MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Taka giera musi miec swoj temat. Kupilem ja pod wplywem impulsu, jak jaczes napisal ze dobra, oblookalem youtuba i wio. Jest moc, pewnie sie jaram ale w tym momencie najlepsza gra na 3dsa. Kto gra? Ja dopiero co wyszedlem z crews quaters, bo oczywiscie musialem wybrac Alice do pary, ale w ogole cyckow juz widac nie bylo :-((( od samego poczatku jest moc, do konca trzyma poziom? Boje sie o sejva i tylko zapisuje w magazynie, a tak to konsole uspiona trzymam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 No bym grał ale strach z tym zapisywsniem gry. Jak zapisujesz w magazynie, to sejwa nie ma prawa wywalić? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Ja robie trzeci playtought w 999 na NDS zeby zobaczyc true ending i potem odrazu zabieram sie za virtue's last reward bo opinie zachecaja:) Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 No bym grał ale strach z tym zapisywsniem gry. Jak zapisujesz w magazynie, to sejwa nie ma prawa wywalić? Podobno nie ma prawa. Tylko ze to dosc uciazliwe jest bo zagadki sa dlugie i ciezko niezapisac w trakcie czasem. Bierz i sie nie zastanawiaj. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) Buhahahha ja tez wybrale alice dla cyckow )))) Co do sejwow, to jest taki myk: bierzecie flow i wybieracie jakikolwiek rozdzial story i robicie save'a. Swoja droga ja robie czesto nawet i w crew quaters i jest ok :F Zdecydowanie jeden z najlepszych scenariuszy i w ogole rozwiazan jesli chodzi o sposob prowadzenia fabuly. Nie chce spoilowac, ale jest tu zastosowany naprawde genialy patent zwiazany z flow. Gra "pod koniec" (nieprzypadkowo w cudzyslowiu) robi sie naprawde ciekawa. Edytowane 19 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 Jakis po prostu wczesniejszy rozdzial? No ale jak wczytam sejva to wroce dokladnie w to samo miejsce zagadki? Bo nie lapie. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Jakis po prostu wczesniejszy rozdzial? No ale jak wczytam sejva to wroce dokladnie w to samo miejsce zagadki? Bo nie lapie. Zapisze sie i nowy rozdzial. Nie chce spoilowac, ale to jest zwiazane z rozgrywka. Cytuj
podgoor 22 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) VLR jest genialne - u mnie skończenie całości zajęło ponad 60 godzin (wszystkie zakończenia i gold file), ale bez wcześniejszego przejścia 999 lepiej się nie zabierać, bo może nas ominąć kilka ciekawych twistów fabularnych. Edytowane 19 grudnia 2012 przez podgoor Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 Why? To jakas kontynuacja? Chce kupic 999 da sie to gdzies dostac? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) virtue's to sequel 999. Michau ja tez chce kupic, moze razem zamowimy z uk? Edytowane 19 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 No (pipi)a to po co ja w to gram jak to sequel. A gdzie w uk jest? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) Nie w uk, ale Tu A niedawno było w promocji po 20 dolków.... Edytowane 19 grudnia 2012 przez ping Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 W kanadzie po 16+wysylka. Z tego co czytam to za duzo nie maja wspolnego te gry jesli chodzi o fabule. Pare nawiazan. Czy sie myle? Cytuj
podgoor 22 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) Teoretycznie można potraktować VLR jako osobną grę - z grubsza fabuła 999 jest nakreślona, ale uważam że dużo się traci omijając pierwszą część (plus po przejściu 999 fabuła VLR robi chyba lepsze wrażenie). Dodam jeszcze, że kompletne skończenie 999 zajęło mi jakieś 26-28 godzin - wynika z tego, że VLR jest jakieś dwa razy dłuższe. Te nawiązania wydają się być dość kluczowe. Edytowane 19 grudnia 2012 przez podgoor Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Jakby ktoś się chciał pozbyć VLR, to niech mi da znać. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=20446 Bambusy graja w sequel bez pogrania w 999 o jezus (joke). Polecam,polecam i jeszcze raz polecam, 999 NISZCZY fabularnie i zachecam zeby pierw przejsc ta pozycje (minimum 2 razy o ile sie nie myle). Ja osobiscie gralem pierwszy playtought bez jakiejkolwiej pomocy, nastepnie sprawdzilem liste zakonczen i co trzeba zrobic zeby otrzymac TRUE ENDING (A MUST!!!),wiec potem trzeba przejsc gierke jeszcze raz aby otrzymac normal ending a potem odblokuje sie true ending (wiec trzeba znowu), ale kazde przejscie inna droga daje taki sam fun jakbysmy grali od nowa pierwszy raz, duzo sie wyjasnia i w ogole super giereczka 10/10. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Bardzo podoba mi sie czesc przygodowa w tej grze - zagadki sa sensowne, czasem ciezkie, ale zawsze logiczne. Nie to co w klasycznych p'n'c - wrzuc zelazko do morza, zeby otworzyl sie sejf 2 ulice dalej. Jest dobrze, wraca wiara w ten gatunek. BTW - robia 3 czesc ))) Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Mam 11h na liczniku i gra robi sie coraz bardziej wciagajaca Fabula jest naprawde kozacka, bardzo ja przezywam Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 21 grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 grudnia 2012 Cos sie pogubielem. Szedlem dalej i przy drugim glosowaniu Phi wybrala zdrade i chciala wyjsc i nagle cofnelo mnie do poczatku gry, why? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Michau, ta gra na tym polega. Przemieszczasz sie miedzy roznymi rzeczywistosciami, jak natrafisz w innej rzeczywistosci na wiedze, ktorej potrzebujesz, to wrocisz do tego momentu i bedziesz mogl grac dalej Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 22 grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 grudnia 2012 Tak juz sie polapalem ;D niezle wymyslone i fajnie wiedziec ktora postac to suka Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) Postacie zachowuja sie roznie w zaleznosci od rzeczywistosci Generalnie co sciezka to mega mindfuck, ostatnio stalo sie cos czego nigdy bym sie nie spodziewal. Ogolnie z 10/10 zaczyna sie robic 45/10 ;f Edytowane 22 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
podgoor 22 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Aż się boję cokolwiek napisać, aby nie walnąć wam jakiegokolwiek spoilera, dlatego na razie chyba nic nie będę pisał. Nadal też będę się upierał, odstawcie na razie VLR i przejdzcie w jakikolwiek sposób 999, może być nawet tak jak Mendrek - na youtube'ie, albo na jakimś emulatorze. (o bardziej nielegalnych metodach nie wspominam ) Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Chvj tam, ja lubie przechodzic najpierw kontynuacje :potter: Wiele razy tak robilem, podchodze wtedy do pierwszej czesci jakby byla prequelem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi