Zarathustra 616 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Japoński Jaeger ma tylko jednego pilota, Chiński z kolei trójkę. Reszta po dwóch. Edytowane 8 Maja 2013 przez Zarathustra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) czyli japończycy mają 1 półkule, a chińczycy 3 ;O Edytowane 9 Maja 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Zobaczyc zwiastun w Imaxie- bezcenne. Juz wiem, w jakim kinie trzeba bedzie obejrzec ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Bezkitu ale poki co ten tytul kojarzy mi sie tylko z rezanym rowem... Ciekawe czy bedzie to Robot Jox obecnego pokolenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Pewnie będzie i pewnikiem taki w założeniu ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Bezkitu ale poki co ten tytul kojarzy mi sie tylko z rezanym rowem... Ciekawe czy bedzie to Robot Jox obecnego pokolenia. Plusik za przypomnienie tego tytułu, kilka razy na VHS wypożyczałem. Trailer Pacific Rim dla syna (6 lat) pokazywałem, zachwycony był Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Kolejny trailer. WOW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 16 Maja 2013 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Pterodaktyl :| Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Efekty przekozak *_* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Nowy zwiastun Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dlaczego dwoch pilotow? Jeden nie ogarnie? Jest to jakos wytlumaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Polska ma swojego robota...potwierdzone info Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 kto dobrze poszuka, ten znajdzie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeszcze jeden zwiastun http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3h51pKZO9A Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=lLuZPIc8nSk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wczoraj przed seansem lecial zwiastun w Imax. Czuje, ze ten film zniszczy system. Jezeli ktos bedzie mial mozliwosc, to koniecznie Imax :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja niestety nie, ale wczoraj przed seansem trailer również mnie zniszczył. Kupili mnie.;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Istotnie film zniszczyl system. Roboty napie**alajace potwory, albo potwory rozszarpujace roboty pod wzgledem magii i widowiskowosci nie maja sobie rownych. Jezeli ten film nie dostanie oskara za efekty specjalne... Marsz do kin. Edytowane 12 Lipca 2013 przez Shagohad Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) oczekiwałem dwóch godzin napierdalania się wielkich mechów z kreaturami zza światów i co otrzymałem? dwie godziny napierdalania się wielkich mechów z kreaturami zza światów. pacific rim to hollywoodzki ukłon w stronę monster movies i popkulturowego dorobku japończyków - plejada przerysowanych, kiczowatych postaci, ich zachowanie, specjalne ataki mechów, niektóre akcje wręcz żywcem wyjęte z "chińskich bajek" - prawie widziało się to narysowane charakterystyczną mangową kreską.do tego film wchodzi z buta w mordę, nie ma tu tajemniczych incydentów i dochodzenia skąd, dlaczego - w pierwszej minucie w telegraficznym skrócie dowiadujemy się kim są potwory, skąd przybywają i co należy z nimi zrobić. nie będzie spoilerem jeśli to zdradzę - otóż planem jest roz(pipi)anie ich w drobny mak. oszczędzając czas na wstępie zostało dużo dobrze zapełnionego miejsca na ścieranie się kilkusettonowych mas żelastwa z obślizgłymi cielskami. nie zabrakło amerykanizmów, brak logiki czasem raził ale przecież nikt kto ma choć trochę rozumu nie oczekiwał po tym filmie hard science-fiction, przecież już zwiastuny nie pozostawiały złudzenia. parę mankamentów nie psuje jednak wrażenia z całości, czuję się nasycony, bardzo przyjemnie spędzone dwie godziny. p.s. jest i smaczek dla fanów Portala 2:) p.p.s. transformersy mogą co najwyżej pucować działo plazmowe jaegerom. Edytowane 12 Lipca 2013 przez ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Smaczek z Portala to głos Glados w robotach z tego co widziałem po trailerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 oczekiwałem dwóch godzin napierdalania się wielkich mechów z kreaturami zza światów i co otrzymałem? dwie godziny napierdalania się wielkich mechów z kreaturami zza światów. pacific rim to hollywoodzki ukłon w stronę monster movies i popkulturowego dorobku japończyków - plejada przerysowanych, kiczowatych postaci, ich zachowanie, specjalne ataki mechów, niektóre akcje wręcz żywcem wyjęte z "chińskich bajek" - prawie widziało się to narysowane charakterystyczną mangową kreską. do tego film wchodzi z buta w mordę, nie ma tu tajemniczych incydentów i dochodzenia skąd, dlaczego - w pierwszej minucie w telegraficznym skrócie dowiadujemy się kim są potwory, skąd przybywają i co należy z nimi zrobić. nie będzie spoilerem jeśli to zdradzę - otóż planem jest roz(pipi)anie ich w drobny mak. oszczędzając czas na wstępie zostało dużo dobrze zapełnionego miejsca na ścieranie się kilkusettonowych mas żelastwa z obślizgłymi cielskami. nie zabrakło amerykanizmów, brak logiki czasem raził ale przecież nikt kto ma choć trochę rozumu nie oczekiwał po tym filmie hard science-fiction, przecież już zwiastuny nie pozostawiały złudzenia. parę mankamentów nie psuje jednak wrażenia z całości, czuję się nasycony, bardzo przyjemnie spędzone dwie godziny. p.s. jest i smaczek dla fanów Portala 2:) p.p.s. transformersy mogą co najwyżej pucować działo plazmowe jaegerom. Nie mógłbym się zgodzić bardziej z powyższą opinią. Wróciłem z kina (na szczęście 2D) i daję 8/10, blockbuster zrealizowany WZOROWO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 516 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Fabuly tutaj nie ma co oczekiwac. Ten film napedza cos innego. Po prostu takiej sceny akcji, jak tej w ktorej Gipsy Danger napierdala sie (tak, napierdala, inne slowo tutaj za nic nie bedzie pasowac) z dwoma Kaiju w Hong Kongu swiat jeszcze nie widzial. Owszem, Transformers 3 tez mialo za(pipi)ista akcje, ale jezeli sie zestawi te dwa filmy, to nie ma zadnego dylematu, ktory wygrywa. Pod wzgledem realizmu, dramaturgi i epickosci starcia, to Pacific Rim MIAZDZY Transformerow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wróciłem z kina (na szczęście 2D) i daję 8/10, blockbuster zrealizowany WZOROWO. Ktoś był na 3D i poleca albo i nie? Czy od razu atakować wersję 2D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Mnie już trailer zmiażdżył przed seansem nowego super mana, szczerze to był lepszy niż ten film o tym typie z peleryną :f I widzę po opinii ludzi, że zrywa gacie po całości, co mnie strasznie cieszy bo cały czas czekam na taki film jakim był Transformers 2 gdzie wyszedłem z kina taki zgrzany, że mało powiedziane:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi