Opublikowano 18 grudnia 201212 l Wyciekla plytka asapa, linka macie tma gdzie macie. Czekam na opinie. Po pierwszym odsluchu - Tytułowy numer, LVL, Hell, Ghetto Symphony, Wild For The Night Jodye (BIT!1111) na mega mega mega mega meeeeega propsie. Oczywiscie połskat z kendrikiem i yelawolem rowniez mega reszta conajmniej dobry poziom, Troche mam wrazenie jednak ze w porownaniu do mikstejpu ostatniego, to styl asapa troche sie jakby 'rozmyl'. Mniej słegu pomijam w zestawieniu kawalki ktore juz znalismy przed wyciekiem (goldie, fakin problem)
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Jakie sztosy póki co są to brak słów, szkoda, że do 2013 się zalicza, bo by się u mnie w top podsumowaniach znalazło pewnie, a tak muszę czekać rok
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Autor Mowie, pierwsze wrazenie na pewno lepsze od plyty kendrika. Jak narazie na rotacji wciaz
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Mowie, pierwsze wrazenie na pewno lepsze od plyty kendrika. Jak narazie na rotacji wciaz Podbijam. Za pierwszym razem lepiej to wchodzi od GKMC. Strasznie w banie się wbija. Ostatnio jakoś mało muzyki słuchałem, ale to się w tej chwili zmienia i będzie katowanie Asapa. Edytowane 18 grudnia 201212 l przez Robak
Opublikowano 18 grudnia 201212 l no po pierwszym odsłuchu też uważam że sztos duży. LVL, numer ze Skulbojem, numer ze Skrillexem i 1train(Big K.R.I.T. <bowdown>) okrutne są
Opublikowano 19 grudnia 201212 l nawet taki beton jak mars75 przyznał, że płyta dobra. nie rób z siebie większego debila niż jesteś rozjusz.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Nie wiem, czy mars mówił to serio. Nigdy nie polubię tego Rocky'ego. Dla mnie jest przeciętnym raperem, którego ratują bity. Tekstowo dno. A jest popularny bo SŁEEEG i EWRYFINGS PERPL.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Nie wiem, czy mars mówił to serio. Nigdy nie polubię tego Rocky'ego. Dla mnie jest przeciętnym raperem, którego ratują bity. Tekstowo dno. A jest popularny bo SŁEEEG i EWRYFINGS PERPL. ciebie grubasie nawet bity nie uratują. ASAP zawsze na propsie !!!!
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Nie słucham płyt na takich c,hujowych bitach. Zaorać Edytowane 20 grudnia 201212 l przez kad2
Opublikowano 21 grudnia 201212 l BITY SĄ BARDZO TŁUSTE, jak można ich nie propsować .___. Z czego wziął Asapek sampla do Jodye? Znów Silent Hill jak przy Purple Kisses?
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Autor Plyta bardzo dobrze wchodzi na kaca(pomijajac kawalek ze januszem skrileksem) nadal sie jaram, co jest rzadkie, props wiekuisty z purple kisses i samplem z silent hilla tez niezla beka byla <wiolku detektiw> nie wiem skad do jodye wzial sampla:(
Opublikowano 24 grudnia 201212 l Autor Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. przeciez to jest ge niu sz
Opublikowano 24 grudnia 201212 l ta płyta ma jeden z najlepszych wersów otwierających ewer. lcn nie przebija, ale i tak jest grubo.