Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 708
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jakiś czas temu przeczytałem Smierć rodziny. Ja (pipi)e! Co za (pipi)! Poważnie. Swietnie sie zaczyna i jest całkiem dobrze prowadzone. Uczta to punkt kulminacyjny i dający po czapie szoker! Byłem naprawdę podekscytowany i serce zaczęło mocniej bić kiedy zacząłem sie zastanawiać jak to Snyder rozwiąże kiedy...skończyło sie jak zawsze czyli wielkim rozczarowaniem. Rozumiem intencje Jokera ale ile musiał sie (pipi)a natrudzić zeby przygotować (pipi)ane

odlewy twarzy

!!! No co za (pipi) obsrane! Ale czego mogłem sie spodziewać po komiksie dla dzieci bo przeciez DC już nigdy nie wydorosleje. To co oni teraz robią ze swoimi tytułami to żal. Tylko Vertigo!

• Plusik 1
Opublikowano

To jedyna skaza na tym komiksie, wprawdzie bardzo duża, ale chyba nie spodziewałeś się, że skończy się to tak, jak przewidywałeś. To jest Batman, super hero w kalesonach. Mimo wszystko, komiks bardzo dobry.

Opublikowano

Jedyny dobry (właściwie genialny) komiks wydany przez DC to Watchmen. Wszystko inne o dupę potluc. Batmany, nawet te najgłośniejsze tytuły były tak naprawdę (pipi) warte. Co w tym czasie wydawało Vertigo, hę? Teraz chyba wszystko wróciło pod DC gdzie licencje zostaną zmarnowane (Swamp Thing). Ggs

Opublikowano

no vertigo robi swoje, dużo ich postaci przeszło do dc (constantine, animal man, swamp thing). myślałem, że co coś polecisz dobrego do poczytania, ale widzę, że nadal tylko cośtam Pie.rdolisz o zamieszchłych czasach :reggie:.

Opublikowano

Jakiś czas temu przeczytałem Smierć rodziny. Ja (pipi)e! Co za (pipi)! Poważnie. Swietnie sie zaczyna i jest całkiem dobrze prowadzone. Uczta to punkt kulminacyjny i dający po czapie szoker! Byłem naprawdę podekscytowany i serce zaczęło mocniej bić kiedy zacząłem sie zastanawiać jak to Snyder rozwiąże kiedy...skończyło sie jak zawsze czyli wielkim rozczarowaniem. Rozumiem intencje Jokera ale ile musiał sie (pipi) natrudzić zeby przygotować (pipi)ane

odlewy twarzy

!!! No co za (pipi) obsrane! Ale czego mogłem sie spodziewać po komiksie dla dzieci bo przeciez DC już nigdy nie wydorosleje. To co oni teraz robią ze swoimi tytułami to żal. Tylko Vertigo!

xD

Miałem dokładnie tak samo, czytam i cały czas boner z okrzykiem 'O KUR>WA!!' no a wiadomo co było na końcu ;/

Vertigo robi super serie, ja kończę czytać Sandmana a w kolejce Lucyfer plus Loveless <3 Czekam na wznowienie 100 naboi przez Egmont i może kiedyś Kaznodziei.

Opublikowano (edytowane)

no vertigo robi swoje, dużo ich postaci przeszło do dc (constantine, animal man, swamp thing). myślałem, że co coś polecisz dobrego do poczytania, ale widzę, że nadal tylko cośtam Pie.rdolisz o zamieszchłych czasach :reggie:.

Nie wiem, jak dla mnie to teraz DC jedzie w dół zaniżając standardy. Ludzie się do tego przyzwyczajają i najwidoczniej uznają, że tak być powinno. Dlatego jestem na etapie zaliczania jakis staroci albo szukam wsród Image, Humanoids i Europejskich wydawców. DC i Marvel to dla mnie "moda na sukces". Wiem, że tam już nic ciekawego nigdy się nie wydarzy. Tym bardziej w Marvelu, bo tam to już kompletna patologia. Prawda, (pipi)ę jak stary dziad. Ale nie trawię już typowego superhero, którego cechą charakterystyczną jest brak jakichkolwiek konsekwencji.

A propos Ennisa i Kaznodziei. To jest naprawdę genialne. Przyznam, że oprócz tego, Ennisa dużo nie czytałem. Jedynie Punisher Max i te jego Punishery z WKKM i powiem, że to straszne co się z nim stało kiedy zaczął "produkować" komiksy dla Marvela.

Edytowane przez ornit
Opublikowano

szukam wsród Image, Humanoids i Europejskich wydawców. 

A propos Ennisa i Kaznodziei. To jest naprawdę genialne. Przyznam, że oprócz tego, Ennisa dużo nie czytałem. Jedynie Punisher Max i te jego Punishery z WKKM i powiem, że to straszne co się z nim stało kiedy zaczął "produkować" komiksy dla Marvela.

Punisher MAX wyrywał z butów, mówisz że w Kaznodziei jest jeszcze lepiej? Nie miałem okazji czytać jeszcze... papierowych teraz nie dorwę bo horrendalne sumy a wznowienia nie widać. ;/

Jakie wydawnictwa polecasz przejrzeć?

Opublikowano

Bierz Kaznodzieję w formie jaka Ci będzie najbardziej odpowiadać :D To czarna komedia o poszukiwaniu źródeł wiary haha. Obecnie jestem w 3/4 całej serii, która jest tak skonstruowana, że kiedy myslisz, że historia zwalnia tempo i pora odsapnąć - Ennis przypierdala czyms tak mocnym i po(pipi)anym, że z powrotem wracasz do czytania. Nie polecam członkom oaz i żywego różańca bo komiks jest bluźnierczy i przesmiewczy a przy tym mega krwawy.

Opublikowano (edytowane)

Wchodzę do sklepu gildia w celu zamówienia Ziemia Jeden i Kryzysu Tozsamości, a tak wszystko wyprzedane przed premierą :ninja: . Znacie jakieś dobre internetowe sklepy?

edit: zamówiłem w bonito

Edytowane przez YETI
Opublikowano (edytowane)

Podtytuł dobry XD

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Za tyle lasu to naprawdę swietna cena. Można się przez chwilę poczuć jak Amerykanin, który płaci grosze za te wszystkie omnibusy, tabletopy i absoluty przy tych ich chorych promocjach w preorderach. Chociaż przez chwilę... :frog: