gmeru 297 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Dzisiaj postanowiłem zagrać w demo i powiem szczerze, że mocno zajrałem się tą pozycją właśnie w takiej edycji z tabletem GamePada. Super wykorzystanie jak dla mnie. Rzadko pykam długo w dema ale to ograłem całe. Grafika oczywiscie piękna. Ah żeby mario tak wyglądał kiedyś.... Polecam sprawdzić właśnie edycję pod nasz GamePad: ) Edytowane 16 grudnia 2012 przez -gmeru- Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Gdy za 2-3 lata kupie WiiU, Rayman będzie pierwszym tytułem do sprawdzenia. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 też zassałem, pierwszy kop w morde, demo mozna odpalić 30-razy (fail) drugi kop Grafika i zastosowanie gamepada. MIAZGA. kupuje napewno. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 16 grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 grudnia 2012 Czemu oni robią tą blokadę na uruchamianie dem? Masakra... jakoś na live czy w psstorze nie ma tego gówna... Kurczę niby Raymana ograłem na PS3 ale... tutaj jest fajniejszy klimat z tym tabletem : > W ogóle jakoś ta część mega mi się spodobała. Trzeba będzie kupić : ) Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Naprawdę ktoś ogrywa demo więcej jak 30 razy? Bez przesady. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 16 grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 grudnia 2012 30 nie ale Fifa13 ma 10. No akurat meczyka można za free rozegrać i chyba to mnie najbardziej wkurzyło. Rayman ma dużo to fakt.Mógłby być jakiś stały limit... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Kurczę niby Raymana ograłem na PS3 ale... tutaj jest fajniejszy klimat z tym tabletem : > W ogóle jakoś ta część mega mi się spodobała. Trzeba będzie kupić : ) Przecież to nie ta sama gra co Origins. Edytowane 16 grudnia 2012 przez Hela Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 16 grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 grudnia 2012 No to chyba napisałem ta część ; ) A jedno i drugie przecież praktycznie ten sam klimat... tak czy siak dużo ta gra zyskała z tabletem. Mogliby spokojnie Panowie z Sony Vitę też w crossa uruchomić... Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Rayman dla wszystkich, milo http://www.gamespot.com/news/rayman-legends-no-longer-wii-u-exclusive-6403583 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Premiera przesunięta o 6 miesięcy. No niewyobrażalnie miło. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 8 lutego 2013 Autor Opublikowano 8 lutego 2013 Ale szkoda (tyle czekania...).... bo tytuł prezentuje się na tablecie rewelacja. Idealnie nadaje się pod WiiU. A tu taki zonk..... Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Tekst kolesia z teamu: I completely understand you but you have to understand one thing. This is not a decission taken by the development team, this comes from really really high up, so please don't pick on the game. If you're pissed, imagine how we feel. Think on the situation, we've been making overtime with this game practically since May preparing E3, and then almost a demo per month (gamescon, Wii U presentation, shops, eShop, etc...) and at the same time trying to actually finish the game. We had a first delay because it was obvious we couldn't finish on time but we gave it all to be there on February. What face do you think we had when the week we had to close the game we're being told it's not going to be released? I couldn't believe it. For practical matters, you'll have to wait for some months for the game to be released and will most likely serve for more content to be added and do it better. For us, this means we've spent 6 months barely seeing our wifes, kids, and friends for nothing because, after all, such a haste wasn't needed. Believe it, it was a hell to swallow these news. Even then I'm firm in what I said back in the day, Rayman Legends is an excellent game and will still be, and the team that's making it doesn't deserve to have your back turned on them just because some men in ties one day took a wrong choice. This industry is really that shitty Trochę przykre... Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Bardzo fajnie, że wyjdzie również na PS3/X360, nie będzie trzeba pakować w tym roku kasy w Wii U. A tak w ogóle jest już temat w platformówkach: http://www.psxextreme.info/topic/100055-rayman-legends/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi