Skocz do zawartości

Dark Souls II

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra nie wazne. Jak przyjdzie mi na ps4 gram od nowa. Ale mam pytanie, co mam robic zeby walczyc z Aldia. Nie moge jej spotkac ani przy ognisku w czarnym jarze ani nigdzie. Wtf? Jak to jest z tymi 3 spotkaniami z nia?

Opublikowano (edytowane)

wydanie na ps4/xone/pc różni się od tego na stare konsole (mimo paczy). rozmieszczenie przeciwników, itemów, nowe bronie, sety. inaczej zdobywa się sublime bone dust, fragrant branch of yore i inne bajery 

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz ale kiedy grałem po premierze to na Darklurkera brałem great resonant soul oraz resonant soul i boss leżał.

darkiem w darklurkera  :dunno:

No te 2 spelle (i w ogóle hexy, zwłaszcza z Abyss sealem) były mega op w vanilli :reggie:

Opublikowano

Przy takim levelu nie widzę problemu z tą tanią mendą. Ja na SL 130 go całkiem nieźle lałem postacią typowo pod walkę w zwarciu, ale niestety gładko szło tylko do momentu sklonowania - później to już niestety zwykłe oszustwo, jakże typowe dla Dark Souls II - jak sobie za dobrze radzisz, to znajdziemy sposób, by cię u(pipi)ć.

W tym przejściu (gram od nowa), jeszcze się z nim nie mierzyłem, ale najpierw podpakuję sobie zdeczko mojego rycerza w temacie magii (bo choć gardzę, to ten przeciwnik niestety tego wymaga). Soul Vessel odpada, bo jeszcze tego brakuje, żebym się przez jedną mendę musiał przebranżowić - wszechstronność jednak jak najbardziej - zejdzie trochę dłużej, ale zaprocentuje w przyszłości.

Opublikowano

Jakis build na Pilgrims of The Dark? Mam 192 lvl, odblokowany sunlight spear, arch drake chime+10, lightning clutch ring. Jak rozdac punkty (oprocz 65 faith) any nie spocic sie przy darklurkerze?

Dużo w int dla dark resistance

Opublikowano

Moze zabić, bo samo levelowanie dla defu to imo najgorsza rada. Podstawa to upgrade tego co chce nosić na sobie i broni. Ma ring z def na Dark co już jest lepsza opcja.

Imo dowalić z pyro jeśli ma się je dosyć mocne. Broń z ogniem tez się sprawdzi.