Opublikowano 13 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=Uj40MJU-tn4 Najnowsza superprodukcja Guillermo del Toro. W skrocie: zapowiada sie wielkie widowisko.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l efekty kozackie, ciekawe co wymyślą z fabułą. Takie Battleship też miało fajne efekty ale przez fabułę po prostu nóż się otwierał w kieszeni jak się to oglądało. Mam nadzieje, że del Toro nie zawiedzie i stworzy choć w gramie ambitne epickie sf
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Już od dawna wyczekuję na ten film. Gra aktorska zapewne będzie trzymać poziom, fabułę mam w tym przypadku akurat gdzieś. Najbardziej liczą się dla mnie mechy na(pipi)iające Cthulhu. Ogólnie jednak nie spodziewam się po tym tytule niczego ambitnego.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Czy ja wiem? Pozostaje mieć nadzieję, że film ustrzeże się jakiś debilizmów fabularnych, poza tym niezbyt wielkie wrażenie na mnie to zrobiło. Taka Godzilla + duże roboty. Koncepcja jak z filmu klasy C. Ale jest Idris Elba.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l nie bójta żaby. to jest całkowicie autorski projekt grubasa - jedyna interwencja studia to przymus konwersji do 3D, ale też mówił, że strasznie zajarał się procesem. okołu 12 kaijuu wielkości empire state building i epicka rozpie.rducha. marzenia każdego dzieciaka spełni się już za kilka miesięcy.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l tutaj masz tzw. jeagery - dwóch pilotów w każdym. jeden na każdą półkulę ! ! ! NIE POTRAFIĘ OPISAĆ PODJARY JAKA MNIE OGARNIA NORMALNIE SPAZM
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Może być ciekawie, wiadomo fabuły to tam nie ma się co spodziewać nie wiadomo jakiej ale dobrze by było, żeby jakiś tam poziom prezentowała i nie powodowała odruchów wymiotnych. Fajnie, że powstaje aktorski film z mechem. Zawsze to jakaś odskocznia od japońskich mecha anime. No i głoś GLados to niezłe zaskoczenie w pozytywnym znaczeniu, ciekawe czy w samym filmie też będzie czy to tylko na potrzeby trailera. Edytowane 13 grudnia 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 13 grudnia 201212 l ale wy się ku.rwa transformersów spodziewacie? chciałbym zwrócić uwagę na pewien szczegół WRITTEN and directed by Guillermo del Toro przed filmem wyjdzie seria komiksowa na start imprintu z pod znaku Legendary Pictures więc będziecie mieli background całego uniwersum jakie spaślak wymyślił na potrzeby filmu.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Jedynie to daje iskierkę nadziei. Nie wiem tylko jakie uniwersum można wymyślić w tym temacie. Potwory wychodzą z innego wymiaru i naparzają się z robotami, wielkie mi rzeczy. Nie skreślam tego filmu, nie myślcie sobie. Poczekam tylko na recenzje.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l To jest film w stylu Kaiju. Można oczekiwać odjazdowej Godzilli od del Toro. Tyle i aż tyle.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Takie battleship 2, tylko zamiast gry w statki, mamy daimosa vs. duży krab
Opublikowano 13 grudnia 201212 l lol gundam VS kraken z glados w tle? japończycy sie w grobie przewracają
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Takie battleship 2, tylko zamiast gry w statki, mamy daimosa vs. duży krab i duzo lepszego rezysera i scenarzyste wiec raczej nie bedzie to batelszip2
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Skojarzenie mialem z tym http://www.youtube.com/watch?v=FNqqW6P-5MM Edytowane 14 grudnia 201212 l przez UnexpectedBoy
Opublikowano 14 grudnia 201212 l i duzo lepszego rezysera i scenarzyste wiec raczej nie bedzie to batelszip2 Travis Beacham - scenarzysta m.in. "Clash of the Titans"...
Opublikowano 14 grudnia 201212 l a widziałes w clash of titans amerykanskie flagi, roboty z jajami i dygające sie psy? Ja nie, wiec to już osiągnięcie
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Wystarczy, że nie będzie wątku miłosnego między nastolatkami, sucharowych dowcipasów i amerykańskiego patriotyzmu, którymi Battleshit i Bayformersy były przesiąknięte. Edit: Del Toro gada o tym, co widać na trailerze i jest nim ogólnie mało zachwycony. http://www.mtv.com/v...ommentary.jhtml Edytowane 14 grudnia 201212 l przez Zarathustra
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Ten reżyser już zawodził, więc też się nie jaram (trailer mnie nie porwał, tematyka to nie moja bajka), poczekam na pierwsze recenzje.