej głowy niestety. Czemu im nie dali jeszcze trochę czasu? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Tak też pomyślałem o tym zniszczonym shrine ;d Niestety prawa do tytułu ma Sony, które zresztą same nie kwapiło się z wydaniem tej gry poza granice japonii. Pomyślcie tylko że gdyby nie Atlus, zainteresowanie ludzi z zachodu, później hype i nakręcenie sie tą częścią nie gralibyśmy teraz w następne Soulsy. Pamiętam po dziś dzień temat DS i mocno sceptyczne nastawienie do drewnianej mechaniki gry Dobra EOT Ide męczyć tą niewdzięczną dwójkę. Edytowane 8 lutego 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi