kanabis 22 449 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Dobra nie wazne. Jak przyjdzie mi na ps4 gram od nowa. Ale mam pytanie, co mam robic zeby walczyc z Aldia. Nie moge jej spotkac ani przy ognisku w czarnym jarze ani nigdzie. Wtf? Jak to jest z tymi 3 spotkaniami z nia? Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Grasz na spatchowanej wersji? Dodali go dopiero niedawno z którąś łatką. Powinieneś Aldia spotykać normalnie pod koniec gry przy ogniskach, pojawia się gdy rozpalasz ognisko. http://darksouls2.wikidot.com/aldia-scholar-of-the-first-sin Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nie wiem jak jest teraz ale kiedy grałem po premierze to na Darklurkera brałem great resonant soul oraz resonant soul i boss leżał. darkiem w darklurkera Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nom widocznie zbyt duże stężenie ciemnosci nawet jak dla Ciemnego Szperacza. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Grasz na spatchowanej wersji? Dodali go dopiero niedawno z którąś łatką. Powinieneś Aldia spotykać normalnie pod koniec gry przy ogniskach, pojawia się gdy rozpalasz ognisko. http://darksouls2.wikidot.com/aldia-scholar-of-the-first-sin No to widocznie grałem w niespatchowana wersje No nic spróbuje w wersji na ps4. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) wydanie na ps4/xone/pc różni się od tego na stare konsole (mimo paczy). rozmieszczenie przeciwników, itemów, nowe bronie, sety. inaczej zdobywa się sublime bone dust, fragrant branch of yore i inne bajery Edytowane 3 listopada 2015 przez Kazub Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 To tylko lepiej Kazi, tylko lepiej Powiedz tylko gdzie ma sie ta ci.pa pojawic poraz pierwszy , ta Aldia. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 http://darksouls.wikia.com/wiki/Aldia,_Scholar_of_the_First_Sin Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ok, czyli w sumie chyba sie nie da przeoczyc. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nie wiem jak jest teraz ale kiedy grałem po premierze to na Darklurkera brałem great resonant soul oraz resonant soul i boss leżał. darkiem w darklurkera No te 2 spelle (i w ogóle hexy, zwłaszcza z Abyss sealem) były mega op w vanilli Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Faktycznie dosyc mocno sie rózni ta wersja na ps4 od tej na stare konsole. Myslalem ze to tylko beda kosmetyczne zmiany a jednak jest cos wiecej. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Jakis build na Pilgrims of The Dark? Mam 192 lvl, odblokowany sunlight spear, arch drake chime+10, lightning clutch ring. Jak rozdac punkty (oprocz 65 faith) any nie spocic sie przy darklurkerze? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 185 lvl i problemy? Ale jako, ze darklurker to mój ziom nie zdradzę na co jest podatny. Poczekaj na pomoc kogoś innego Cytuj
shinian 629 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Jeszcze nawet nie zaczalem pierwszego lochu :king: Dzerom jak bedzie mi potrzebny ktos do stania za kolumna to cie zawiadomie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Ale ja nie mam dks2 na ps4 a ps3 z grami dawno sprzedałem. Ale w bloodborne jestem chętny pomóc Cytuj
Wredny 9 496 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Przy takim levelu nie widzę problemu z tą tanią mendą. Ja na SL 130 go całkiem nieźle lałem postacią typowo pod walkę w zwarciu, ale niestety gładko szło tylko do momentu sklonowania - później to już niestety zwykłe oszustwo, jakże typowe dla Dark Souls II - jak sobie za dobrze radzisz, to znajdziemy sposób, by cię u(pipi)ć. W tym przejściu (gram od nowa), jeszcze się z nim nie mierzyłem, ale najpierw podpakuję sobie zdeczko mojego rycerza w temacie magii (bo choć gardzę, to ten przeciwnik niestety tego wymaga). Soul Vessel odpada, bo jeszcze tego brakuje, żebym się przez jedną mendę musiał przebranżowić - wszechstronność jednak jak najbardziej - zejdzie trochę dłużej, ale zaprocentuje w przyszłości. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Tam nic niczego nie wymaga i nie oszukuje. Jeśli zrobisz build pod siebie i dobrze będziesz umiał nim grać to rozwalisz wszystko. Grunt to stawiać swoje warunki Cytuj
Wredny 9 496 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Sorry J, ale tam nie ma kolumny, wielka jaskinia, pusta w środku - taka sytuacja... Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Na bank jest jakiś stalagnat/stalagnit (nie pamiętam które to które). Takie wystające z ziemi. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Stalaktyt to "sopel" na sklepieniu, stalagmit - na podlozu a stalagnat powstaje z ich polaczenia;) Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Kolumny nie było, ale był i jest szatański skill Cytuj
Qra 160 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Jakis build na Pilgrims of The Dark? Mam 192 lvl, odblokowany sunlight spear, arch drake chime+10, lightning clutch ring. Jak rozdac punkty (oprocz 65 faith) any nie spocic sie przy darklurkerze? Dużo w int dla dark resistance Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Bzdura. Jego słabością jest ogień. Masz go zabić a nie się bronić. 1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Masz go zabić zanim on zabije ciebie, a skoro z wysokim dark res on nie może zabić ciebie... Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Moze zabić, bo samo levelowanie dla defu to imo najgorsza rada. Podstawa to upgrade tego co chce nosić na sobie i broni. Ma ring z def na Dark co już jest lepsza opcja. Imo dowalić z pyro jeśli ma się je dosyć mocne. Broń z ogniem tez się sprawdzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi