Opublikowano 10 października 201311 l Dla mnie byl troche za dlugi i zbyt przewidywalny, po Del Toro oczekiwalem wiecej. Jednak i tak film lepszy od transformers, z racji braku debilnych gagow.
Opublikowano 10 października 201311 l Raczej bym napisał, że debilnych gagów jest po prostu mniej i, że są mniej debilne. Ten film to 30 minut walk robotów, 15 minut jakiejś smętnej historyjki o gościu co stracił brata i teraz niewiadomo czemu ma iść zabijać potwory w starym robocie z jakąś nieletnią chinką obok i 45 minut dziwnych nieśmiesznych scen z naukowcami. Jezuuu, nie pamiętaj bardziej irytujących postaci w filmach niż ta dwójka.
Opublikowano 11 października 201311 l Ostatnia scena z Ronem Perlmanem podsumowuje cały ten film. Kupa gówna
Opublikowano 13 października 201311 l Raczej bym napisał, że debilnych gagów jest po prostu mniej i, że są mniej debilne. Ten film to 30 minut walk robotów, 15 minut jakiejś smętnej historyjki o gościu co stracił brata i teraz niewiadomo czemu ma iść zabijać potwory w starym robocie z jakąś nieletnią chinką obok i 45 minut dziwnych nieśmiesznych scen z naukowcami. Jezuuu, nie pamiętaj bardziej irytujących postaci w filmach niż ta dwójka. geolog i biolog z prometeusza? też obejrzałem wersje z zatoki ostatnio, no efekty robią firmy, tak jak w tym temacie padło kilkanaście razy, jak sie przymknie oko na absurdy to film jest ok, film kupie na br jak spadnie do 60zł
Opublikowano 14 października 201311 l ej kurde, geolog i bliolog w prometeuszu byli całkowicie nielogiczni, i debilni, a "naukowcy" w pacific rim byli poprostu komediowi, i mieli narzucowny własny harakter (jeden starał sie być przebojowy a drugi był wielkim nerdem), wg mnie kompletnie nie powinno sie zestawiać tych 2 zespołów naukowców , nawet jeśli komuś nie podchodził przerysowany komediowy aspekt swoją drogą skoro już o tym mowa - pacific rim idealny nie jest, ale wg mnie jest o wieeeeele lepszy od: prometeusza, transformersów, after eath, i jeszcze kilku innych głośnych filmów
Opublikowano 14 października 201311 l ej kurde, geolog i bliolog w prometeuszu byli całkowicie nielogiczni, i debilni, a "naukowcy" w pacific rim byli poprostu komediowi, i mieli narzucowny własny harakter (jeden starał sie być przebojowy a drugi był wielkim nerdem), wg mnie kompletnie nie powinno sie zestawiać tych 2 zespołów naukowców , nawet jeśli komuś nie podchodził przerysowany komediowy aspekt swoją drogą skoro już o tym mowa - pacific rim idealny nie jest, ale wg mnie jest o wieeeeele lepszy od: prometeusza, transformersów, after eath, i jeszcze kilku innych głośnych filmów SERIO kur.wa? Dla mnie doktorki to bardzo irytujący element w tym filmie. Nie lubię takiego głupkowatego humoru, to samo jest w Marve's Heroes SHIELD. Edytowane 14 października 201311 l przez suteq
Opublikowano 14 października 201311 l Wez Yano nie gadaj o logicznościach, bo w pacyfic rim ich w ogole nie ma podobnie jak scenariusza. Koledze wyżej dam probsa, bo widzę nie tylko mnie to tak bardzo ubodło, tym bardziej, że lubię Filadelfie skąd ten mały doktorek jest. W Prometeuszu to tak nie bodło, bo zawsze ich zachowanie można zwalić na tzw. czynnik ludzki, czyli (pipi) wie jak ty byś sie zachował w danej sytuacji. W pacyfic rim te watki komediowe wyszły totalnie z dupy i już nawet nie mówię, że nie powinno ich tam byc
Opublikowano 15 października 201311 l ja nie zmuszam nikogo żeby lubił wątek komediowy, tylko pisze że wyraźnie widać było że dwaj zwariowani doktorkowie właśnie pod ten wątek byli napisani, dlatego byli tacy przerysowani tymczasem w prometeuszu byli zwykłymi debilami , sceny gdzie strachliwy doktorek nagle zaczyna sie łasić do obcego węża nie przebije nic
Opublikowano 16 października 201311 l Najlepiej film podsumowal tk piszac, ze nie wywoluje on zadnych emocji. Nawet jak spuszczali z helikopterow jagera to mialo to mniej ladunku emocjonalnego niz spuszczanie do oceanu megatrona w ktorychs tam transformersach. To samo z walkami.
Opublikowano 16 października 201311 l ja to mam jednak farta z kinem. Kiedyśc chciałem też iść na Battle: Los Angeles, ale powstrzymałem. Jstem sobie za to wdzieczny do dzis
Opublikowano 16 października 201311 l Trzeba niemałej odwagi, żeby się przyznać, że chciało się iść do kina na Battle: Los Angeles
Opublikowano 16 października 201311 l Przełamałem się jak napisałeś, że zapłaciłeś 2 dychy za Pacyfic Rim
Opublikowano 16 października 201311 l Pacific Rim w przeciwieństwie do Battle Los Angeles to bdb film. Handluj z tym.
Opublikowano 16 października 201311 l Obydwa są tak samo złe, a przekonać się o tym można tylko ogladajac to. Po trailerach nikt nie zapowiadał katastrofy
Opublikowano 7 lutego 201411 l Film o potworach i wielkich robotach jaki zawsze chciałem zobaczyć Nawalanie metalową piąchą >>>> strzelanie z kapiszonów w Transformersach Bay'a Największym minusem filmu jest, że w przerwach pomiędzy rąbanką aktorzy próbowali coś tam grać - niepotrzebnie - mogły być wtedy sceny z robotami Edytowane 7 lutego 201411 l przez DonSterydo
Opublikowano 7 lutego 201411 l pacific rim jest beyondem filmów tego lata. BŁOND. Przynajmniej nie udaje ambitnego, a jednak prymitywnego emołszion.
Opublikowano 7 lutego 201411 l Rypłem jak powiedzieli, że Gypsy nie spali obwodów bo jest NUKLEARNY-ANALOGOWY!! Noooo, to wszystko wyjaśnia, a te bajeranckie hologramy i komputery pokładowe były zasilane piaskiem w gumowych przewodach Najlepszy gryps w filmie Edytowane 7 lutego 201411 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 lutego 201411 l Jeden z najlepszych filmów jeśli mamy na myśli efekty dzwięk obraz film referencyjny Pacific Rim Najlepszy z najlepszych to film Niepamięć. Absolutnie referencyjny film wydanie Blu-ray. Niepamięć ten film może służyć także jako materiał testowy : ) Film kozak