Sqtr78 1 038 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Warto kupować za 125 pln w ofercie tygodnia? Grałem w Demon Souls i Bloodborna, a obecnie patrzę za jakimś tytułem na wiele godzin. Albo lepiej zrób tak jak ja Napisano 22 July 2015 - 18:41 Zastanawiałem się nad ofertą wersji cyfrowej za 27 funtów dla golda, więc poszedłem do CEXa obok mnie i kupiłem za 25 Funtów Po graniu w Bloodborne nie tak dawno, może być ciężko Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) EDIT: pomylilem tematy do usunięcia. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Qjon Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Nie ma to jak NG+(+) w tej serii, kiedy to ze zwierzyny zmieniamy się w drapieżnika. To uczucie kiedy boss, który wcześniej sprawiał trudności, nie jest nawet w stanie cię nawet drasnąć Zemsta w soulsach smakuje wybornie Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Ja tam w nic sie nie zamieniam. Od poczatku jestem drapieznikiem Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Gra jest tak skonstruowana, żeby dławić nonszalancję w zarodku. No chyba, że grałeś z poradnikiem na kolanach - zaprawdę kawał "drapieżnika" z ciebie... Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 (edytowane) Bzdury piszesz. Nawaliłem ponad 3tys h w Demonsach gdzie radziłem sobie już na starcie całkiem fajnie bo arpg czy slashery uwielbiam i dobrze się w nich skillowo czuje. Potem Dark1 to była bułka z masłem od początku (najłatwiejsza cześć imo) dks2 i bb tez od początku fajnie. Trzeba umieć grać a z poradnikiem to twój stary może gra, bo ja nigdy nie używam takich gowien. Widać nic nie wiesz co w Soulsach się działo czy teraz w bb, jakbyś wiedział to byś zasalutował i wyszedł z tematu, a nie pisał głupoty Edytowane 27 sierpnia 2015 przez Jerome Cytuj
mugen 1 950 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Tru, Dżerą nie potrzebuje poradnika, bo mu wszystko na fejsbuczkowej grupie piszą co zrobić. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Jakbyś w nich był to byś wiedział, ze to ja daje rady, a nie o nie pytam Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Podeślij mi ktoś ten filmik, gdzie koleś robił sobie jaja w online i udawał przeciwnika w grze, przez co napastnicy szukali ofiary po całej planszy. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Gdzie powinienem dalej iść po wyczyszczeniu bossa z Czarnego Jaru? Z tego co zauważyłem to mogę teraz otworzyć drzwi w Puszczy Cieni, które prowadzą do Zamku Drangelic - tam mam iść? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) ta brama do zamku otwiera się po ubiciu 4 great souls lub po nabiciu miliona soul memory, czyli łącznej puli zarobionych dusz (do sprawdzenia w character status) Edytowane 28 sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Mam już ubitych 4 głównych bossów i drzwi się otworzyły. W takim razie jadę na zamek A jeszcze z ciekawości dopytam - ponieważ gram w wersję na PS4 i ona ma już wszystkie DLC, powiecie mi jak dostać się do nowej lokacji z Czarnego Jaru? Ciemno tam jak jasny skur...yn i za nic w świecie przejścia tam nie widzę. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Dobra Pany... nie chciałem tego zrobić przez całą grę, ale jednak muszę Was poprosić o pomoc/wsparcie Otóż jestem w Smoczej Kaplicy i tamtejsze moby dały mi do myślenia, że jestem za słaby na tą "imprezę". Zresztą wcale się nie dziwie, ponieważ chodzę w sprzęcie który znalazłem od samego początku gry (Drangelic Set + miecz). Widząc, że jest coraz gorzej postanowiłem u Ornifex wyrobić sobie Ogromny miecz smokoskrzydeł, w który zainwestowałem w....uj dusz i zrobiłem go +5, ale zamachy nim są makabryczne. Jako tarczę mam Lustrzaną Tarczę +5. Ogólnie mam pytanie...czy znajdę gdzieś w miarę szybko jakiś lepszy set armora od drangelica? Preferuję taktykę czołgu czyli mała mobilność, ale ciężki armor. Ten Drangelic sword niby jest genialny, ale spróbowałem zmiany na coś większego i teraz żałuję... Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Jest tylko jedna odpowiedź. Murakamo od Orniflexa Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Fire Chaos Rapier my love Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Tylko mi bardziej chodzi o armor Chociaż opcję z Murakamo obadam. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 DSII skończone jak zwykle ostatni boss fabularny delikatnie zawiódł, ale najważniejsze że mam to za sobą. Teraz obadam sobie DLC Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ja dalej walcze. Mialem dluga przerwe bo mnie gra wynudzila. W Dark Souls zagrywalem sie do upadlego. Do teraz pamietam jak mi sie lapy trzesly przy walce z O&S. Brrr. Z radosci malo sie nie przebilem wtedy do sasiadow. W DS2 takiego momentu nie mialem - a jestem w Drangelic Castle. Gra sie przyjemnie. Bossowie padaja jakos latwiej (pewnie kwestwia wprawy w poprzednich dwoch czesciach). Lokacje w DS2 wydaja mi sie duzo mniej logicznie/plynnie polaczone ze soba. Gram sobie greatswordem. Poczatkowo bylo ciezko - zamach zabiera dosyc duzo czasu ale po podpakowaniu broni i udzwigu ide jak burza. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Dysponuje ktoś itemem Sunlight Medal (potrzebuję 29 sztuk) i chciałby się podzielić? Nikt mnie nie chce przyzwać, a farmienie offline też mi się nie uśmiecha Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) Powiem wam szczerze, ze na streamach ta gra wygladala przeokropnie, jednak odpalajac na wlasnym TV odczucia mam zupelne inne. Podejrzewam, ze znowu wsiakne... Edytowane 8 października 2015 przez easye Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Jak w tej grze moge kogokolwiek przywolac ? Bo mam biala krede przytwolania i zamiast do mojego swiata cigale laduje u kogos. Edytowane 17 października 2015 przez easye Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Szukasz bialych znakow na ziemi i jak znajdziesz to przywolujesz. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Rozumiem, myslalem ze mozna jakos przywolac do pomocy jak w Bloodbornie, ale juz widze, ze nie moge byc upiorem. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) jak postawisz swój znak (chcesz być wezwany) to nie widzisz tych których możesz przywołać (wóz albo przewóz) Edytowane 17 października 2015 przez Kazub Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Tak myslalem, ze przyzwyczailes sie do BB Powiem Ci, ze nad Twoim pytaniem zastanawialem sie jakies 30 sekund tez, bo mi sie zaczelo pierdzielic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi