YETI 11 045 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Miasto Sów, Trybunał Sów, Długie Halloween, Mroczne Zwycięstwo, Powrót Mrocznego Rycerza, Śmierć Rodziny, możesz śmiało czytać, nie zawiedziesz się. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Śmierć Rodziny To ma trzy tomy? Bo widzę na alledrogo tylko trzeci. ;/ Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Nie, to jest jeden tom. Teraz zostało to wydane w Polsce pod trzecim tomem, bo pierwszy i drugi to Trybunał Sów i Miasto Sów. Historia w Śmierć Rodziny, nie jest powiązana z Sowami. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Od siebie polecam aktualny crossover w świecie Zielonych Latarni pt. New Gods. Historia rozbita jest pomiędzy poszczególne tytuły bardzo fajnie, miłe dla oka są okładki (pierwszy raz taki pomysł widzę - dużo tekstu, mało obrazka) a historia wg mnie jedna z najlepszych od czasów Brightest Day. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Chyba chodziło o Blackest NIght . Kurde, Latarnie mają chyba farta do ciekawych eventów. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Mi tam się odrobinę bardziej Brightest Day podobał dużo nowego wprowadzili i jakoś tak zręcznie napisane było. Nie żeby Blackest Night było złe ale tam więcej akcji było niż treści Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Gdzie można dorwać "Death of the Family" w dobrej cenie? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 grudnia 2014 http://www.amazon.com/Batman-Death-Family-Book-Joker/dp/1401249272 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Ale ze cena atrakcyjna czy jak? Juz we wrzesniu w Polsce byly te zestawy. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Na święta Batman:Noel Tymczasem ja szukam dla siebie czegoś ciekawego z Flashem. Wszystko n52 nadrobione, Rebirth też i nie wiem co dalej. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 To samo mam z Flashem przeczytane. Obczailem jakies rankingi i mam cos na oku. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 grudnia 2014 ja właśnie sobie odświeżam tego z the new 52 - JAKIE TO JEST DOBRE. jeśli komuś się podobało to polecam zabrać się za detective comics teraz bo niedawno duet odpowiedzialny za flasha przejął ten komiks. aktualnie zaczyna się arc z anarkym. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Z Flashem to jestem akurat przy pierwszym spotkaniu z Reverse Flash. Czyli idealnie się wpasowałem do serialu tk___tk, zestaw za(pipi)iaszczy jednak chwilowo nie na moją kieszeń. Wolałbym też żeby dostać w łapy na święta. Chyba poza aledrogo nigdzie nie wychaczę poniżej tych 60-70 zł, c'nie? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Mnie akurat Flash z N52 coś nie podchodzi... Za to polecam numery 001-012 z lat 2010-2011 (Brightest Day i Road to Flashpoint) no i sam Flashpoint (wraz z numerami poświęconymi samemu Reverse, choć niektóre ciężko znaleźć w "wypożyczalni"). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 grudnia 2014 Z Flashem to jestem akurat przy pierwszym spotkaniu z Reverse Flash. Czyli idealnie się wpasowałem do serialu tk___tk, zestaw za(pipi)iaszczy jednak chwilowo nie na moją kieszeń. Wolałbym też żeby dostać w łapy na święta. Chyba poza aledrogo nigdzie nie wychaczę poniżej tych 60-70 zł, c'nie? chyba nie. na multiversum mają tera promo 68 z kawałkiem: http://multiversum.pl/p/1014/42074/batman-vol-03-death-of-family-hc-new-52-pierwsze-wydanie-ze-specjalna-zdejmowana-okladka--dc-new-52-tomy-sc-tpb-i-gn-oraz-hc.html set z maską za 110: http://multiversum.pl/p/1014/53623/batman-vol-03-death-of-family-book-and-joker-mask-set-sc-new-52--dc-new-52-tomy-sc-tpb-i-gn-oraz-hc.html btw, z nowości około-nietoperkowych polecam gotham by midnight. opowiada o specjalnym oddziale który zajmuje się para-normalnymi sprawami w gotham. w rolach głównych detektyw corrigan aka the spectre, a całość rysuje znany chociażby z 30 days of night czy ten grand ben templesmith. jest też arkham manor w którym wayne podszywając się pod więźnia stara się wyjaśnić zagadkę morderstw w nowym arkham które aktualnie znajduje się w jego posiadłości (po szczegóły odsyłam do batman eternal ). 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Cofam dobre słowo o New Gods w świecie Green Lantern. Zaczęło się super, ale to jak rozwiązali cały konflikt to przypomina Modę na sukces. Jedynie Black Lantern ma swoje niezłe 5 minut i kradnie show w finale. Ech Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Breaking news! Egmont szaleje! Dosłownie przed sekundką dostałem to od Egmontu - aż usiadłem z wrażenia! Wydawnictwo Egmont Polska z wielką przyjemnością informuje o podpisaniu nowej umowy z wydawnictwem DC Entertainment, rozszerzającej współpracę pomiędzy obydwoma wydawnictwami na skalę bez precedensu w historii medium komiksowego w Polsce. W nadchodzących latach w ręce polskich fanów komiksu trafi rozbudowana oferta ze wszystkich trzech imprintów (DC Comics, Vertigo, MAD) największego anglojęzycznego wydawnictwa komiksowego na świecie. Katalog Świata Komiksu Egmontu będzie w praktyce źródłem wszystkich tytułów DC Entertainment kierowanych do polskich fanów. Obok stale poszerzanej linii wydawniczej Nowe DC Comics, pod nowym logiem DC Deluxe Egmont zaprezentuje klasykę z Uniwersum DC, przybliżając czytelnikom kanoniczne, nigdy wcześniej niepublikowane w Polsce opowieści z Batmanem, Supermanem, Ligą Sprawiedliwości i wieloma innymi herosami, a także wznowienia najbardziej poszukiwanych przez fanów tytułów. Jednocześnie wydawnictwo poszerzy ofertę z literackiego imprintu DCE – Vertigo, oraz zaprezentuje, po raz pierwszy w historii, uniwersalny humor i satyrę z legendarnego amerykańskiego magazynu MAD. W ramach nowego programu wydawniczego na rok 2015 ukaże się ponad 40 tytułów z różnych linii DC. DC Deluxe – wydarzeniem roku będzie nowa linia wydawnicza prezentująca najbardziej znane, klasyczne komiksy DC, w eleganckiej edycji i powiększonym formacie. Komiksy będą się ukazywać od kwietnia 2015 z częstotliwością jeden miesięcznie. W kolekcji znajdą się takie tytuły jak: Batman – Earth One, Idenity Crisis, Superman – Red Son, Batman – Black Mirror, Lobo – Portrait of Bastish, Batman – Azyl Arkham, New Fontier. Nowe DC Comics – w ramach cyklu prezentującego najnowsze przygody superbohaterów DC kontynuowane będą takie serie jak Batman, All Star Western, Wonder Women, Szpon. Planowane są także komiksy z nowych serii: Shazam, Justice League of America, Superman – Unchained. Wydarzeniem sezonu będzie linia wydawnicza Justice League (Liga Sprawiedliwości) prowadząca do finałowych albumów Trinity War i Forever Evil. Vertigo – w literackiej linii DC zaproponowany zostanie restart 2 doskonałych, klasycznych serii: Amerykański Wampir i Baśnie. Oprócz wznowień od dawna niedostępnych tomów początkowych tych cykli, Egmont będzie publikował nowe, nieznane jeszcze polskiemu czytelnikowi tomy (z częstotliwością 1 tom na kwartał). W roku 2015 zostaną też dokończone dwie znakomite serie Vertigo (Sandman, Lucyfer), dzięki czemu od początku roku 2016 zostaną uruchomione nowe serie z przebogatej kolekcji Vertigo. źródło: informacja prasowa http://www.polskigeek.pl/2015/01/breaking-news-egmont-szaleje.html Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 stycznia 2015 all-star western od palmiottiego i graya . Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Jeden z moich ulubionych. Alternatywna historia, w której to Superman ląduje w ZSRR, a nie w Kansas. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Bardzo dobra pozycja, jedna z lepszych zapowiedzi. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Jeden z moich ulubionych. Alternatywna historia, w której to Superman ląduje w ZSRR, a nie w Kansas. Hmmm... Towarzysz Кларк? W takim razie zapisuję na listę 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 No cholera, nie kupowałem komiksów w wersjach papierowych od 20 lat, ale chyba zacznę <3 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 @Farmer i nie tylko ! Naprawdę ten komiks to jedna z najlepiej przemyślnych historii "co by było gdyby" jakie czytałem/widziałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi