Opublikowano 21 marca 201312 l Bogactwo, nie dosc ze egmont wydaje Batmana to teraz jeszcze Mucha bierze sie za DC
Opublikowano 23 marca 201312 l Całe (pipi)one u52 w Polszy ! Pewnie jeden zeszyt z 40 zł, no ale "Justice League" chyba skompletuje.
Opublikowano 27 maja 201311 l gdzie mogę dostać nowe komiksy z Batmanem? mam na mysli "e-wydania", bo wiem ze niektore zeszyty sa dostepne w kioskach... Edytowane 27 maja 201311 l przez ShtaS
Opublikowano 30 maja 201311 l Nie wiem po ile Liga Sprawiedliwych:Początek ale na stronie Empiku Superman i ludzie ze stali po 88 zeta.Taki off,ile jest właściwie podobnych pierścieni jak ten green lanterna?Ostatnio w tv widziałem różowy,który babki nosiły tylko,na necie gdzieś czerwony i niebieski. Edytowane 30 maja 201311 l przez Litwin25
Opublikowano 30 maja 201311 l Jest kilka kolorów, każdy odpowiada za inne emocje Zielony - siła woli Różowy - miłość Czerwony - gniew Pomarańczowy - chciwość Niebieski - Nadzieja Żółty - strach Indigo - współczucie Są jeszcze dwa "specjalne" czarny, który w komiksach wskrzeszał wszystkich zmarłych w formie zombie oraz biały którego mocy nie znam
Opublikowano 31 maja 201311 l od czego zaczac z dc? Czytalem ostatnio jakiegos mrocznego rycerza i byl w sumie spoko tak samo supermen komunista, fajne to nawet co sprawdzic? podajcie dokladne tytuly czy cos
Opublikowano 31 maja 201311 l Też polecam Court of owls, kupiłem od egmontu za 40 pare złotych, świetny komiks.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Autor wielki dzień nastał ! niedługo też premiera nowej odsłony superman/batman.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l napiszę mi ktoś skąd pobieracie te nowe komiksy -np ten wyżej? (może być na pw jak tu nie można) przy okazji pochwalę się dzisiejszym nabytkiem:
Opublikowano 14 czerwca 201311 l @up no (pipi)a nie mogę. Już nie chce mi się czytać po raz kolejny "Czy to nie ty Luthor ?!". Po prostu Lex jako villian w Supermanie przejadł mi się po Smallville.
Opublikowano 17 czerwca 201311 l Autor to może zainteresuje cię design nowego doomsday'a, który zadebiutuje pod koniec września:
Opublikowano 17 czerwca 201311 l ło (pipi). Kryptońskie sterydy ? btw. Na końcu "Unchained" to był nowy Captain Atom ? Edytowane 17 czerwca 201311 l przez Kalel
Opublikowano 17 czerwca 201311 l (pipi)a! Kiedys myslałem, że gosciu jest genialny. Ale po przeczytaniu kilkudziesiąt komiksów uzmysłowiłem sobie w końcu, że Jim Lee wszystkich rysuje tak samo. Luthor wygląda jak jakis Charles Xavier
Opublikowano 10 lipca 201311 l Batman Oblicze śmierci i Trybunał Sów oraz Superman i Ludzie ze Stali, to są jakieś nowe komiksy czy starsze? Warto kupić?
Opublikowano 10 lipca 201311 l dosc nowe, to sa z aktualnej serii. trybunal sow zaje,bicho, oblicze smierci ch/ujowka
Opublikowano 10 lipca 201311 l Właśnie brat mi napisał, że kupił Supermena za 70zł i te dwa Batmany, jeden za 56zł, drugi za 50zł. Pierwszy z allegro (odbierał osobiście, bo siedzie w Wawie i sprzedający też był ze stolicy), te dwa Batmany nówki z jakieś księgarni. Są to pierwsze zeszyty, orientuje się ktoś co ile wychodzą numery?
Opublikowano 11 lipca 201311 l Są to pierwsze zeszyty, orientuje się ktoś co ile wychodzą numery? Co dwa miesiące wychodzi jeden tom. Na razie są to naprzemiennie cztery serie - Batman, Detective Comics, Action Comics i Justice League. W razie dobrej sprzedaży ich liczba może wzrosnąć. Tutaj masz więcej info: http://www.wak.net.pl/mb_view-informacje-0-722~00-03-2013-03-2013-0.html Superman za jedyne 99 zeta :confused: Masz słabego dilera. Ja kupiłem za 64zł (nówka w folii) Edytowane 11 lipca 201311 l przez amsterdream
Opublikowano 11 lipca 201311 l Było w empiku i jakiejś księgarni w galerii handlowej w takiej cenie, ale nie nie bój nic, nie dałem się złupić. Po prostu nie rozglądałem się gdzie indziej, a wiem że wysyłkowo np. w gildii można taniej wyrwać komiksy niż w "salonikach". No i nie som obpalcowane