raven_raven 12 013 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Ja tam czekam i jaram się. Gierka była godna, z chęcią wróciłbym do Ivalice. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Nie czekam, nie jaram się, zagram bo posucha. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 czekam. czekam też na nowego finala kontynuującego założenia dwunastki. Marna fabuła, a raczej jej brak NIE 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Akurat fabuła była całkiem spoko ;] Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Ja tam czekam i jaram się. Gierka była godna, z chęcią wróciłbym do Ivalice. grałeś w X kruku? albo Valkrie Profile 2 i DQ8? SE mogło by zremasterować te dwie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Ja tam czekam i jaram się. Gierka była godna, z chęcią wróciłbym do Ivalice. grałeś w X kruku? albo Valkrie Profile 2 i DQ8? SE mogło by zremasterować te dwie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 no, zjadłem "y". creepy... Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 bo ta gierka to jest jrpg mmo offline, nie uratuja jej, w ta ulepszona edycje nigdy nie gralem (zdajsie nigdy kkw nie opuscila) ale juz sama lista zmian nic nie zmieni bo to dalej wiecej tego samego czyli mmo Dali im rozległe otwarte tereny i bardziej dynamiczny system walki, względem korytarzowych i do bólu liniowych X czy XIII, i już z MMO porównują. A fakt, że to nie jest online to jeszcze większy plus. Nikt mi nie wchodzi w drogę, nie przeszkadza, nie tracę czasu na zebranie ekipy, gram sobie po swojemu, nie płacę abonamentu, nie jestem skazany na mikropłatności, albo sztuczny grind wymuszony koniecznością przetrzymania graczy przy produkcie dłużej niż miesiąc. Wolę takie offline niż potworki zwane FFXI czy FFXIV. W HD Remake XII chętnie zagram, nawet jeśli nic nie zrobią z przeciętną fabułą. Coś, czego nie mogę powiedzieć o X HD. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 no, zjadłem "y". creepy... Nie piłem do tego (ba nawet nie zauważyłem), tylko chciałem Ci przyznać rację..; No ale dobra. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Każdy kto nazywa FFXII 'offline mmo', chyba nigdy nie grał w żadne mmo, serio, serio serio A mam też poważne wątpliwości czy grał w FFXII. Wygląd menusów i w miarę otwarty świat, oraz możliwość zautomatyzowania wydawania komend nie czyni z gry żadnego MMO. Nie rozumiem jak można narzekać na odejście od archaizmów (a takowym są losowe walki), tym bardziej że na upartego można grać w trybie wait i wydawać komendy każdemu członkowi party. Jeżeli robią to na pewno robią w wersji Zodiac Stone, tak jak zrobili z FFX-2. Osobiście z chęcią zagrałbym w to po raz kolejny, tym bardziej z 'fast forward' dostępnym pod guzikiem. Na nic nowego raczej bym nie liczył. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 no, zjadłem "y". creepy... Nie piłem do tego (ba nawet nie zauważyłem), tylko chciałem Ci przyznać rację..; No ale dobra. Wybacz. CW wyniszcza człowieka i jego ufność w ludzi. Bardzo mnie cieszy twój dobry gust. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Nobody, no jasne, że grałem w X. Kilka razy, ostrzę sobie ząbki na wersję PS3 (byleby spadła do rozsądnego poziomu cenowego). Nawet Trzcina się pojawił Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Na Vite bym chetnie to kupił Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) No to remaster w 2017 potwierdzony. Edytowane 6 czerwca 2016 przez Shen 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Dodali fabule? Bo oprocz Balthiera to raczej malo co tam mozna znalezc pod tym wzgledem, milo wspominam walke z Yiazmatem i ogolnie gambit system, ale nie na tyle aby podgrzewac ponownie w mikrofali. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Na wielkie zmiany nie ma co liczyc, podciagnieta rozdzialka i tekstury to pewnie max. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Jak ktoś chce fajne MMO to lepiej sobie zagrać w XIV a nie to offlinowe coś Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 tak zmarnowany potencjal ma ta czesc ehhh, ogladajac trailer znowu mi sie to przypomina, to i fakt jakim ta gierka byla osiagnieciem technicznym na ps2...te bieganie po rabanastre Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Dodali fabule? Chciałem to samo napisać. Najbardziej zmarnowany potencjał ze wszystkich FF. Dobrnąłem gdzieś tak do 1/3gry i dałem sobie spokój bo szkoda było się bawić w mmo offline. Pół biedy,że kupiłem wersję Platinum to przynajmniej nie dałem aż tak zarobić tym baranom. (pipi)a ten trailer rokował tak dobrze,człowiek nastawiał się na wspaniałą przygodę w cudownie wykreowanym świecie z epicką fabułą,która zerwie kapcie z nóg. A wyszła taka padlina Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Mi sie najbardziej podobal swiat (Ivalice!) oraz muzyka(chyba nigdy nie zawodzi). A checia bym zagral, ale pamietam, ze to chyba jedyny fajnal gdzie mialem miesiac przerwy od grania bo mnie nie porwal prawie w ogole. Koncowka tez jakas nijaka byla. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ja moze kupie jak w okolicach 100zl bedzie, nie ma zbyt wielu jrpg na obecna generacje. No a Balthier to jedna z moich ulubionych postaci z serii. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 ja na pewno nie kupie, przez 20h bylem zachwycony ta czescia ale pozniej to juz konczylem ja w bolu i cierpieniu, po tylu latach to jestem wrecz pewny, ze bym nawet do tych 20h nie dobil Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Wg mnie w dobrym jrpgu to postacie prowadzą fabułę a nie fabuła postacie i niestety w XII było to drugie. Też nie dałem rady skończyć tej części, ale dam jej drugą szansę. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Nigdy więcej pamiętam jak próbowałem to przejść . Wysiadłem jeszcze szybciej niż przy XIII Chyba 15 h i dałem se spokój. Niepotrzebny remaster. Zrobili by remaster lost odyssey, tales of vesperia albo będąc przy ff final fantasy IX Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Bzdury. Dobry szpil był, fakt ze szpetną fabułą ale gameplay mi lezał bardzo. Porównywac to do XIII Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi