Kalel 3 634 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Forever Evil najlepszy event zeszłego roku <3. Polecam z całego komiksowego serduszka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 O czym jest Forever Evil? Tak w 1-2 zdaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) złe wersje członków justice league z earth-3 nawiedzają earth-1 i rozku.rwiają jl z earth-1 w drobny pył. super-złoczyńcy z earth-1 z lexem luthorem na czele (jeszcze captain cold i black manta i bizarro i black adam i ktośtam jeszcze) podejmują rękawice i ratują świat. wskazana jest wcześniejsza lektura trinity war. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Śmierć i Naordziny Bizzaro, Captain Cold vs Zły Flash, i rozmowa nt. przywództwa grupy między Lexem a Batmanem, Power Ring itd. <3 (pipi)a, wszystkie interakcje między postaciami są tak miodne, a jeszcze tie-inów nie czytałem. P.S. Wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) obowiązkowo rogues rebellion bo to jest miazga. arkham war ujdzie, ARGUS zaorać. MAZAHS! xD Edytowane 12 Czerwca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Już wiem za co się wezmę jak już wymęczę Final Crisis. EDIT: No i dzięki odrobinie czasu i problemom żołądkowych dokończyłem Ostateczny Kryzys. I zgadzam się z internetami. Cały ten event można określić jednym słowem: chaos. I to przez (pipi) "CH". Nic tam nie miało sensu. Postacie pojawiają się i znikają bo tak, bez żadnego konkretnego celu bądź sensu. Reinkarnacja Darkseida, Monitor-Wampir, trzon JLA, który właściwie nie brał udziału w tym show, Superboy Prime czy też New Gods i ich śmierć nie wspominając już o ściganiu się Barry'ego i Wally'ego ze śmiercią. Co Morrison wtedy łykał, że wyszło to co wyszło? Nie wiem... Coś co miało być restartem uniwersum i wprowadzeniem do New 52 stało się papką, którą ciężko jest przetrawić. W każdym razie zmarnowany czas. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) jak tam, czytacie superman: doomed ? ja dzisiaj nadrobiłem i pomimo, że pierwszy numer nie zrobił na mnie większego wrażenia (ot zwykła rozpierducha z bezmózgim wielkoludem jakim jest doomsday) to im dalej w las tym ciekawiej. zwłaszcza części w superman/wonder woman, które podarowałem sobie po kilku numerach, a jak widzę dorobiło się niezłego creative teamu (charles soule/tony s. daniel). tutaj rozpiska co czytać jeśli ktoś jest zainteresowany: http://www.howtolovecomics.com/2014/04/03/superman-doomed-reading-order-checklist/ Edytowane 15 Czerwca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja sobie zacząłem tego nowego Flasha nadrabiać, bo serial na jesień. Całkiem zgrabne. Fanem Supermana nigdy nie byłem, nudzi mnie tak samo jak Kapitan Ameryka, harcerzyk taki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja sobie zacząłem tego nowego Flasha nadrabiać, bo serial na jesień. Całkiem zgrabne. Fanem Supermana nigdy nie byłem, nudzi mnie tak samo jak Kapitan Ameryka, harcerzyk taki. Taki run Brubakera w Captain America to jeden z najlepszych runów ever, a All Star Superman to nic podskoczyć nie może. Spróbuj to sie na pewno przekonasz do postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szykuje się crossover Django/Zorro współtworzony min przez Quentina! http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=53515 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dzisiaj historyczny dzień - romita junior po raz pierwszy dla dc: + scenariusz johnsa i może wreszcie coś z tego komiksu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Gdzie on ma gacie? Mam wstret do tego harcerzyka tak jak do Kapitana Ameryki, niby mial pare fajnych historii, ale zdania nie zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jakoś tak ta gęba na pierwszym planie nie pasuje... Od razu Kick-Assa widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera.myslalem ze najbardziej jego znany komiks to spider-man Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 kapitan america pierwsze mniej więcej 8 numerów obecnego runu przeczytaj. rysunki również romita junior (najbardziej znany jego komiks to kick-ass) + scenariusz rick remander (uncanny x-force). nie taki harcerzyk jak go malują. może zmienisz zdanie. no i wspominany run brubakera. Remendera to w sumie można już chyba brać w ciemno Co do Romity to ja jednak wolę Seniora. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 warto również zainteresować się tym co robi poza marvelem, jak chociażby tą perełką: btw. znakomity nowy batman. szkoda, że już tylko jeden numer i koniec zero year . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Co jeszcze mozesz polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 justice league 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Myslalem ze cos dluzszego naskrobiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 sam tytuł wystaczy. Plus Earth-2. Ja właśnie zakończyłem "Fate of Atlantis" i jakoś dupy nie urwał tak szczerze powiedziawszy. Końcówka fajna, ale sama fabuła jakoś mało odkrywcza, taka Szekspirowska bym powiedział, ale mało w niej uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 już jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W sumie nigdy jakoś specjalnie nie czytałem komiksów DC dlatego zapytam co warto ogarnąć wydanego na polskim rynku? Powrót Mrocznego Rycerza i Trybunał Sów [jest tylko cześc pierwsza czy całości, bo nie kojarzę] jeśli idzie o Batmana? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Druga częsć to "Miasto Sów". Polecam "Długie Halloween" a jesli jestes hipsterem to bierz "Zabójczy Żart". A tak w ogóle to (pipi) Batmana, jesli chodzi o DC to kup sobie lepiej "Strażników" - najlepszy komiks jaki powstał. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Strażników to wiem, czytałem kiedyś skany, czaje się na to wydanie hardcover ale chciałem coś z Batmanem albo Supkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi