SzewczykDratewka 202 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Operacja argo jest faworytem dzis? Film Ok, ale nie wybitny. Ciekawe czy powtórzy sie historia z Hurt locker gdy sredni film wygrywa Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Gdzie będzie jakiś stream ? Podbijam. Jak na nieszczęście drhtv coś nie bangla dzisiaj Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 (edytowane) O, qb3k wrócił ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY Gdzie warto obstawiać pieniążki z paypala (żeby dało się bez karty)? Edytowane 24 lutego 2013 przez mate5 Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Jak uwielbiam Daniela Day-Lewis, tak będę bardzo niepocieszony, jeśli Joaquin Phoenix nie zgarnie nagrody za najlepszego aktora. Cytuj
erix 303 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 na weeb tv stream c+ hd , ino 3 PLN. chyba , ze ktos ma tam konto/zna passy do jakiegos konta Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Rok temu chyba na stronie Oscarów był stream. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 O, qb3k wrócił ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDY ŁYDYŁYDY ŁYDY ŁYDY Gdzie warto obstawiać pieniążki z paypala (żeby dało się bez karty)? W sensie że wpłata do buka przez paypala? Chyba żaden nie obsługuje tej usługi akurat. Moneybookers albo coś podobnego trzeba. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Coś czuję, że Argo nie wygra filmu. Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Z animacji to nie ma specjalnego wyboru. Dla mnie z nominowanych Paranorman wygrywa. Piraci i Frankenweenie - chociaż to najlepszy film Burtona od ładnych paru lat- najgorsze w stawce. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 i stało się. Argo dostał najlepszy film. Za co? Niestety tego nie wiem ;/ Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 kur.wa ja nie wiem za co przyznawane sa te oskary, ja nie wiem czy w tej akademii nie siedzi nawzajem sobie obciagajaca banda starych pryków którzy potem ot tak rzucaja losy, za co dostał (pipi).owy lincoln oskara to beda widziec tylko ci wszyscy obciagacze i Jezus Chrystus, przeciez dawid day luis zagrał w tym filmie przeraźliwie usypiająco, zagrał (pipi)owo, nie było tam żadnego dobrego aktorstwa. Operacja Argo to jakieś popłuczyny pie.rdolone, no dajcie spokoj aby taki film dostał oskara!! ku.rwa jedynym dobry nominowanem filmem było django i myśle że takz 5 statuetek powinien dostac. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 (edytowane) ogladalem argo wczoraj, dobry ale nie na oskara. zydowski spisek Edytowane 25 lutego 2013 przez sosnaa Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 O (pipi)a ta gala to wielkie (pipi), za co te oskary ? Najlepsze efekty specjalne w Życie Pi ? chyba kogoś posrało i to mocno. Najlepsza aktorka pierwszoplanowa ? a takiego wała. A co do najważniejszej statuetki to się nie wypowiadam bo nie oglądałem, jedynie słuchałem wypowiedzi Polskich krytyków którzy twierdzili że film jest słaby Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Właśnie, że Zycie Pi zasługiwało na wyróżnienie za efekty. Sorry ale animacja zwierząt i ich naturalność to poziom raczej nie widziany w innych filmach. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 ha ha, niezła beka. Wstałem, czytam listę nagrodzonych i walę facepalmy. Będę dziś dokuczał znajomemu kinomanowi który ogląda to zawsze na żywo i wierzy w nieomylność akademii. Dobrze chociaż że docenili Django. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Argo dobry film, ale na pewno nie zasługuje na oscara. Za to oscar za efekty dla życie pi jak najbardziej zasłużony Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Pojechali w tym roku ze statuetkami. Nie dziwi chyba tylko Oskar dla Adele za kawałek do Skyfall. Django został doceniony, Argo i Życie Pi zgarnęli pulę, a Lincoln jest tegorocznym przegranym z nagrodą pocieszenia w roli statuetki dla Day-Lewisa. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 i stało się. Argo dostał najlepszy film. Za co? Niestety tego nie wiem ;/ homeland to teraz ulubiony serial amerykanów więc mnie nie dziwią spusty nad kolejną historyjką o terrorystach i marines/ cia/fbi Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Argo Oscara? Hehe. Fajny to film ale czy aż tak by dostać statuetkę. Gdzie te czasy gdy o Oscara rywalizował Forest Gump ze Skazanymi... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Myślę, że wtedy kiedy te filmy były nominowane a tak serio to nie wiem czym kierują się żydki z akademii Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Podobno sama gala też bez rewelacji, Seth się zesrał przed linczem. Oskar dla Hathaway sporo mówi o tegorocznym poziomie nominowanych. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 i stało się. Argo dostał najlepszy film. Za co? Niestety tego nie wiem ;/ homeland to teraz ulubiony serial amerykanów więc mnie nie dziwią spusty nad kolejną historyjką o terrorystach i marines/ cia/fbi wtedy powinien dostac wróg numer jeden o osamie a nie afleck udajacy agenta numer 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Akurat Seth dał radę. (pipi)a, z jednej strony masz lożę wymuskanych aktorów i aktorek o których złego słowa powiedzieć nie można, a z drugiej strony masz ludzi którzy żądają naśmiewania się z wyżej wymienionych. I tak źle i tak nie dobrze, a po poprzednich kilku fatalnych galach (drag queen Franco) MacFarlene prezentował się naprawdę super. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 (edytowane) Gala była denna. Za dużo śpiewania, głaskania się po główkach, za długie serdeczne pauzy po zbyt kiepskich żartach. Interesowałem się tym przez wiele lat, bo po prostu interesuję się wszystkim związanym z kinem, ale teraz czuję, że już naprawdę wyrosłem z poświęcania paru godzin na takie nudziarstwo. No nie zniosę więcej. Już lepiej obejrzeć Złote Globy, tam ostatnio czasem sprowadzą kogoś, kto po prostu będzie żartował, a nie powie jeden bezpieczny żart, po czym walnie na pięć sekund teatralną minę i i powie "wow, ale jestem niegrzeczny!". To morduje resztki śmieszności w żarcie, no ale czego oczekiwać po najbardziej pustym z popularnych komików, którego cała kariera polega na przekonaniu, że samo wymienianie w żartach Jezusa czy papieża sprawia, że żart jest śmieszny i nie trzeba już w ogóle robić żartu. Naprawdę, żart o tym, że facet bije Rihannę? Że Mel Gibson jest rasistą? Że Kate Winslet się rozbiera na ekranie? Czy przez ostatnie kilka lat nie pojawił się absolutnie żaden nowy temat? Jedynymi wartymi oglądania galami, jakie widziałem, były te z Jonem Stewartem. Do dziś pamiętam parę skeczy. A teraz co rok to samo - numery musicalowe i doradzona przez paru PR-owców próba uatrakcyjnienia gali dla targetu poprzez nachalne promowanie kilku wybranych nominowanych filmów. Więcej gadania o tym, jaki super show robimy, niż robienia show (czy np. Joseph Gordon-Levitt w ogóle ćwiczył ten kawałek taneczny? Wyglądało jakby wszedł na scenę i miał naśladować na bieżąco). Nie zawsze tak było i może znowu się zmieni, ale na ten moment Globy to po prostu Oscary, które jakoś da się oglądać, bo nie ma tego daremnego spinania się na wszystko. Edytowane 25 lutego 2013 przez ogqozo Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Najgorsze w Seth'ie jest to, że on jest przekonany, że nie lubi się go za obrazę religii, niepoprawny politycznie humor, dotykanie wrażliwych sfer ludzkiego życia. Ita kontrowersyjność go jeszcze pewnie podkręca. Ale nie rozumie tego, że jest po prosty czasami wk.u.rw.iający,, irytujący, powtarza się i nie powinien robić więcej niż tego swojego Family Guy (którego mimo wszystko ciągle lubię). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi