Gość Szprota Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Cześć! Jest ktoś tu na forum kto wgrywa custom romu na androida? Wiem że są poradniki co i jak lecz na mój komputer nie ma pewnej aplikacji która umożliwia zrobienie S-OFFa Jestem w stanie zapłacić pozdrawiam Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 no (pipi) ziomuś, jest temat o Androidzie od takich rzeczy i nawet nie napisałeś o jaki telefon Ci chodzi... Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Htc Desire z oryginalnym andkiem 2.3 Próbowałem ta metoda http://forum.android.com.pl/f153/s-off-root-s-on-revolutionary-unrevoked-android-2-2-i-2-3-poradnik-91477/ ale tak jak pisałem nie ma programu na mój komputer Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 zainstaluj se na bootcampie windowsa i problem z głowy Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Zatokową wersję Windowsa bez problemu zainstaluje? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Zainstaluj sobie Windowsa w VirtualBoxie i tyle - https://github.com/xdissent/ievms Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) zainstalowałem i wyskakuje błąd Edytowane 17 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Edytowane 17 grudnia 2012 przez Lucek Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 jak chcesz zapłacić, to co się szczypiesz - nie możesz podejść do pierwszego lepszego komisu komórkowego? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Dobra mam obraz ISO Windowsa 7 i jak maszyna prosi mnie o nacisniecie mnie F12 w celu wybrania tego obrazu, problem w tym ze na Appleowskiej klawiaturze F12 to podgłaszanie :confused: Edytowane 18 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 a nie masz wsrod znajomych kogos normalnego, kto korzysta z normalego komputera? wiesz... takiego na Win-dzie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Dobra mam obraz ISO Windowsa 7 i jak maszyna prosi mnie o nacisniecie mnie F12 w celu wybrania tego obrazu, problem w tym ze na Appleowskiej klawiaturze F12 to podgłaszanie :confused: No to skoro f12 ci podgłaśnia, to chyba logiczne jest, że: a)albo musisz wciskać f12 razem z FN b)w ustawieniach klawiatury zmieniasz funkcję wszystkich klawiszów funkcyjnych Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Przepraszam, nie pomogę Ci, nie jestem dobrym nauczycielem, nie umiem ludziom tłumaczyć rzeczy, a skoro nie wiesz jak podpiąć obraz w virtualboxie to dalej nie będzie łatwiej 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Jak już dasz rade zainstalować Windowsa w tym virtual boxie (no chyba, że ze jest to dla ciebie zbyt trudne to odpusc sobie bo później będziesz zakładał tematy 'telefon padł przy probie wygrania romu pomocy') to naprawdę trzeba być uposledzonym, żeby nie zrobić roota i wgrać nowego romu na desire. Tym bardziej, że wszystko masz opisane w poradnikach Raven zgłoś się może do adminów, żeby przyznali ci tu moda (o ile ci się chce) bo wydajesz się ogarnieta osoba, a to co się tu ostatnio dzieje to jest już w(pipi)iajace. No bo jaka chorobę trzeba mieć, żeby założyć drugi temat' jaki telefon kupic' czy nawet ten, skoro spokojnie mógłby być w topicu 'android' Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi