Opublikowano 14 grudnia 201212 l Polska bez swojego Jaegera. Tusk nie przygotował nas na atak potworów z innego wymiaru...
Opublikowano 14 grudnia 201212 l O to tych mechów będzie więcej, parę krajów się "załapało", patent jak w G-gundam. Nie no może być fajne laftowe kino do obejrzenia, w sam raz by zassać od przyjaciół ze Szwecji
Opublikowano 14 grudnia 201212 l pewnie bedzie sporo widowiskowych akcji, oby potwory byly jakieś ciekawe a nie tak jak w avengersach jakies latające larwy idące na jednego hedszota od hulka no i miło by bylo jak by nie było jakichś wielkich debilizmów w pozostałej częsci fabuły Edytowane 14 grudnia 201212 l przez Yano
Opublikowano 15 grudnia 201212 l Trailer za(pipi)isty, efekty niesamowite, ciekawe jak wypadnie 3D, bo przy takich produkcjach aż się prosi aby wszystko wychodziło z tv.
Opublikowano 15 grudnia 201212 l fajny ten rimejk Robot Jox'a Pewnie żaden z mechów nie będzie miał ogromnej piły mechanicznej jako przyrodzenia.
Opublikowano 15 grudnia 201212 l To jedynie scena, gdzie łokieć ma jakiś dopalacz. Nie było "rocket puncha", gdzie pięść oddziela się od ramienia i leci przywalić (chociaż do filmu pewnie i tak się to jeszcze załapie). Zresztą ten motyw pochodzi z Mazingera, który powstał prawie 20 lat przed Robot Jox'em.
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Kolejny trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ewefDmy44tM
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l Myślę , że jakby Bay miał jaja to by zrobił w podobny sposób Transformers.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Autor Zapowiada sie najwieksze widowisko roku. Zaoszczedzono na mniej znanych aktorach i wladowane kase w aspekty techniczne. +rezyser. NIe moze sie nie udac.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l No, Elba i Perlman w ogóle nie są znani A co do widowiska, to jeszcze przecież nowy star trek i Man Of Steel to też mocni kandydaci. Na film oczywiście idę do kina.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Neon Genesis Evangelion vs Daimos vs Cloverfield vs Portal Myślę, że Bay po tym filmie wyrzuci aktualny skrypt i pomysł na T4
Opublikowano 1 maja 201311 l Troche ta akcja z tankowcem lipnie wyglada, skoro bawia sie w realna fizyke mechow (waga, spowolnione ruchy) to juz mogli zdac sobie sprawe, ze taka lajba rozlecialaby sie przy takim przeciazeniu juz podczas podnoszenia. No i murzyn w kombinezonie(do tego bialym) wyglada rownie powaznie jak pielgrzym w sandalach. Na film czekam, wreszcie cos co warto zobaczyc w kinie. Roboty, demolka, bez ruchajacych cziłała, kupuje to.
Opublikowano 2 maja 201311 l Realistyczna fizyka w filmie w wielotonowymi robotami i potworami z Godzilli? Ja bym się nie czepiał. Dodatkowo piloci są tak samo uszkodzeni jak mechy. Edytowane 2 maja 201311 l przez MajorZero64
Opublikowano 6 maja 201311 l Australia ma najlepiej wyglądającego robota, na dodatek z najlepszymi statami i najwyższych KDR, podczas gdy Japończycy mają jakiegoś szrota trochę śmieszne
Opublikowano 6 maja 201311 l Cala kase ladowali w ratowanie fukuszimy, szkoda, ze japonia nie wystawila mechagodzilli x)http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cc/Mechagodzilla.jpg
Opublikowano 8 maja 201311 l Wiem, że któryś tam robot ma 4 ręce, to wtedy dwóch pilotów jest zrozumiałe. Przy reszcie nie mam pojęcia.
Opublikowano 8 maja 201311 l Bo czemu maszyna mierząca 80 metrów i ważąca 2000 ton miałaby być bardziej skomplikowana w obsłudze niż auto.
Opublikowano 8 maja 201311 l przecież wytłumaczone jest, że scaleni są i jeden odpowiada za prawą tak jakby półkule mózgu a drugi za lewą.