Spyker 59 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) Chciałbym wystawić prywatnie na sprzedaż swojego x'a. Problem w tym że nie chcę aby ktokolwiek miał dostęp do moich danych połączonych z kontem xbox live, a tych nie można zmienić - jedynie na fałszywe. Dlatego dobiłem się na chat do ambasadora Microsoftu, z działu supportu. I skończyło się na tym że przekazał On gdzieś dalej moją prośbę o wykawsowanie danych. Następnie sformatowałem konsolę, i teraz mam pytanie... czy te moje dane są już bezpieczne? Tzn. czy następny użytkownik konsoli nie będzie mógł ich odtowrzyć w żaden sposób? Jak ewentualnie definitywnie skasować konto xbox live? Z góry dzięki za wszelką pomoc, pzdr Edytowane 17 grudnia 2012 przez Spyker Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) Przecież jak usuniesz profil z dysku, to nikt nie będzię miał dostępu do Twoich danych dopóki nie pobierze Twojego gamertaga na dysk, a do tego będzie potrzebne mu hasło, więc zapewne nigdy się nie dowie kim byłeś. @Down: Luzik, nie miało to zabrzmieć złowrogo Edytowane 17 grudnia 2012 przez MierzejX Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 17 grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 grudnia 2012 Ja sie na tym nie znam, napisałem na prośbe mojego ziomka, to jego słowa . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Tzn. chcesz usunąć konto z konsoli czy chcesz usunąć swój profil gracza z usługi MS? Jak tylko z konsoli to albo ręcznie wchodzisz w Pamięć czy jakoś tak i tam możesz przenieść bądź usunąć profil z konsoli albo przez format. Jeśli chcesz usunąć definitywnie swój profil z usług MS (nie da się go odtworzyć i odzyskać) to chyba tylko przez infolinie MS. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 17 grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 grudnia 2012 Ok, problem rozwiązany, do zamknięcia. Dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi