Opublikowano 2 stycznia 201312 l Jaram się jak pochodnia dobre g#wno Edytowane 2 stycznia 201312 l przez zUo
Opublikowano 2 stycznia 201312 l No mi też na razie wchodzi gładko. Tylko wku.rwia ten zmodulowany głos i te wszystkie jeee, oooo jakby w du.pe go ładowali.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l chociaż płytka juz mi sie znudziła, poczekam aż wycieknie w dobrej jakośći to jeszcze se raz przesłucham no i dla tracka z florence który jest mega
Opublikowano 13 stycznia 201312 l akurat clams zawiódł na tym albumie, mulące te bity dał, na mixtape lepsze dał
Opublikowano 29 stycznia 201312 l Jednak zmieniłem zdanie odnośnie tej płyty. Wcześniej słuchałem w tej ch,ujowej jakosci co wyciekło i na gorszych słuchawkach. Wałek ze skrileksem ładnie buja :ph34r:
Opublikowano 7 marca 201312 l Autor BEDE TAM, takze jesli Rozi chce mnie uderzyc, albo ktos chce jakas flaszke wypic to jołjołjoooł!
Opublikowano 8 marca 201312 l lepsza tylko ze względu na lokalizację (a i pewnie cena nie będzie zbyt duża), ale nie pitol tk, że wolisz jechać na ejsapa niż kędrika
Opublikowano 8 marca 201312 l ciekawe czy kędrik da koncert z live badem, na takiej imprezie jak opener są duże szanse na live band
Opublikowano 25 marca 201312 l http://www.youtube.com/watch?v=WMZ-lRDn3_w Najpiękniejszy na świecie ten bit.