Skocz do zawartości

Czy warto zakupić Wii po jej śmierci?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up dzięki za gierki. Co sprzętu i działania to podobnie jak z pozostałymi na przełomie 15 lat - jestem na czasie. Chodzi mi tu bardziej o ewentualne rodzynki, jakie warto wyłapać.

Głownie sprawiłbym sobie jak najwięcej dobrych platformerów 2D/3D z naciskiem na te pierwsze. Donkey Kong, Klonoa, Mariany, Kirby... coś jeszcze wartego uwagi?

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wii kupiłem nie długo po premierze i w sumie żadnej jeszcze gry na konsolce nie skończyłem.Zabierałem się za Zeldy(obecnie staram się przejść ocarine na 3ds) a także Mario(Akurat mario galaxy 1 i 2 jest świetne ).Dużo gier zaczynałem ale najbardziej przyciągnął mnie resident evil 4 ze świetnym sterowaniem oraz monster hunter 3.Obecnie czekam na przesyłkę z kablem component bo obecny padł.Jest jakiś tańszy odpowiednik kontrolera Classic Pro? 100 zł to troszkę za dużo.

Opublikowano

Jest jakiś tańszy odpowiednik kontrolera Classic Pro? 100 zł to troszkę za dużo.

Na amazonie można dostac classic controlera za ok. 4dychy. Poszukaj.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sprzedalem PS3, konsole moich marzen ale brat odstapil mi swoje Wii i w sumie odrobine dziwie sie dlaczego pozostawala w cieniu innych konsol. Mi grafika na miare Gamecuba/ Ps2 szybko zostala wynagrodzona tym swietnyn oldschoolowym klimatem z japoncow i wsiaklem. Jesli ma sie az duzo kasy to mozna sie szarpnac, pograc jest w co, chociaz na forum poza marianami, xeno i zeldami chyba nikt nie wymienil A Shadow's Tale, Bully, Fragile Dreams czy Silent Hilla.

Opublikowano (edytowane)

Ja tam sobie nawet poki co odpuszczam ta nowa generacje konsol (PS4/X720) - wolalbym juz najpierw zakupic Wii (bo WiiU to pewnie predko nie stanieje - przynajmniej nie do tak przystepnego pulapu).

Edytowane przez Yabollek007
  • 2 tygodnie później...