Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem po ile Liga Sprawiedliwych:Początek ale na stronie Empiku Superman i ludzie ze stali po 88 zeta.Taki off,ile jest właściwie podobnych pierścieni jak ten green lanterna?Ostatnio w tv widziałem różowy,który babki nosiły tylko,na necie gdzieś czerwony i niebieski.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Jest kilka kolorów, każdy odpowiada za inne emocje

Zielony - siła woli

Różowy - miłość

Czerwony - gniew

Pomarańczowy - chciwość

Niebieski - Nadzieja

Żółty - strach

Indigo - współczucie

Są jeszcze dwa "specjalne" czarny, który w komiksach wskrzeszał wszystkich zmarłych w formie zombie oraz biały którego mocy nie znam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

(pipi)a! Kiedys myslałem, że gosciu jest genialny. Ale po przeczytaniu kilkudziesiąt komiksów uzmysłowiłem sobie w końcu, że Jim Lee wszystkich rysuje tak samo. Luthor wygląda jak jakis Charles Xavier :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie brat mi napisał, że kupił Supermena za 70zł i te dwa Batmany, jeden za 56zł, drugi za 50zł. Pierwszy z allegro (odbierał osobiście, bo siedzie w Wawie i sprzedający też był ze stolicy), te dwa Batmany nówki z jakieś księgarni.

Są to pierwsze zeszyty, orientuje się ktoś co ile wychodzą numery?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 10.07.2013 o 14:16, YETI napisał(a):
Są to pierwsze zeszyty, orientuje się ktoś co ile wychodzą numery?

Co dwa miesiące wychodzi jeden tom. Na razie są to naprzemiennie cztery serie - Batman, Detective Comics, Action Comics i Justice League. W razie dobrej sprzedaży ich liczba może wzrosnąć. Tutaj masz więcej info: http://www.wak.net.pl/mb_view-informacje-0-722~00-03-2013-03-2013-0.html

W dniu 10.07.2013 o 12:55, Luqat napisał(a):

Superman za jedyne 99 zeta :confused:

Masz słabego dilera. Ja kupiłem za 64zł (nówka w folii) :)
Edytowane przez amsterdream
  • Plusik 1
Opublikowano

Było w empiku i jakiejś księgarni w galerii handlowej w takiej cenie, ale nie nie bój nic, nie dałem się złupić. Po prostu nie rozglądałem się gdzie indziej, a wiem że wysyłkowo np. w gildii można taniej wyrwać komiksy niż w "salonikach". No i nie som obpalcowane ;)