Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To ja pierdzielę taki film w du.pe. W takim razie jutro wieczorem wybieram się na World War Z. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ej, ale zeby jechac komus, ze podobaly mu sie transformersy 2 i jednoczesnie jarac sie filmami o facetach w rajtuzach, to trzeba miec niezle na.srane w glowie. Transformery 2 to swietny film przy tej kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Transformers jako film nie wymagający specjalnie niczego od widza poza popcornem i 12+ sprawdza się całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dokladnie, tego oczekiwalem od PR, ale niestety gra aktorska , sami aktorzy, slabe teksty i wszechobecny patos przez caly film wrecz irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a jak gra aktorska kaiju? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Fajny film jak ktoś ma max 12 lat lub porażenie mózgowe to juz lepiej oglądać sobie general daimos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja pier.dole, jacy się wszyscy nagle dorośli i poważni zrobili. Pewnie oglądacie mongolskie dramty sprzed 50 lat, a potem wychodzicie na ganek i zapalacie fajkę rozmyślając godzinami nad sensem życia. xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 z opinii widzę, że tegoroczne wakacje w kinach to walka dragon ball(man of steel - byłem i dość fajny film) vs generał daimos(pacific rift). Jakby jeszcze ulepili w te wakacje coś o odjechanej piłce nożnej w stylu starego Shaolin Soccer to już bym się całkiem posikał bo zekranizowali by na raz trzy najukochańsze bajki mojego dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja tez nie bede bronil, bo glupoty w filmie oczywiscie byly. Po prostu rozwalaja mnie komentarze osob, ktore filmu nie widzialy, a wielce sie madrzyc beda. A kto tutaj ocenił film nie będąc na nim w kinie? easye - tyś chyba zwariował, Transformersy 2 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Ja pier.dole, jacy się wszyscy nagle dorośli i poważni zrobili. Pewnie oglądacie mongolskie dramty sprzed 50 lat, a potem wychodzicie na ganek i zapalacie fajkę rozmyślając godzinami nad sensem życia. xDDD Nie, nie oglądam mongolskich dramatów i nie palę fajki, wolałbym zobaczyć pacific rim jako zaje*iste anime a nie kiepski film, tyle odemnie, nie ma sensu nic wiecej pisać bo osoby, którym ten film sie podoba nie potrafią zaakceptować zdania innych w sumie tak jest wszędzie Edytowane 14 Lipca 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 dokładnie - ten film w dodatku jest mega nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja pier.dole, jacy się wszyscy nagle dorośli i poważni zrobili. Pewnie oglądacie mongolskie dramty sprzed 50 lat, a potem wychodzicie na ganek i zapalacie fajkę rozmyślając godzinami nad sensem życia. xDDD Nie, nie oglądam mongolskich dramatów i nie palę fajki, wolałbym zobaczyć pacific rim jako zaje*iste anime a nie kiepski film, tyle odemnie, nie ma sensu nic wiecej pisać bo osoby, którym ten film sie podoba nie potrafią zaakceptować zdania innych w sumie tak jest wszędzie A ja powiem, ze jest dokladnie w druga strone. To osobom, ktorym sie nie podobal nie potrafia zaakceptowac tego, ze innym sie podobal. Dowod ?. Bardzo prosze: zaczynam powątpiewać w jakość filmu kiedy do tematu wpada soul z szagodago i mówią, że tak dobrze nie bawili się od czasu transformersów 2 . O chuj mu chodzi ?. Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pewnie o to, że podobało ci się 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No i co z tego? Podobało mu się, i ch.uj, ma do tego prawo. Znafcy się znaleźli od siedmiu boleści, co tylko ich gust sie liczy. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pokazać ci koryto dla randomów czy sam trafisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 After you. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ja pyerdole za bycie fanem transformers 2 albo 2012 powinny być jakieś kary cielesne efekty specjalne w tym filmie robią czy cgi plastik fantastik ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 robią, po prostu są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 xbox>ps2 , 2012 dobry film....ja pierdo.le czego ja się na tym forum dowiem przez ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) nauczysz się może w końcu ze sa odmienne zdania i rozne gusta. 2012 tez mi się podobal, XBOX > PS2. FTW. Edytowane 14 Lipca 2013 przez easye 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Zawiodłem się, najlepiej zobaczyłbym wersje director's cut w której pokazane są tylko sceny w mechach które ratują ten film. Reszta to niemiłosierna kupa. Cała kasa poszła na efekty dla których warto przemęczyć się przez reszte filmu. Szkoda, że wszystkie walki dzieją się na deszczu i w nocy, przydałoby się wiecej kolorów i światła rzuconego na walczące kolosy. Dodatkowo nie polecam 3D w zwykłym kinie, w scenach walk nieco gubi się czytelność a sam efekt też widoczny w kilku scenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 nauczysz się może w końcu ze sa odmienne zdania i rozne gusta. 2012 tez mi się podobal, XBOX > PS2. FTW. Gdy prowadzisz z kimś dyskusje na temat filmów i nagle wychodzi że ta druga osoba lubi np. 2012, to trzeba od razu zareagowac, usmiechasz się, ze wszystkim sie zgadzasz i szukasz sposobu by sie ulotnic, bo dalsza rozmowa jest zbyteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Czyli w skrócie zachowujesz sie jak typowy polaczkowy beton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No niestety co nie którzy mają się tu za wielkich Panów i znawców tematu spróbuj się tylko wychylić a zostaniesz z linczowany. Widzę, że opinie różne trudno i tak jak sam nie pójdę to się nie przekonam. A Transformersy są awesome. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ok ja byłem i powiem swoją opinie. Dopóki mnie faza trzymała super ale w połowie filmu faza zeszła i zaczęło wiać nudą. Film jest lepszy od transformers 3 na pewno bo tam film był zdecydowanie za długi o jakąś godzinkę a tu tylko o 30 min . Patetycznego bełkotu jest tu więcej niż w Dniu Niepodległości, a to naprawdę wielkie osiągnięcie. W filmie grają moi ulubieni aktorzy serialowi czyli Luther i blondi z Sons of anarchy plus Ron Parlman. Problem w tym że grają kiepsko jak cała ekipa. Myślę że fabuła jest tak głupia że i aktorom się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi